تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871502056




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

9 دی فراموش شدنی نیست/ آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا عامل حملات تروریستی هستند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 9 دی فراموش شدنی نیست/ آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا عامل حملات تروریستی هستند
خطیب موقت تهران با اشاره به حضور مردم در 9 دی 88 و حماسه‌آفرینی‌های آنها در 9 دی 93 یادآور شد: دشمن می‌خواست مردم 9 دی را فراموش کنند اما به فضل خدا شما مردم حماسه 9 دی را فراموش نخواهید کرد.


جوان آنلاين: حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در نماز جمعه امروز با اشاره به 7 ویژگی پیام رسول اکرم (ص) گفت: پیام نبی اکرم پیام فطرت، رفع بن‌بست‌ها، اخلاق، منطق و استدلال، وحدت، جامعیت و آزادی بود و رمز دوم جاذبه اسلام نیز جاذبه وجود مقدس پیامبر است که در حال حاضر هم محبوب‌ترین نام در بین ایرانیان نام مقدس محمد است که 27 درصد غیر مسلمانان کشور هم این نام را برگزیده‌اند.

وی با بیان اینکه پیامبر اسلام دغدغه وحدت داشت، گفت: از نخستین اقدامات بالای پیامبر در مدینه آشتی‌ دادن دو قبیله بود که صد سال درگیری داشتند، سیره پیامبر نزدیکی دل‌ها به یکدیگر بود که امروز نیز مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «مهمترین بخش پیام پیامبر وحدت امت اسلامی است».

وی گفت:پیامبر در 11 مورد با مردم مشورت می‌‌کرد، برخورد نرمی با مردم داشت و امانتدار بود.

خاتمی در خطبه دوم خود ضمن تسلیت درگذشت شیخ یحیی انصاری اظهار داشت: انصاری وزنه عظیم علم  و عمل بود که من شاگرد وی بودم، انصاری هزینه تبعید را برای دفاع از امام خمینی به جان خرید و تقویت مقام معظم رهبری را واجب و یک عبادت می‌دانست.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به ویژگی‌های شیخ یحیی انصاری گفت: انصاری عملش ترغیب به آخرت بود و قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و تا پایان عمر ولایتی ماند.

وی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در هفته گذشته گفت: یکی از رهنمودهای مقام معظم رهبری بزرگداشت سه مناسبت 19 دی، 22 بهمن و 9 دی است که این مسئله را حرکتی مجاهدت‌آمیز می‌دانند.

خاتمی ادامه داد: حادثه 19 دی سال 56 که امروز سالروز آن است قیام آغازگر انقلاب از سوی مردم انقلابی قم بود که وجه اشتراک این حادثه با 22 بهمن و 9دی در این است که در هر سه عنصر بصیرت یعنی دشمن‌شناسی و به وقت وارد میدان شدند موج می‌زند.
وی افزود: 9 دی ماه سال 88 فتنه‌گران آمده بودند تا سرمایه انقلاب و نظام اسلامی را به تاراج ببرند و کشور را ناامن نشان دهند به طوری که 9 ماه درهر مناسبتی آتش به پا می‌کردند ولی مردم به موقع وارد شده و به آنها تودهنی زدند و سفره آنها را جمع کردند.

خاتمی گفت: حادثه و حماسه‌های 9 دی 88، 22 بهمن 57 و 19 دی 56 با منشائیت ولایت بود به طوری که مردم با وجود خطرات در سال 56 و 57 به دستور امام به خیابان‌ها آمدند و 9 دی 88 نیز مردم فهمیدند فتنه‌گران ولایت را هدف قرار داده‌اند و به همین دلیل شعار «این همه لشکر  آمده به عشق رهبر آمده» را سر دادند.
آیت‌الله خاتمی با اشاره به اینکه دشمنان در 9 دی 88 جنگ احزاب راه انداختند، اظهار داشت: شما نسل اول دیدید تا آخرین لحظه همین‌ها که اسم‌شان گروه 1+5 است از شاه حمایت کردند و در ماجرای 9 دی هم آمریکا، هم انگلیس و هم رژیم صهیونیستی وارد میدان شدند و نوکران آنها یعنی سلطنت‌طلبان، منافقین، رقاص و رقاصه‌های فراری و استحاله شده نیز به میدان آمدند.

خطیب موقت تهران با بیان اینکه همه این دشمنان در یک صف و شما ملت بصیر و هوشیار که از خواص هستید در صف مقابل آنها قرار گرفتید،‌افزود: در جنگ احزاب تمام کفر به جنگ تمام اسلام آمده بود.

وی با اشاره به حضور مردم در 9 دی 88 و حماسه‌آفرینی‌های آنها در 9 دی 93 یادآور شد: آنها می‌خواهند مردم 9 دی را فراموش کنند اما به فضل خدا شما مردم حماسه 9 دی را فراموش نخواهید کرد.

آیت‌الله خاتمی در ادامه به حمله تروریستی در پاریس اشاره کرد و گفت: ما حمله تروریستی در فرانسه را به شدت محکوم می‌کنیم و معتقدیم اسلام کشتن بی‌گناهان را اجازه نمی‌دهد، خواه این بیگناه در پاریس باشد یا در سوریه و عراق و یمن و پاکستان و افغانستان.

خطیب موقت تهران با طرح این پرسش که عامل کشتار این همه انسان بیگناه در این کشورها کیست و چه کسی سلاح آنها را تأمین می‌کند، پاسخ داد: دلارهای آمریکا، پوندهای انگلیس و یوروهای اتحادیه اروپا عامل این کشتارها است.

وی خطاب به کشورهای غربی گفت: شما این جانواران و مارها را در آستین پروریدید و آن کس که باد بکارد طوفان درو خواهد کرد لذا این تروریست‌ها دست‌پرورده شما هستند و آنها با حمایت سیاسی شما و هم‌پیمانان‌تان پرورش یافته‌اند.

آیت‌الله خاتمی ادامه داد: اگر راست می‌گویید و به دنبال دفاع از انسانیت هستید حالا که صابون ترور به تن شما خورده راهش این است که دست از این شیطنت‌‌ها بردارید و بدانید راهی که 10 سال است تروریست‌ها را تأیید می‌کنید بیراهه بوده است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم بحرین پرداخت و گفت: مدت مدیدی است که بحرین با اعتراضات مسالمت‌آمیز مواجه است و در طول این چند سال ما نشنیده‌ایم که کسی با کلت یا کوکتل‌مولوتوف هم به جایی حمله کرده یا شیشه بانکی را شکسته باشد اما دولت بحرین وحشیانه‌ترین برخورد را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه صدها نفر از مردم بحرین در سیاه‌چال‌ها و زندان‌های بحرین حبس هستند به دستگیری شیخ علی سلمان دبیر حزب الوفاق اشاره کرد و یادآور شد: به صراحت از این طریق به حکام بحرین می گویم قبل از شما شاه این کارها را انجام داد اما هر روز به زوال خود نزدیک‌تر شد و بدانید که ملت بحرین پیروز است و شما از بین خواهید رفت.

منبع : فارس



تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن