تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871496894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا کاسه‌ای زیر نیم کاسه است؟/ چرا ائتلاف از حملات هوایی خود عقب‌نشینی کرده است؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پایگاه اطلاع رسانی عراق
آیا کاسه‌ای زیر نیم کاسه است؟/ چرا ائتلاف از حملات هوایی خود عقب‌نشینی کرده است؟
از هفته گذشته تا کنون می‌بینیم که ائتلاف از چشم اندازهای هوایی و حملات خود به مواضع داعش در عراق و سوریه عقب نشینی نموده است... از این رو دلایل نهفته در این عقب نشینی چیست؟ آیا این از واقعیت ها ناشی می‌شود و یا اینکه کاسه‌ای زیر نیم کاسه وجود دارد؟!!


به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از "پایگاه اطلاع رسانی عراق"؛ از ماه اوت 2014 و پس از گذشت دو ماه از سقوط موصل واشنگتن شروع به تشکیل ائتلاف به اصطلاح بین المللی جهت حمایت از سوریه و عراق در مقابله بات خطراتی که بغداد را پس از سقوط موصل تهدید می کند نمود...ما امروز در صدد ارزیابی امکانات جنگنده های ائتلاف و تاثیر عملیاتی محدود و نیز تلاش رزمی این ائتلاف در جنگ علیه داعش طی پنج ماه گذشته و ضعف عملیاتی آن نیستیم؛ بلکه فراتر از همه این ها از هفته گذشته تاکنون می‌بینیم که این ائتلاف از چشم اندازهای هوایی و حملات خود به مواضع داعش در عراق و سوریه عقب نشینی نموده است... از این رو دلایل نهفته در این عقب نشینی چیست؟ آیا این از واقعیت‌ها ناشی می‌شود و یا اینکه کاسه‌ای زیر نیم کاسه وجود دارد؟!!


در خوش بینانه‌ترین حالت، احتمالاتی وجود دارد که اگر تعبیر ما درست باشد می‌توان یکی از مهم ترین این احتمالات را شرایط نامساعد جوی در نظر گرفت و یا اینکه ممکن است تاکتیک که داعش از آغاز حملات هوایی در پراکنده ساختن نیروهای خود در مناطق مختلف و عدم تجمع آنها در یک مکان که استهداف آنان را سخت می سازد احتمال دیگری باشد که بتوان مطرح نمود و چه بسا سومین احتمال این باشد که خلبان های عضو ائتلاف جهت برگزاری اعیاد سال نو و حضور در میان خانواده های خود به مرخصی رفته‌اند.


ولی اگر بخواهیم بدبینانه به این موضوع بنگریم چهارمین احتمال به عنوان دلیلی برای کاهش میزان حملات هوایی ائتلاف به مواضع داعش در این موضوع نهفته است که ائتلاف به دنبال سقوط جنگنده اردنی و اسارت خلبان آن رو به فروپاشی گذاشته و این ائتلاف بیم آن دارد داعش با سلاح های پیشرفته ای که در اختیار دارد می‌تواند جنگنده‌های این ائتلاف را هدف قرار دهد.


همچنین از آنجایی که داعش مقامات اردنی را تهدید نموده که زندگی "معاذ کساسبه" خلبان اردنی با تهدید روبه خواهد بود از این رو کشور اردن پرواز جنگنده های ائتلاف از پایگاه های هوایی خود در منطقه "المفرق و الجفایف" به تعلیق در آورده و جنگنده های ائتلاف باید به پرواز از ناوهای آمریکایی اکتفا کنند.


ولی شاید احتمالی مهم تر از احتمالات پیشین نیز وجود داشته باشد و آن اینکه اظهارات برخی فرمانده هان نیروهای بسیج مردمی در عراق و برخی نمایندگان گروه های سیاسی ذی نفوذ در پارلمان مبنی بر متهم کردن آمریکا به عنوان فرمانده این ائتلاف به ارسال عمدی سلاح و تجهیزات برای داعش و نیز نقش ایران در حمایت همه جانبه از عراق در مقابل ناکارآمدی ائتلاف بین المللی بر آن تاثیر منفی گذاشته و طی چند روز آتی میزان جدیت این ائتلاف در حمایت از عراق  و سوریه که متعهد ان شده برای همگان مشخص خواهد شد و یا اینکه از این وعده خود شانه خالی می‌کند و با هر بهانه ای که بشود از جنگ ادعایی خود علیه داعش عقب نشینی می‌کند.!!!






انتهای پیام./.







تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۵:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن