واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ دي ۱۳۹۳ (۰:۱ق.ظ)
از سوي شوراي سياستگذاري ائمه جمعه صورت ميگيرد؛ معرفي آيتالله اعرافي به عنوان امام جمعه قم مديرکل روابط عمومي و امور بينالملل جامعةالمصطفي گفت: آيتالله عليرضا اعرافي رئيس جامعةالمصطفي از سوي شوراي سياستگذاري ائمه جمعه به عنوان امام جمعه قم معرفي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام علي کاظمي با بيان اين مطلب تصريح کرد: پيشنهاد امامت جمعه شهر قم از سوي شوراي سياستگذاري ائمه جمعه کشور به آيتالله عليرضا اعرافي ارائه شده اما هنوز حکم رسمي در اين زمينه به وي ابلاغ نشده است.
مديرکل روابط عمومي و امور بينالملل جامعةالمصطفي افزود: در حال حاضر آيتالله اعرافي اين سمت را که از سوي شوراي سياستگذاري به وي پيشنهاد شده قبول کرده است ولي حکم آن هنوز از سوي شوراي سياستگذاري صادر نشده است.
وي با اشاره به اينکه حکم آيتالله اعرافي طي روزهاي آينده ابلاغ خواهد شد، گفت: آيتالله عليرضا اعرافي از افراد مورد وثوق رهبري، دنيا ديده، با سطح علمي بالا در حوزه علميه محسوب ميشود که به واسطه همين داراي پستهاي حساسي از جمله عضويت در شوراي انقلاب فرهنگي، رياست جامعهالمصطفيالعالميه و... است.
گفتني است، آيتالله عليرضا اعرافي در سال 1338 در شهر ميبد استان يزد به دنيا آمد. پدرش، آيتالله محمد ابراهيم اعرافي از علماي مشهور يزد و از دوستان نزديک امام خميني(ره) بود که نقش بهسزايي در بيداري مردم ميبد و يزد ايفا کرد.
آيتالله اعرافي تحصيلات ابتدايي خود را در ميبد آغاز کرد و بعد از مدتي در سال 1349 براي تکميل تحصيلات دوره ابتدايي به شهر قم رفت و همزمان با اين دوره در سال 1350 تحصيلات حوزوي خود را آغاز کرد. وي بعد از مدت کوتاهي در سال 1356 به درس خارج اساتيد برجسته در قم راه يافت.
آيتالله اعرافي تحصيلات ابتدايي خود را در ميبد آغاز کرد، وي پس از خواندن بخشي از دروس ادبيات، در سال 1349 به قم رفته و تحصيلات دوره ابتدايي خود را تکميل و همزمان در سال 1350، تحصيلات حوزوي خود را آغاز و پس از پايان فراگيري دروس دوره مقدمات و سطح، طي مدت زماني کوتاهي در درس خارج فقه و اصول، شاگرد استاداني چون حضرات آيات حاج شيخ مرتضي حائري، فاضل لنکراني، وحيد خراساني، جواد تبريزي، مکارم شيرازي و شبيري زنجاني بوده و دروس اسفار اربعه، برهان شفا، فصوص الحکم و تمهيد القواعد را نزد آيتالله جوادي آملي و بخشي از اسفار را نزد شهيد مطهري آموخت.
وي طي سالهاي تحصيل در حوزه، دروس فلسفي را نيز نزد آيت الله مصباح يزدي فرا گرفت و در درس اخلاق" استادان خود حضور جدي داشت و ضمن تحصيل دروس حوزوي زبانهاي عربي و انگليسي را فرا گرفت.
وي علاوه بر موارد فوق از مطالعه در رشتههاي رياضي و فلسفه غرب و بسياري از کتب که فراگيري آنها در حوزه متداول نبود، غافل نشد.
عليرضا اعرافي، پس از اتمام تحصيلات حوزوي به تدريس، تحقيق و تأليف کتب با موضوعات فرهنگي و اسلاميسازي علوم انساني مشغول شد و مؤسسه فرهنگي «اشراق و عرفان» و مدرسه حوزوي «جامعة المصطفي العالميه» را تأسيس کرد.
عضويت در هيئت امنا و رئيس مرکز جهاني علوم اسلامي، عضويت در شوراي فرهنگي اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، عضويت در شوراي فرهنگ عمومي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، رياست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم، مديريت گروه علوم تربيتي مؤسسه امام خميني(ره)، عضويت در هيئت امناي مؤسسه بينالمللي "هدي"، معاونت پژوهشي حوزه علميه قم و رياست هيئت امناي دانشکده علوم قرآني ميبد بخشي از مسئوليتهاي اجرايي وي است.
وي در حوزه تدريس نيز جز اساتيد ممتاز حوزه علميه قم است که تدريس کتابهاي مربوط به فقه و اصول در دوره سطح حوزه، فلسفه اسلامي، بدايه، نهايه، اسفار و منطق، تدريس خارج اصول، تدريس فقه التربيه و تدريس عرفان اسلامي کتاب تمهيد القواعد را در کارنامه خود دارد.
فلسفه تعليم و تربيت و تربيت در قرآن و روايات در دانشگاه تربيت مدرس و دانشگاه تربيت معلم تهران، تدريس تربيت اسلامي در مؤسسه آموزشي - پژوهشي امام خميني (ره) قم و مراکز تخصصي تبليغ و تفسير حوزه، تدريس فلسفه دانشگاه سپاه قم، تدريس فقه و اصول مدرسه عالي قضايي قم و تدريس دروس معارف در دانشگاه علامه طباطبايي نيز از جمله سوابق تدريس وي در دانشگاهها و مراکز آموزش عالي است.
آيتالله اعرافي در زمينه تاليفات و افتخارات علمي آثاري همچون فلسفه تعليم و تربيت، اهداف تعليم و تربيت، درآمدي بر تعليم و تربيت اسلامي، آراي دانشمندان مسلمان در تعليم و تربيت و مباني آن، فقه تربيتي، آراي دانشمندان مسلمان در تعليم و تربيت و مباني آن و تربيت فرزند سيره تربيتي پيامبر(ص) و اهل بيت (ع) را نگاشته اشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]