واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۵۰ق.ظ)
قائم مقام دبير ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور: دولت براي بيمه معتادان در کشور اعتباري 300 ميليارد ريالي تخصيص داده است قائم مقام دبير ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: امسال، دولت براي بيمه معتادان در کشور اعتباري 300 ميليارد ريالي تخصيص داده است که اميدواريم با اين رقم بتوانيم بخش بزرگي از معتادان کشور را بيمه کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ علي رضا جزيني در مورد اشتغال بهبوديافتگان افراد معتاد افزود: تاکنون 25 هزار نفر از معتاداني که بهبود يافته اند با کمک سازمان فني و حرفه اي داراي مهارت شده اند.
وي همچنين با اشاره به سفر چند ماه پيش وزير کشور به استان کرمانشاه، گفت: آقاي رحماني فضلي در چهار ماه اخير برخي موضوعات و دغدغه هايي که در اين استان وجود داشته را احصا و به ستاد مبارزه با مواد مخدر منعکس کرده اند که همه اين مصوبات انجام شده، ولي، مساله اشتغال معتادان بهبود يافته که يکي از اين مصوبات بوده، هنوز به نتيجه اي نرسيده است.
قائم مقام دبير ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در مورد برنامه هاي آموزشي و آگاه سازي مردم، گفت: آموزش و آگاه سازي مردم از نظر ستاد مبارزه با مواد مخدر، اساس پيشگيري اوليه از اعتياد است و در همين راستا از سوي اين ستاد سندي به تصويب رسيده که حکم مصوبه هيأت وزيران را نيز دارد.
وي خاطرنشان ساخت: قرار است با برش هاي استاني، در هر استان اين برنامه اجرا شود و اعتبار آن هم بر اساس توافق بعمل آمده قرار است 80 درصد را سازمان ها و وزارتخانه هاي مرتبط تامين کنند و 20 درصد ديگر را هم ستاد مبارزه با مواد مخدر تامين کند، اما؛ متاسفانه با وجود اينکه ستاد به تعهد خود عمل کرده، ولي؛ از 80 درصد تعهد شده از سوي ساير وزارتخانه ها تاکنون خبري نشده است.
جزيني گفت: در اين برنامه قرار است 40 ميليون نفر در يک برنامه پنج ساله تحت آموزش قرار گيرند و نخستين گروهي که مورد نظر است نيز از ميان جوانان و بخصوص دانش آموزان و دانشجويان دانشگاه هاي کشور مي باشد.
وي گفت: مرکز مشاوره اين ستاد به شماره تماس 09628 آماده ارائه خدمات مشاوره اي به اقشار مختلف مردم است که امسال 300 هزار نفر از کشور به اين شماره تماس گرفته اند و بخش عمده تماس گيرندگان (84 درصد) را هم خانم ها تشکيل داده اند که علاوه بر رشد 120 درصدي نسبت به سال گذشته، نشان از دغدغه عمومي در مورد آموزش، پيشگيري و آگاه سازي مردم دارد.
وي همچنين همکاري سازمان هاي مردم نهاد در راستاي درمان اعتياد در کشور را در سالجاري داراي 72 درصد رشد عنوان کرد و گفت: هم اکنون دو هزار و 89 سازمان مردم نهاد با اين ستاد همکاري دارند.
جزيني همچنين کفت: سن مصرف مواد مخدر در کشور را 15 سال عنوان کرد و گفت: اين مساله براساس تحقيقات جرم شناسي علمي مشخص شده است.
به گفته وي ازيک ميليون و 235 هزار نفر معتاد در کشور، 9 درصد را زنان تشکيل مي دهند.
وي بيان داشت: امسال 9/2 درصد فوتي در ميان معتادان کشور نسبت به سال گذشته افزايش يافته است که علاوه بر دليل ياد شده، دلايلي ديگر از جمله برخي افزودني هايي که سودجويان به مواد مخدر سنتي و صنعتي اضافه مي کنند و نيز استفاده مضاعف از مواد مخدر از عمده دلايل مرگ معتادان کشور در سال 93 بوده است.
وي همچنين ميزان مرگ معتادان در استان کرمانشاه در سالجاري نسبت به سال گذشته را داراي 30 درصد افزايش عنوان کرد و گفت: در مجموع 94 نفر از معتادان کرمانشاه امسال فوت کرده اند که 9 نفر از آنان را زنان معتاد و 85 نفر ديگر را مردها تشکيل مي دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]