واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ دي ۱۳۹۳ (۹:۵۰ق.ظ)
قدس: وحشت آفريني؛ رسانه هاي غربي - عربي در خاورميانه
به گزارش خبرگزاري موج، «وحشت آفريني؛ رسانه هاي غربي - عربي در خاورميانه»عنوان سرمقاله روزنامه قدس است که در آن مي خوانيد؛
رسانه هاي غربي و وابستگان منطقه اي آنها با حيله هاي خبري مختلف، سعي در جدي نشان دادن خطر داعش براي منافع ملي و شهروندان خود دارند و در تلاشي هماهنگ و منسجم رسانه اي، روايت ساختگي اين بحران امنيتي را تکرار مي کنند . اين خط خبري که توسط رسانه هاي غربي - عربي از ابتداي اين بحران به کار گرفته شده، به منظور ايجاد رعب و وحشت در مردم و توجيه تمامي دخالتها و اقدامهاي غير انساني غربيها در منطقه است .
محور اصلي اين تبليغات، نشان دادن عناصر داعش به عنوان نماد اسلام و ارايه چهره اي خشن از اين ديانت رحماني در منظر افکار عمومي غرب است، زيرا افکار عمومي در اروپا و آمريکا فارغ از شيعه و سني، همه رفتارهاي مسلمانان منطقه غرب آسيا را در چهره اسلام مي بينند و داعش با اقدامهاي خود کمک شاياني به پروژه اسلام هراسي مي کند و رسانه هاي غربي نيز در انعکاس گسترده تصاوير قتل عام داعش، براي اقدامهاي انجام داده دولتهاي خود توجيه هاي لازم را فراهم کرده و براي برنامه هاي آينده شان زمينه سازي مي کنند . از سوي ديگر، رسانه هاي آمريکايي - صهيونيستي و نيز وابسته به ارتجاع عرب، پس از ناکامي در بحران آفريني و تضعيف خط مقاومت، اکنون که دوستان و سرسپردگان خود را در عراق و سوريه شکست خورده مي بينند، با برجسته سازي نقش آمريکا در عراق، در صدد اين هستند که آمريکا را منجي بحران عراق نشان دهند و با مطرح کردن اين موضوع، درصدد تضعيف قدرت بسيج مردمي عراق با حمايت مرجعيت بر آمده اند.
اين در حالي است که آمريکا اعلام کرده، ما با پهپادهاي خود درصدد حمله به داعش نيستيم، به همين دليل بين تبليغات رسانه اي و عملکرد نظامي آنها تضاد قابل توجهي وجود دارد، به عبارت ديگر، رسانه هاي آمريکايي نشان داده اند، توانايي خوبي براي فريب افکار عمومي دارند و رفتار اين رسانه ها در حمله آمريکا به طالبان در افغانستان و پاکستان نيز بيانگر اين موضوع است.
به هر حال واقعيت آن است که آمريکا به دنبال حضور طولاني در منطقه (حداقل تا سه سال آينده) است، حضوري که تسلط بيشتري به اين کشور مي دهد و حفظ داعش اين بهانه را در اختيار آمريکا قرار خواهد داد . تا با حضور نظامي و ايجاد منازعات امنيتي در منطقه، بويژه در سوريه و عراق محور مقاومت را نيز تضعيف کند . به عبارت ديگر، غربي ها مي دانند هر چه جنگ با داعش طولاني تر شود، عراق و سوريه آسيب بيشتري مي بينند و اين دو کشور با توجه به وضعيت فعلي، توانايي تحمل اين آسيبها را در طولاني مدت نخواهند داشت.
بنابراين آمريکا با اين برنامه ريزي، در مواجهه با داعش، از نابودي گروهي که هزينه بسياري براي ايجاد آن کرده است، جلوگيري خواهد کرد و در اين زمينه نقش بزرگي به رسانه هاي خبري غربي - عربي داده است تا جامعه غرب، خطر داعش را به خود بسيار نزديک احساس کند و در عين حال افکار عمومي نسبت به آنچه در خاورميانه و منطقه مي گذرد، حساسيت زيادي نشان ندهد. در نتيجه از شواهد موجود مي توان نتيجه گرفت که آمريکا با ادامه حيات داعش به عنوان ابزار تروريستي خود، کاملاً موافق است، زيرا حضور اين گروه تروريستي مي تواند در منطقه، فجايع بزرگي را در راستاي سياستها و منافع آمريکا ايجاد کند و در اين زمينه به اقدامهاي رسانه اي خود بسيار متکي است.
نويسنده: دکتر فرهاد ميري
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]