واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سرپرست بنیاد نخبگان همدان:
بزرگترین طرح شناسایی نخبگان در همدان در حال اجراست
سرپرست بنیاد نخبگان همدان گفت: بزرگترین طرح شناسایی نخبگان در آموزش و پرورش در قالب طرح شهاب از پایه چهارم ابتدایی به طور ناملموس در حال اجراست.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، ظهر امروز سرپرست بنیاد نخبگان با نماینده ولی فقیه در همدان دیدار کردند.
این دیدار به منظور آغاز به کار رسمی شورای نخبگان این بنیاد در استان، معرفی و شناساندن فعالیتهای این شورا و ارائه برنامهها و احکام صادر شده مسئولان این بنیاد به نماینده ولی فقیه بود.
در این دیدار سرپرست بنیاد نخبگان همدان با اشاره به آغاز فعالیت این بنیاد از دو سال پیش گفت: بنیاد نخبگان از دو سال قبل به صورت دفتری فعالیتهای خود را آغاز کرد و انجام فعالیتها به صورت دیکته شده از تهران بود که این نوع فعالیت محدودیتهایی را برای این بنیاد ایجاد میکرد.
خسرو پیری تحول در فعالیتهای بنیاد نخبگان را مطرح کرد و افزود: اخیراً فعالیتهای بنیاد برای شناسایی و هدایت صحیح نخبگان و استعدادهای برتر نسبت به گذشته متفاوتتر شده و زمینه شناسایی و فعالیت بنیاد در برخی استانها گستردهتر شده است.
وی ساختار ترکیبی شورای نخبگان را این گونه تشریح کرد: شورای نخبگان استان متشکل از 8 تا 10 استاد بومی برجسته و نمونه کشوری و نخبگان و استعدادهای برتر استان است.
سرپرست بنیاد نخبگان همدان ادامه داد: بالاترین مرجع شورای علمی این شورا اعضای حقیقی آن متشکل از سه استاد دانشگاه، پنج نفر از ساکنان بومی استان دارای شرایط حضور در اجتماعات نخبگان و دو نفر از استعدادهای برتر استان است.
پیری در توضیح وظایف شورای نخبگان گفت: این شورا موظف به تعیین سیاستهای این بنیاد و تشکیل کارگروههای مختلف در این بنیاد است.
وی در خصوص اجرای طرح بزرگ شناسایی نخبگان اظهار کرد: بزرگترین طرح شناسایی نخبگان در آموزش و پرورش در قالب طرح شهاب از پایه چهارم ابتدایی به طور ناملموس در حال اجراست.
سرپرست بنیاد نخبگان همدان در توضیح این طرح گفت: مجری طرح شهاب، آموزش و پرورش است و سازمان ملی نخبگان نیز پشتیبانی این طرح را به عهده دارد. وی افزود: آموزش و پرورش کل استان مجری این طرح در استان همدان است که با نظارت بنیاد نخبگان استان در حال اجراست.
پیری تأکید کرد: در این طرح که به صورت ناملموس در آموزش و پرورش ناحیه 2 در حال اجراست 140 معلم و 100 مدیر و تعدادی نیروی انسانی برای اجرای این طرح درگیر هستند و دورههایی را نیز گذراندهاند.
وی طرح «شهاب» را به معنی شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانست و گفت: پس از انجام این موارد و شناسایی نخبگان و هدایت آنها حذف نهایی آن تبدیل علم به ثروت از طریق کارآفرینی این نخبگان است.
سرپرست بنیاد نخبگان همدان ادامه داد: این بنیاد تاکنون در راستای شناسایی و ثبت مخترعین استان گامهایی برداشته و از ابتدای سال 50 استعداد برتر اعم از شرکتکنندگان در جشنوارههای مختلف و رتبههای برتر دانشگاهی شناسایی شدند.
وی خاطرنشان کرد: در بنیاد نخبگان نیاز به جهش در استان احساس میشود و با تغییرات در فعالیتهای این بنیاد امیدواریم شاهد جهشهای بزرگی در خصوص شناسایی و هدایت صحیح نخبگان باشیم.
پیری یادآور شد: اعتبارات لازم برای اجرای طرحها و شناسایی و هدایت نخبگان از طریق سازمان ملی نخبگان تأمین میشود.
لازم به ذکر است در پایان این جلسه مقرر شد نخستین جلسه شورای نخبگان استان، دو هفته آینده با حضور آیتالله محمدی به عنوان یکی از اعضای این شورا، اساتید و اعضای شورای نخبگان برگزار شود.
انتهای پیام/89018/ر
93/10/23 - 14:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]