واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در شورای اداری کتابخانه های عمومی خراسان رضوی؛ اولویت های برنامه ریزی فرهنگی کتابخانه های عمومی استان برای سال94 خبرگزاری پانا: مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در اولین جلسه شورای اداری، اداره کل کتابخانه های عمومی استان که به مدیریت وی برگزار شد، اولویت های برنامه ریزی فرهنگی کتابخانه های عمومی استان را برای سال 94 اعلام کرد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ دي ساعت 09:49
به گزارش خبرگزاری پانا، حسین اکبری در اولین جلسه شورای اداری، اداره کل کتابخانه های عمومی استان که در سالن اجتماعات کتابخانه فردوسی برگزار شد، اعلام کرد: در حوزه فرهنگ بدون برنامه ریزی نمی توان کاری را پیش برد و در همین راستا به تبیین اولویت های برنامه ریزی فرهنگی برای روسای شهرستان ها پرداخت.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان توجه به ارتقاء شاخص های اعضا، متراژ و منابع مورد مطالعه در کتابخانه های عمومی استان را یک مطالبه اساسی در انجام تمام امور ضروری دانست.
اکبری ضمن اعلام چند ویژگی برنامه ریزی فرهنگی، به سیاست کتابخانه محوری نهاد کتابخانه های عمومی کشور اشاره کرد و گفت:برنامه ریزی باید با توجه به ظرفیت و توانایی های مجموعه ها تهیه شود و در این خصوص وجود پرسنل ساعی و جوان در کتابخانه های عمومیاستان می تواند به عنوان یک عامل تاثیر گذار و موثر در انجام امور و فعالیت ها مورد توجه قرار گیرد وی همچنین خدمت در کتابخانه ها را یک خدمت خالصانه خواند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ادامه داد: بحث توجه به کتابخانه ها و کتابدارن یک بحث اساسی می باشد و در این زمینه کتابداران، عنصر اصلی کتابخانه محوری می باشند که باید در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار گیرند ؛ وی همچنین گفت: حضور در مناطق مرزی و روستایی را باید به عنوان یکی دیگر از اولویت ها مورد توجه قرار داد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همچنین نگاه به انجام امور را نگاه به صورت منطقی و منطقه ای خواند که این نگاه می تواند موجب انتقال تجارب و تکمیل برنامه ریزی فرهنگی برای سایر مناطق استان باشد.
اکبری ضمن اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که می فرمایند " دنبال راههای میانبر باشید" گفت: توجه و تمرکز در استفاده از ظرفیت نشریات محلی را یکی از این راههای میانبر در کنار حضور خیرین برای توسعه شاخص های کتابخانه ای خواند.
وی همچنین ضمن تاکید بر اجرای برنامه های فرهنگی اعلام کرد: باید در اجرای برنامه های فرهنگی به سوی مشارکتی شدن و حضور مردم همیشه در صحنه توجه ویژه داشت تا بتوان نیاز فرهنگی جامعه را در این حوزه پاسخگویی نمود.
حسین اکبری در ادامه سخنان خود افزود: بهره برداری از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات در پیگیری برای حضور خیرین و قطعی نمودن کمک های ایشان و همچنین استفاده از تجربه های مفید خیرین مدرسه ساز و دوستان در مجموعه آموزش و پرورش برای موضوع کتابخانه سازی و تبدیل آن به یکی از گزینه های مردم برای انجام وصیت های خداپسندانه بطور ویژه پیگیری نمود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ادامه داد: برای توسعه و ارتقای جامعه، باید این دیدگاه که همه راهها به کتابخانه ها وصل و منتهی می شود در سطح جامعه نهادینه گردد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان از روسای شهرستان های استان خواست تا در زمان هنگام تهیه سند آمایش یا طرح های تفضیلی شهرستان دقت نمایید تا مکان مناسب را در سند چشم انداز توسعه شهرستان، برای فضاهای کتابخانه ای در نظر گرفته شود؛ وی همچنین از روسای ادارات شهرستان ها خواست تا برنامه ریزی های خود را برای سال 94 بر اساس قانون و تعامل با سایر دستگاهها در برنامه ریزی های خود لحاظ نمایند.
حسین اکبری در خاتمه سخنان خود اشاره به نزدیک بودن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی داشت و گفت : دهه فجر مناره انقلاب می باشد که می بایست در برگزاری هرچه باشکوه تر این ایام اقدامات و فعالیت های ارزنده ای علاوه بر فعالیت های مستمر صورت پذیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]