واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون فرهنگی و نظارت راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآن و عترت کشورخبرداد: اختصاص بودجه 200 میلیارد تومانی برای فعالیت های قرآنی استان ها خبرگزاری پانا: معاون فرهنگی و نظارت راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور،در چهارمین نشست کمیسیون تخصصی آموزش عمومی قرآن کریم خراسان رضوی که در محل اتاق مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد،گفت:برای ترویج فعالیت های قرآنی 200 میلیارد تومان به استان ها و 50 میلیارد تومان به دستگاه های فعال قرآنی اختصاص داده می شود.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ دي ساعت 07:41
به گزارش خبرگزاری پانا، محمد انجم شعاعی در چهارمین نشست کمیسیون تخصصی آموزش عمومی قرآن کریم خراسان رضوی که در محل اتاق مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد، بیان کرد: پیگیری های بسیار اصحاب قرآن باعث شد تا «منشور توسعه فرهنگ قرآنی» در سال 88 با هدف ایجاد هماهنگی بین دستگاه های دولتی، موسسات و گروههای فعال غیردولتی برای ارتقای فعالیت های قرآنی در سطح ملی و بین المللی، تحقق فرهنگ قرآنی در نظام مدیریت، تصمیم گیری و برنامه ریزی کشور، توسعه مهارت های روان خوانی، صحیح خوانی و درک معنای آیات قرآن کریم در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان و ترویج آیات و مفاهیم قرآن کریم در حوزه فرهنگ عمومی، به تصویب برسد.
وی افزود: بر اساس ماده سوم این مصوبه به منظور پیشبرد و اجرایی شدن اهداف، سیاست ها و راهبردهای منشور توسعه فرهنگ قرآنی در داخل و خارج از کشور، شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی زیرنظر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده است.
انجم شعاعی ادامه داد: ترکیب برخی از اعضای این شورای تخصی شامل دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان رییس آن، وزیران آموزش و پرورش، علوم، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ورزش و جوانان، نمایندگان کمیسیونهای فرهنگی و آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری و حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی است.
وی با بیان اینکه امروز ایران تنها کشوری است که یک مجلس قانونگذاری برای قرآن دارد و مصوبات آن برای تمام دستگاه های دولتی و مردمی نافذ است، گفت: مجموعه مصوبات این مجلس یعنی شورای توسعه فرهنگی قرآن کشور به صورت یک کتاب در آمده است که مشخص می کند از سال 88 تاکنون چه اتفاقاتی در این شورا رخ داده است.
انجم شعاعی در ادامه اظهار کرد: مسئولیت کارگروه های آموزش عمومی قرآن کریم، تبلیغ و ترویج و تحقیق و پژوهش توزیع شده است که مسئولیت آموزش عمومی قرآن کریم به آموزش و پرورش کشور داده شده است، زیرا براساس توصیه های رهبر معظم انقلاب اگر قرآن خوانی 13 میلیون دانش آموز کشور اصلاح شود، آموزش عمومی قرآن در کشور محقق می شود.
معاون فرهنگی و نظارت راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآن و عترت کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت اعتبارات این حوزه افزود: برای ترویج فعالیت های قرآنی 200 میلیارد تومان به استان ها و 50 میلیارد تومان به دستگاه های فعال قرآنی اختصاص داده می شود.
وی همچنین با اشاره به رقم 200 میلیارد تومانی اعتبار پیش بینی شده برای فعالیت های قرآنی در بودجه سال 94 گفت: با پیگیری هایی که از سوی این شورا در مجلس در دست انجام است این رقم تا سقف سیصد میلیارد تومان افزایش یابد.
انجم شعاعی با بیان اینکه مقرر شده که استان ها یک هیات پایش تشکیل دهند، افزود: اگر در استانی طرحی ارائه شود که قابلیت ملی شدن داشته باشد و در استانی پایلوت شود، آمادگی داریم تا علاوه بر بودجه مشخص شده استان ها، بودجه دیگری را در اختیار آن استان قرار دهیم.
معاون فرهنگی و نظارت راهبردی شورای توسعه فرهنگ قرآن و عترت کشور با اشاره به اینکه نخستین سند طرح ملی حفظ در صورت تشکیل جلسه شورا در هفته آینده به تصویب خواهد رسید، گفت: با تصویب این طرح تکلیف دستگاه ها و استان ها مشخص می شود.
وی افزود: پس از تصویب این طرح، سهم هر استان مشخص خواهد شد که استان خراسان رضوی با توجه به قدمت، پیشینه و اساتید بالاترین سهم را خواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]