واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماینده شورای اسلامی استان کردستان در شورای عالی استانها مطرح کرد
ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی برای جلوگیری از خامفروشی ذخایر معدنی در کردستان
نماینده شورای اسلامی کردستان در شورای عالی استانها گفت: ایجاد بسترهای لازم در حوزه ایجاد صنایع تکمیلی و تبدیلی برای جلوگیری از خامفروشی ذخایر معادن در استان ضروری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمد محمدی عصر امروز در جلسه شورای کردستان که با حضور اعضای این شورا در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: یدک کشیدن نرخ بالای بیکاری استان کردستان در کشور ناشی از عدم استفاده بهینه از ظرفیتهای استان در حوزههای مختلف است.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه کشاورزی و صنایع دستی در استان وجود دارد که متاسفانه آنگونه که باید و شاید از آن استفاده نشده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه سهم مردم استان در بهرهمندی از ظرفیت معادن استان بسیار اندک است.
نماینده شورای اسلامی استان کردستان در شورای عالی استانها تصریح کرد: ما با جذب سرمایهگذاران غیربومی مخالف نبوده و استقبال میکنیم، اما باید در بحث جذب سرمایهگذاران بومی نیز اقدامات اساسی و حمایتهای لازم صورت بگیرد.
محمدی بر استفاده از سرمایهگذاران بومی استان در بحث معادن تاکید کرد و افزود: باید به جوانان تحصیلکرده استان نیز میدان بدهیم.
وی با بیان اینکه از نظر معادن سنگهای قیمتی کردستان رتبه 7 کشوری را در بین استانها دارد خاطرنشان کرد: از نظر کمیت معادن سنگهای قیمتی رتبه نخست کشور را داریم و این ظرفیت بسیار خوبی در بحث توسعه استان است.
نماینده شورای اسلامی شهرستان دهگلان افزود: دریافت عوارض از سهامداران معادن برای دهیاری روستاهایی که این معادن در آنها قرار دارند را خواستار شد و گفت: این معادن برای حمل و انتقال از جادههای روستاهای استان استفاده میکنند و موجب استهلاک آنها میشوند و این در حالی است که کمترین مبلغی را برای توسعه راهها پرداخت نمیکنند.
محمدی اظهار کرد: ایجاد بسترهای لازم در حوزه صنایع تکمیلی و تبدیلی برای جلوگیری از خام فروشی ذخایر معادنها از دیگر نیازهای ضروری و بستر توسعه شهرها و روستاهای استان است.
وی افزود: توجه به این مهم میتواند بسترهای لازم را برای ایجاد اشتغالهای مولد و پایدار و رفع مشکل بیکاری به عنوان یکی از مهمترین دغدغههای مردم و مسئولان فراهم سازد.
نماینده شورای اسلامی استان کردستان در شورای عالی استانها با اشاره به اینکه در حال حاضر 14 دهیاری شهرستان دهگلان دارای ساختمان هستند، گفت: 18 دهیاری روستاهای این شهرستان فاقد ساختمان بوده و همین امر مانع عملیاتی کردن بسیاری از اهداف و وظایف از سوی آنان در بحث خدماترسانی به مردم میشود.
محمدی خاطرنشان کرد: در زمینه ماشینآلات کشاورزی نیز با عنایت مسئولان استانی و تلاش شوراها و دهیاران هیچ مشکلی در روستاهای بالای 420 نفر شهرستان دهگلان وجود ندارد و تنها درخواست ما تامین ماشین برای سه روستای باقیمانده است.
انتهای پیام/79002/ش30
93/10/24 - 18:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]