واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ دي ۱۳۹۳ (۱۵:۳۱ب.ظ)
افتتاحيه اولين دوره کارگاه اقتصاد مقاومتي ويژه بسيجيان عشاير تجهيز فرماندهان حوزههاي عشايري به علم اقتصاد مقاومتي و تعاونيهاي عشايري از مؤثرترين اقدامات بسيج عشايري است.
به گزارش خبرگزاري موج، اولين دوره کارگاه آموزشي اقتصاد مقاومتي ويژه بسيجيان عشاير صبح امروز، 21 دي، در محل دانشکده شهيد مطهري آغاز بکار کرد.
اين همايش با حضور جناب سرهنگ آزوغ، رئيس سازمان بسيج عشايري، سعيدي، جانشين و دبير اجرايي همايش و همچنين سردار جمشيدي، فرمانده دانشکده شهيد مطهري و فرماندهان حوزههاي بسيج عشايري سراسر کشور آغاز بکار کرد.
در ابتداي اين همايش سردار جمشيدي، فرمانده دانشکده شهيد مطهري، بهعنوان مهمان ويژه مراسم در سخناني به تشريح ديدگاههاي خود درباره اقتصاد مقاومتي پرداخت و افزود: در اين شرايط حاضر جامعه که اگر دولت بر اصل اقتصاد مقاومتي عمل ميکرد امروز ناچار به اين نبود که اينهمه هجمه دشمنان که بر ملت ايجاد کردهاند را به توافقات هستهاي گره بزند.
وي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود گفت: در عرصه اقتصاد مقاومتي ملت ما آنقدر ظرفيت دارد که ميتواند روي پاي خود بايستد و به استحکام قدرت دروني و شکوفايي برسد مانند ساير عرصهها، از جمله دفاع مقدس.
اگر در حوزه اقتصاد مقاومتي همانند حوزه علمي که دانشمندان بسيجي به خدا اتکا کردند و باور داشتند، ميتوان به دستاوردهايي در اين زمينه رسيد.
ايشان در پايان استقلال اقتصادي و علمي را يک آرمان و دانش هستهاي و خودکفايي در حوزه اقتصاد مقاومتي را بخشي از اين آرمان دانست.
در حاشيه اين مراسم سرهنگ آزوغ، رئيس سازمان بسيج عشايري، در سخناني، ويژگيهاي اين کارگاه آموزشي را استفاده از اساتيد بزرگ صاحبنظر در علم اقتصاد مقاومتي و همچنين معاونين محترم بعضي از وزارتخانههاي اقتصادي برشمرد و خاطرنشان کرد: اين عناصر قطعاً در گسترش فرهنگ اقتصاد مقاومتي به بسيج عشاير کمک ميکند.
ايشان اقتصاد مقاومتي و تشکيل تعاونيهاي عشايري را از اولويت برنامههاي کاري امسال اين سازمان برشمردند.
رئيس سازمان بسيج عشايري به مقوله تلفيق علم و تجربه در بين عشاير به صورت سنتي اشاره کردند و ادامه دادند که اين علم و تجربه با محوريت نظريه و نسخه شفابخش اقتصاد مقاومتي امام المسلمين امام خامنهاي براي جامعه امروز ضروري است.
وي در بخش پاياني سخنان خود به حضور پررنگ بسيج عشاير پايگاهها و حوزهها در ميان عشاير غيور اشاره داشتند و تجهيز فرماندهان حوزههاي عشايري به علم اقتصاد مقاومتي و تعاونيهاي عشايري را از مؤثرترين اقدامات بسيج عشايري عنوان کرد.
سعيدي، دبير اجرايي همايش، در سخنان کوتاهي ضمن خيرمقدم به فرماندهان حوزههاي بسيج عشايري هدف از برگزاري اين کارگاه را ضرورت تبيين اقتصاد مقاومتي، تبيين نقش عشاير در اقتصاد مقاومتي، احصاء، شناسايي و معرفي بسترها، فرصتها و ظرفيتهاي جامعه عشاير و همينطور آموزش فرماندهان حوزههاي مقاومت دانست و ادامه داد: بهعنوان مربيان اقتصاد مقاومتي انشاءالله بتوانيم اين کارگاه را در سطح استانهاي عشاير نشين ويژه اعضاي شوراي حوزهها و فرمانده هان پايگاههاي مقاومت بسيج عشايري در سال 94 برگزار کنيم؛ چراکه اعتقاد داريم که اقتصاد مقاومتي يک برنامه موقت نيست که با پايان سال 93 تاريخ انقضا آن برسد، بلکه يک الگو، ايده و طرح دائمي است که بايد بهطور مستمر براي برونرفت کشور از مشکلات، تهديدات و جنگ اقتصادي که دشمن عليه نظام ما شدت داده بپردازيم و اولين و تنها پيشنياز مقابله با تحريم اقتصادي، اقتصاد مقاومتي است.
لازم به ذکر است اين دوره کارگاه اقتصاد مقاومتي به مدت 2 روز ادامه دارد و فردا، دوشنبه، 22 دي، با سخنراني سردار نقدي پايان ميپذيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]