تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827009843




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرونده شکایت از مزد 92 به جریان افتاد/ نامه‌نگاری مجلس با دیوان عدالت


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پرونده شکایت از مزد 92 به جریان افتاد/ نامه‌نگاری مجلس با دیوان عدالت
6 ماه پس از شکایت کارگران به کمیسیون اصل 90 مجلس درباره رد شکایت از تخلف در تعیین مزد 92، این کمیسیون با دیوان عدالت اداری نامه نگاری کرده و به‌زودی نظر نهایی خود را درباره این پرونده اعلام می‌کند.
به گزارش نامه نیوز فروردین ماه 92 برخی از نمایندگان کارگران شکایتی را در دیوان عدالت اداری به ثبت رسانده بودند که طی آن، درخواست شده بود تا مصوبه شورای عالی کار برای افزایش حداقل دستمزد 487125 تومانی سال 92 لغو شود.


نمایندگان کارگران معتقد بودند دولت محمود احمدی نژاد در آخرین سال کاری خود مرتکب تخلف شده بود و وزارت کار تحت مدیریت وی به جای اجرای ماده 41 قانون کار که به افزایش حداقل مزد سالیانه به میزان نرخ تورم و توجه به معیشت کارگران توجه دارد، مصلحت اندیشی کرده بود و از این رو کارگران خواستار اجرای دقیق قانون در این باره بودند.


بنابراین شکایتی در فروردین ماه سال 92 در دیوان عدالت اداری ثبت شد که در قالب آن، خواسته شده بود تا حداقل دستمزد سال 92 به جای 25 درصد، به میزان 31.6 درصد افزایش یابد که البته این تغییر می‌توانست تاثیراتی را در مجموع دریافتی‌های نیروی کار در آن سال داشته باشد.


دیوان عدالت اداری هم پس از 14 ماه در 22 اردیبهشت ماه امسال اعلام کرد هیئت تخصصی دیوان عدالت اداری شکایت کارگران درباره تخلف در افزایش حداقل دستمزد سال 92 را نپذیرفته و آن را رد کرده است.


البته این پایان کار نبود و نمایندگان کارگران با تاکید بر اینکه ماده 41 قانون کار در رای دیوان عدالت اداری مورد توجه قرار نگرفته است، این بار شکایتی را در کمیسیون اصل 90 مجلس درباره رای دیوان عدالت اداری ثبت کردند.


این شکایت در 25 خردادماه امسال در مجلس شورای اسلامی به ثبت رسید و از آن زمان تاکنون نیز برخی رفت و آمدها بین نمایندگان کارگران شاکی با کمیسیون اصل 90 مجلس صورت گرفت.


حسین حبیبی در گفتگو با مهر با بیان اینکه کمیسیون اصل 90 مجلس برای بررسی شکایت کارگران درباره تخلف در تعیین دستمزد سال 92، با دیوان عدالت اداری نامه نگاری کرده بود، گفت: به تازگی دیوان عدالت اداری، پاسخ درخواست کمیسیون اصل 90 درباره شکایت از مزد را ارائه کرده است.


عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران اظهارداشت: روز گذشته موضوع شکایت از دستمزد 92 را از طریق کمیسیون اصل 90 پیگیری کردیم که به ما اعلام شد به زودی نتیجه بررسی دیوان عدالت اداری در این باره اعلام خواهد شد.


متن شکایت کارگران از وزارت کار به دیوان عدالت در سال 92


در شکایت نامه کارگران از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده است: "احتراما به استحضار می رساند برابر ماده 41 قانون کار شورای عالی کار موظف است همه ساله برای نقاط کشور میزان حداقل دستمزد را با توجه به درصد تورم که از طرف بانک مرکزی ایران اعلام می شود و بدون آنکه مشخصات جسمی و روحی و ویژگی های کار محول شده را مورد توجه قرار دهد، به اندازه ای باشد تا زندگی یک خانواده که تعداد آن توسط مراجع رسمی (4 نفره) اعلام می شود را تعیین نماید.


با توجه به بررسی های به عمل آمده و ارائه گزارشات مربوط به سبد هزینه خانواده 4 نفره در 6 ماهه دوم سال 91 که حکایت از نوسانات شدید قیمت اقلام مصرفی داشت این انتظار می رفت شورای عالی کار با توجه به وضعیت سخت معیشتی کارگران نسبت به افزایش حداقل دستمزد براساس تورم اعلام شده بانک مرکزی به میزان 30.2 درصد در اسفند 91 اقدام کند؛ گرچه نرخ واقعی تورم در جامعه خیلی بیش از تورم اعلام شده بانک مرکزی می باشد، متاسفانه آنچه مصوب شد افزایش 25 درصدی است که خلاف ماده 41 قانون کار و تکلیف موضوع ماده 167 قانون کار است.


جهت شورای عالی کار، حتی اگر بپذیریم طبق ماده 168 قانون کار مصوبات و تصمیمات شورای عالی کار با اکثریت آراء می باشد بدین معنا نیست که اکثریت حق دارند حقیقت را منکر شوند مثلا ماست سفید است اکثریت بگویند سیاه است که این رای باطل است، ضمن انکه بند 2 ماده 41 عبارت بند 1 را که اشاره دارد با توجه به درصد تورم تایید می نماید (تاکید مجدد)، لذا با توجه به بندهای 1 و 2 ماده 41 قانون کار میزان افزایش حداقل می بایست به میزان 35 درصد و حداکثر 100 درصد تصویب می شد نه 25 درصد، ضمن انکه ماده 8 قانون کار نیز خدشه دار شده چرا که ماده 41 از مصادیق شروط مذکور و تغییرات بعدی در ماده 8 می باشد که شورای عالی کار یک جانبه موضوع ماده 8 را نقض نموده که فاقد وجاهت قانونی می باشد.


لذا با توجه به اینکه مصوبه شورای عالی کار مخالف مواد 8 و 41 و 167 قانون کار است و قادر به تامین زندگی کارگر نمی باشد و همچنین منجر به کاهش منابع سازمان تامین اجتماعی موضوع اصل 29 قانون اساسی است خواهان ابطال بخشنامه فوق و برگزاری مجدد جلسه شورای عالی کار بر مبنای رعایت اصل 3 جانبه گرایی و با رویکرد افزایش واقعی با توجه به بندهای 1 و 2 ماده 41 هستیم."




منبع: مهر


۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن