تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869765809




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای خواننده آذری به همراه دخترش در تالار وحدت+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
اجرای خواننده آذری به همراه دخترش در تالار وحدت+عکس کنسرت ارکستر سازهای بادی تهران به رهبری جاوید مجلسی و سرپرستی سینا ذکایی، با همکاری عالیم‌ قاسم‌اف و فرقانه قاسم اُوا، خوانندگان مهمان از باکو، شب‌های 21 و 22 دی‌ماه در تالار وحدت به روی صحنه رفت.

کنسرت ارکستر سازهای بادی تهران به رهبری جاوید مجلسی و سرپرستی سینا ذکایی، با همکاری عالیم‌ قاسم‌اف و فرقانه قاسم اُوا، خوانندگان مهمان از باکو، شب‌های 21 و 22 دی‌ماه در تالار وحدت به روی صحنه رفت. این درحالی است که گفته می‌شود به‌دلیل استقبال مخاطبان، اجرای این کنسرت یک شب دیگر نیز تمدید شده است.
اجرای خواننده آذری به همراه دخترش در تالار وحدت+عکس
در نخستین شب اجرای این گروه، درحالی‌که به دلیل تراکم برنامه در تالار وحدت، ساعت آغاز کنسرت ساعت 22 اعلام شده و مخاطبان در لابی تالار وحدت حضور یافته بودند، تا ساعت حدود 22:30 هم صدای تست و تنظیم سازهای نوازندگان از درون سالن به گوش می‌رسید. درنهایت پس از استقرار مخاطبان، بلافاصله این اجرا با حضور قاسم‌اَف و دخترش که او را در این اجرا همراهی می‌کرد، آغاز شد.عالیم قاسم‌اُف در سال 1957 در شماخی آذربایجان متولد شده است. او از معروف‌ترین خوانندگان موسیقی مقامی آذربایجان است که عنوان‌هایی هم از نهادهایی چون یونسکو و سازمان ملل دریافت کرده است. قاسم‌اُف که در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکا نیز اجرا داشته است، از جشنواره موسیقی فجر سال 1371 تاکنون چند بار برای اجرای برنامه به ایران سفر کرده است. او این‌بار به دعوت ارکستر سازهای بادی تهران، به‌همراه دخترش به ایران سفر کرده که در این برنامه، نقشی پررنگ را به خود اختصاص داده است.قاسم‌اُف در نخستین شب این برنامه، درحالی‌که مجبور بود در اجرای ارکستری به‌صورت ایستاده هنرش را عرضه کند، چند بار با حاضرانی که اکثرا یا اهل و زاده‌ی استان‌های ترک‌زبان کشورمان بودند یا به این زبان آشنایی داشتند، به شوخی پرداخت. ازجمله این که پس از ارایه‌ی چند قطعه، به حاضران گفت، از صبح زود سرپا بوده‌ام و از این رو می‌ترسم که در میانه‌ی برنامه‌ی امشب، از حال بروم.در این اجرا که ساز عاشیقی و گارمون نیز به‌عنوان نشانه‌های موسیقی آذربایجان به ارکستر اضافه شده بودند، آثاری در مایه‌هایی چون دشتی، ماهور و شور ارایه شد که از همان مضامین همیشگی موسیقی مقامی آذربایجان، همچون هجران، وصل و بوسه‌ی عشق، انتظار و امثالهم بهره داشت.ضمن آن‌که با اجرای قطعه‌های آشنایی چون ساری گلین، گئجه‌لَر (آیریلیق)، لاله لَر و... می‌توان گفت این برنامه بیشتر اجرای استادانه‌ی بخشی از خاطرات علاقه‌مندان به موسیقی و فرهنگ آذربایجان بود که توسط یک هنرمند متبحر اجرا شد. شاید بر همین مبنا بتوان گفت که علاوه بر برخی ناسازگاری‌ها بین سازها، خوانندگان و حتا گروه کُر، این اجرای در عین حال جذاب، چیز چندان جدید و نویی برای ارایه نداشت و طبعا چندان نیافزود.یکی دیگر از نکته‌های قابل توجه در این اجرا این بود که علاوه بر اجرای قطعه‌ای با متنی درباره‌ی دل‌انگیزی قدم زدن در کوچه‌های تبریز، در اجرای قطعه‌ی وطن‌پرستانه‌ی آذربایجان که در آن، مواردی‌ هم درباره‌ی موضوع قره‌باغ مطرح شده بود، با افزوده شدن چند خط که بر دوستی قدیمی اهالی جمهوری آذربایجان و مناطق ترک‌نشین ایران دلالت داشت، گروه ارکستر، قطعه‌ی «ای ایران» را برای لحظاتی نواخت و رهبر ارکستر نیز حاضران را به همراهی با آن فراخواند.همچنین سرپرست ارکستر در پایان با دو زبان فارسی و ترکی اعلام کرد، با وجود آن‌که بیشتر حاضران به زبان آذری آشنایی دارند، به احترام حاضران دیگر، به زبان فارسی سخن می‌گوید، هرچند افتخار می کند که خود، یک آذری‌زبان است. او در ادامه از حضور چهره‌هایی چون کمال تبریزی، محمدعلی لقا (استاد فلوت)، بردیا کیارس، نادر مشایخی، مجید مظفری و لعیا زنگنه در اجرای این شب تشکر کرد.این اجرا در نخستین دقایق بامداد دوشنبه 22 دی‌ماه در حالی پایان یافت که قاسیم‌اَف هنگام ترک جایگاه، در آخرین شوخی، از حاضران خواست که آن‌ها را محکم‌تر تشویق کنند تا خستگی از تنشان به در رودایسنااخبار مرتبط :اجرای ارکستر ملل در برج میلاد حسا م الدین سراج با «وداع» دوباره به صحنه آمد عکس : کنسرت زنده بازیگر مشهور در تالار وحدت!

سه شنبه 23 دی 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 297]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


تصویری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن