واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: مرحله اول بزرگراه شهيد باكري خرداد آماده ميشود
بزرگراه- گروه شهري:
بزرگراه 7 كيلومتري آسيا كه هم اكنون به شهيدباكري تغيير نام داده است قرار است طراحي ويژهاي براي آن در نظر گرفته شود تا شبيه هيچكدام از بزرگراههاي ديگر شهر تهران نباشد.
اين بزرگراه كه 100 ميليارد تومان هزينه براي احداث آن در نظر گرفته شده، قرار است تا 80 درصد ترافيك مسيرهاي شمال، شمال غرب و غرب تهران را تسهيل كند.
تاثيرات ترافيكي بزرگراه شهيد باكري به گونهاي است كه با تقسيم بار ترافيكي نقاط شمالي تهران نظير تجريش به مقصد غرب يعني بزرگراههاي چمران، نيايش، يادگار، ستاري، شيخ فضلالله، اتوبان تهران كرج و حتي رسالت، از بار ترافيكي آنها به ويژه در ساعات پيك ترافيك صبح و عصر بكاهد.
احمد دنيامالي در گفتوگو با همشهري گفت: قرارداد اين طرح مردادماه سال 85 براي مدت 2 سال منعقد شده كه با وجود همه مشكلات پيش آمده، در زمان مقرر به بهرهبرداري خواهد رسيد.
معاون فني عمراني شهرداري تهران همچنين از اتصال حصارك در منطقه 5 به اتوبان كرج تقاطع ارم درصورت احداث بزرگراه شهيد باكري سخن گفت و افزود: بزرگراه باكري از7 تقاطع برخوردار است كه تا اواخر خرداد ماه امسال يكي از آنها به نام تقاطع فردوس به طول 350 متر افتتاح خواهد شد.
دنيامالي افتتاح كامل تقاطعهاي اين بزرگراه را بهترتيب تا مرداد ماه ميسر دانست و افزود: آخرين، بزرگترين و زيباترين آنها كه در تقاطع با اتوبان تهران – كرج است در22 بهمن ماه بهره برداري خواهد شد.
به گفته معاون فني عمراني شهرداري تهران، تقاطع اتوبان تهران كرج با شهيد باكري 4 رمپ و لوپ راست گرد و چپگرد2 ورودي و خروجي به غرب دارد تا امكان دسترسي شمال به جنوب مسيرغرب تهران را فراهم سازد.
بنا براين گزارش، با تكميل بزرگراه آسيا، همه بزرگراههاي غربي تهران به شرق متصل ميشوند كه در اين صورت ميتوان بار ترافيكي را بين ورودي اصلي بزرگراه تهران- كرج و ديگر بزرگراههاي اصلي غرب تهران مانند بزرگراه رسالت و همت توزيع و متعادل كرد.
به گفته اين مدير ارشد شهرداري، از يك طرف كاربري عمده حوزه نفوذ بزرگراه آسيا مسكوني است و عموماً محل كار افراد شاغل خانوار در خارج از منطقه قرار گرفته كه منطقه ۵ را در فهرست مناطق مهم توليدكننده سفر جاي ميدهد و از طرف ديگر مجتمع دانشگاه آزاد اسلامي با ظرفيت بيش از ۱۰۰ هزار نفر دانشجو، پارك جنگلي بزرگ كوهسار و پارك و باغ وحش ارم از مراكز عمده جاذب سفر به شمار ميروند كه بخش قابل توجهي از دسترسيهاي آنها به كمك اين بزرگراه تامين خواهد شد.
وي احداث بزرگراهها را عامل مؤثري در كاهش زمان سفر، افزايش متوسط سرعت، كاهش مصرف سوخت، افزايش ايمني تردد، سهولت دسترسي به كاربريهاي شهري، كاهش آلودگي محيط زيست، كاهش هزينه مربوط به خسارت جاني و مالي ناشي از سوانح رانندگي، كاهش استهلاك و كاهش مخارج نگهداري و تامين قطعات يدكي و در نهايت تأثيرات مؤثر در اقتصاد كلان كشور اعلام كرد.
تاريخ درج: 25 ارديبهشت 1387 ساعت 22:16 تاريخ تاييد: 26 ارديبهشت 1387 ساعت 00:34 تاريخ به روز رساني: 26 ارديبهشت 1387 ساعت 00:32
پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]