تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اجراى حدود و احكام خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با ضايع كردن آن بدبخت نمى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826404648




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معلم هنر؛ شغلی برای آدم‌های بی‌کار؟!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: معلم هنر؛ شغلی برای آدم‌های بی‌کار؟!
یک معلم نقاشی گفت: متأسفانه آموزش و پرورش زنگی را برای آموزش «علوم هنر» در مدارس ابتدایی در نظر نگرفته، ساعتی هم که با عنوان «هنر» در مدارس هست، زنگ تفریح است و در اغلب مواقع، درس‌های دیگری جایگزین ساعت هنر می‌شود. به همین دلیل، «هنر» در مدارس ابتدایی پایه‌گذاری نمی‌شود.
به گزارش نامه نیوز، محمود والی‌زاده - هنرمند نقاش ؛ درباره‌ی مشکلات موجود در ارائه‌ی درس هنر در آموزش و پرورش، اظهار کرد: من بارها بر سر این موضوع که ساعت هنر به دروسی مانند ریاضی اختصاص داده شود، با مدیران مدرسه بحث و اعتراض کرده‌ام که چرا به زنگ هنر اهمیت لازم را نمی‌دهند. در بسیاری از موارد نیز جلو این کار را که ساعت هنر با دروس دیگر پر شود، گرفته‌ام. اگر کسی به نام «معلم هنر» استخدام شده، باید به او اجازه داده شود که حداقل هفته‌ای یک ساعت را به ارائه‌ی درس هنر بپردازد.

این معلم نقاشی که سال‌ها در شهرستان و مدتی هم در تهران در مدارس مختلف به آموزش دادن هنر پرداخته است، ادامه داد: در مدارس، از شاخه‌های مختلف هنری، فقط نقاشی و خوش‌نویسی در زنگ هنر ارائه می‌شوند و بسیاری از شاخه‌های هنری، حتی فرصت مطرح شدن در مدارس را ندارند. بنابراین مدارس این موقعیت را برای دانش‌آموزان فراهم نمی‌کنند که شاخه‌های مختلف هنر را بشناسند. البته چند دهه پیش، رشته‌های مختلف هنر مانند موسیقی در مدارس ارائه می‌شد، ولی حالا چنین وضعیتی وجود ندارد و رفته‌رفته هم شرایط بدتر شده است.

این هنرمند توضیح داد: در سال‌های 70 تا 75 که معلم درس هنر در مدارس ابتدایی بودم، می‌توانستم در جشن‌هایی مانند مراسم 22 بهمن و اعیاد شعبانیه، با دانش‌آموزان مقطع ابتدایی، نمایشی را تمرین و اجرا کنم، ولی اکنون برگزاری این برنامه‌های هنری با کودکان به‌صورت نادر رخ می‌دهد.

او در بخشی از سخنانش، با بیان این‌که در بسیاری از مواقع، معلم هنر در مدارس، مهارت لازم را در زمینه‌ی آموزش هنر به دانش‌آموزان ندارد، گفت: تعداد زیادی از معلم‌های هنر حتی در زمینه‌ی هنر تحصیل نکرده‌اند. چندی پیش، معلم هنری را دیدم که تحصیلاتش در رشته‌ی علوم معارف بود، ولی در مدرسه‌ به‌عنوان معلم هنر استخدام شده بود. این در حالی است که هر درسی باید معلم متخصص در حوزه‌ی خود را داشته باشد.

والی‌زاده بیان کرد: در موارد بسیاری، نیروی غیرمتخصص به‌دلیل این‌که حقوق کمتری می‌گیرد، استخدام می‌شود. در موردی شنیدم که مدیری در توجیه استخدام نیروی غیرمتخصص برای زنگ نقاشی می‌گفت، افرادی هستند که برای این‌که سرشان گرم شود، می‌خواهند کار کنند و حاضرند با مبلغ کمی به دانش‌آموزان، هنر آموزش دهند. در نتیجه، با حدود 200 هزار تومان کمتر از حقوق معلم‌ها، استخدام می‌شوند و ساعت هنر دانش‌آموزان را می‌گذرانند.

او همچنین به نبودن مکان مناسب در مدارس برای ارائه‌ی درس هنر اشاره کرد و گفت: مدارس به کارگاه هنر نیاز دارند، ولی این‌گونه کارگاه‌ها برای دانش‌آموزان تدارک دیده نمی‌شود؛ مدارس دولتی که اساسا زیر بار چنین کاری نمی‌روند و مدارس غیرانتفاعی هم مکان لازم را برای ایجاد کارگاه ندارند. در حالی‌ که آموزش هنر باید در یک کارگاه انجام شود.

این هنرمند افزود: در بسیاری از مواقع، کودکان به انجام کار هنری اشتیاق دارند و اولیای آن‌ها نیز از انجام کارهای هنری فرزندان‌شان استقبال می‌کنند. مثلا در اغلب مواقع، وقتی من از والدین دانش‌آموزان می‌خواهم که تخته‌شاسی، مداد 36 و 48 رنگ برای کودکان تهیه کنند، این کار با اشتیاق انجام می‌شود. البته من در مدارس غیرانتفاعی درس می‌دادم و شرایط رفاهی کودکان در این مدارس کمی متفاوت‌تر از سایر مدارس است.



منبع: ایسنا


۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن