واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش استان عنوان کرد: اهم اقدامات صورت گرفته در آموزش و پرورش خراسان رضوی طی ماه گذشته خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش استان در پنجمین جلسه ی شورای اداری آموزش و پرورش استان از اهم اقدامات صورت گرفته در این اداره کل طی ماه گذشته خبر داد.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۴ دي ساعت 13:08
به گزارش خبرگزاری پانا، سیدجواد حسینی از اختصاص یک میلیارد تومان توسط استاندار محترم جهت دهه آخر صفر تشکر کرده و اظهار کرد: با هدایت ایشان در 341 مدرسه، 3197 کلاس و 225 نماز خانه پذیرش زائران پیاده و عزاداران آخر صفر در مدارس اطراف حرم مطهر انجام شد که 30 درصد رشد نسبت به سال گذشته داشته است. وی به برگزاری مانور زلزله در 8 آذر ماه سال جاری در مدارس سراسر استان که با همکاری هلال احمر برگزار شده اشاره کرده و خاطرنشان ساخت : در این راستا با انعقاد تفاهم نامه با سازمان هلال احمر طرح دادرس ( دانش آموزان اماده در روزهای سخت ) در 600 واحد آموزش اجرا می شود و طرح آماده (المپیاد آمادگی مهارتهای امدادی ) در 29 شهرستان به انجام خواهد رسید. حسینی در خصوص شیر مدارس، در سال گذشته از حیث کمی و کیفی رتبه اول کشور را بدست آورده ایم و امسال 70 تا 80 نوبت توزیع شیر در دستور کار قرار گرفته در حالی که سال گذشته 27 نوبت توزیع شده بوده ، توزیع شیر در سال جاری تقریبا در تمام مدارس انجام می شود و هزینه ی آن بالغ بر 40 میلیارد تومان می شود بعلاوه در سال جاری توزیع آن در استان خراسان20 روز زودتر انجام و رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است. مدیر کل آموزش و پرورش خراسان گفت: طرح مگادوزD برای رفع کمبود کلسیم برای دانش آموزان دختر متوسطه اول با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیشابور ، سبزوار، تربت حیدریه و گناباد در حال انجام است که تا پایان سال تحصیلی ادامه خواهد داشت. دبیر شورای آموزش و پرورش استان ضمن یاد آوری مشکل آب در سطح کشور و استان اعلام کرد: در راستای فرهنگ سازی مصرف بهینه آب و پاسخ به پرسش مهر ریاست جمهوری طرح دانش آموزی(( نجات آب )) در 12000 هزار مدرسه با حدود 18000 عوامل اجرایی برگزار می شود ضمن این که طی تفاهنامه ای که با آبفای استان خراسان از دیماه آغاز شد این طرح در 2050 مدرسه به شکل ویژه ای اجرا خواهد شد.
حسینی خاطرنشان کرد: طرح قاضی مدرسه با همکاری دادگستری خراسان رضوی در 420 مدرسه استان نیز شکل گرفته است. مدیر کل آموزش و پرورش همچنین به ادامه و تکمیل طرح های شهید پژوهی، راوی معلم، راهیان نور، ایستگاه های ایثار و یادواره شهدا در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و افزود: با همکاری بنیاد شهید و شهرداری، مراکز شاهد پژوهی در شهرستان های نیشابور، سبزوار ، چناران و تربت جام ایجاد شده و در سایر شهرستان ها نیز در دستور کار قرار دارد. دبیر شورای آموزش و پرورش در ادامه صحبت های خود به دستور امام در 7 دیماه مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی پرداخته و عنوان کرد: در راستای شناسایی، جذب و آموزش بی سوادان آموزش و پرورش خراسان رضوی رتبه برتر کشور شده است و در ادامه افزودند مشکل امروز ما وجود بیش از یک میلیون جمعیت کم سواد می باشد. دکتر حسینی اعلام کرد در ماه دی اختتامیه اولین مجلس دانش آموزی و افتتاحیه دومین پارلمان فرهنگیان به انجام رسید و تشکیل پارلمان اولیا در دستور کار قرار گرفت همچنین اضافه کردند در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی اولا طرح قاضی مدرسه باهمکاری دادگستری در 420 مدرسه در حال انجام است و ثانیا طرح توانمند سازی کلیه معلمان مدارس در قالب 8 هزار کارگاه در کمیته آسیب شناسی تصویب و آماده اجرا می باشد. دبیر اجلاس مدیران کل آموزش و پرورش قطب 5 کشوری شامل استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، مازندران و سمنان گفت: قرار است منشور منزلت و رفاه معلمین را تدوین و به وزارت آموزش و پرورش ارائه نماید. وی به برگزاری اجلاس مدیران کل آموزش و پرورش قطب 5 کشور با دستور کار راهکارهای ارتقای منزلت و امور رفاهی معلمان با حضور مدیران کل قطب5 ، روسای ادارات آموزش و پرورش خراسان رضوی و شمالی، تیم مالی و پشتیبانی وزارت و معاون وزیر در مشهد مقدس اشاره کرد. مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان ساخت: استان ما رتبه دوم جشنواره جوان خوارزمی را در سطح کشور کسب کرده است.
دکتر حسینی از راه اندازی سامانه آموزش مجازی ویژه معلمان برای اولین بار در کشور ، اتصال 70 درصد مدارس به شبکه ملی اطلاعات و راه اندازی سامانه مدیریت برای 1500 آموزشگاه در راستای فناوری اطلاعات و هوشمندسازی در آموزش وپرورش خراسان خبر داد.
وی به اهم چالش های فراروی توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش پرداخته و راه حل برون رفت از مشکلات را تاکید و الزام بر همکاری کلیه سازمانها، ادارات، نهادهاو مراکز دولتی و غیر دولتی دانست.
گفتنی است حسینی در پایان با ذکر پاره ای از آثار مثبت توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای و کاردانش و اشاره به برخی از ظرفیت های قانونی در این خصوص مصوبات مورد انتظار را بیان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]