تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819670993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار خراسان رضوی: دولت توجه خاصی به ایجاد انسجام بین مذاهب و فرق و ادیان مختلف دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار خراسان رضوی:
دولت توجه خاصی به ایجاد انسجام بین مذاهب و فرق و ادیان مختلف دارد
استاندار خراسان رضوی گفت: دولت توجه خاصی به ایجاد انسجام و همدلی در بین مذاهب، فرق و ادیان مختلف دارد.

خبرگزاری فارس: دولت توجه خاصی به ایجاد انسجام بین مذاهب و فرق و ادیان مختلف دارد



به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان در همایش منطقه‌ای رحمةللعالمین که با حضور علمای شیعه و سنی استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در اردوگاه مازندران مشهد برگزار شد، اظهار کرد: گفتمان اتحاد ملی و انسجام اسلامی به عنوان یک گفتمان مهم مورد توجه نظام جمهوری اسلامی قرار دارد.
وی ادامه داد: برجسته‌سازی اعتقادات و ارزش‌های اسلامی و تولیدات فرهنگی مبتنی بر مشترکات فرهنگی طرفین و جلوگیری از اهانت به ارزش‌های اسلامی شیعه و سنی باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: در استان خراسان رضوی با برخورداری بیش از 6 میلیون نفر جمعیت تعامل بسیار خوبی بین علماء شیعه و سنی وجود دارد که این به الگویی برای کشورهای اسلامی تبدیل شده است و برخی مشکلات نمی‌تواند مانع تحکیم وحدت تشیع و تسنن شود.
رشیدیان تقویت مشترکات و تعمیق وحدت و همدلی شیعه و سنی در مناطق تلفیقی این استان را بسیار مهم دانست و گفت: وحدت و همدلی به همان گونه که از نیازهای جامعه اسلامی است ولی نیاز به مراقبت دارد و برخی اشخاص این وحدت را مغایر سیاست‌های خود می‌دانند.
وی گفت: وجود مشترکات فراوان در بین مسلمانان شیعه و سنی عامل مهمی برای انسجام و همدلی در بین مسلمانان است بر خلاف برخی اشخاص که دوستی نسبت به اهل بیت پیامبر اسلام (ص) را ریشه اختلاف می‌دانند، این مسئله عامل تحکیم وحدت مسلمانان به شمار می‌رود.
مدیر اجرایی حوزه‌های علمیه خراسان نیز در ادامه گفت: باید عوامل تفرقه انگیز در جامعه اسلامی مورد توجه قرار گیرد و با عزمی جدی با آنها مقابله شود.
حجت‌الاسلام اکبر فرجام اضافه کرد: تفکرات افراطی در کشورهای اسلامی ایجاد و توسعه یافته و علمای شیعه و سنی باید عوامل مخل وحدت مسلمانان را شناخته و ضمن بصیرت‌افزایی مردم با آنها برخورد کنند.
وی اظهار داشت: علمای تشیع و تسنن باید مانع از اهانت به مقدسات مسلمانان شوند و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همواره در فتواها و دستورات به صورت صریح و شفاف بر پرهیز از اهانت به مقدسات طرفین تاکید داشتند.
وی گفت: مقابله با تفرق و تشتت و برخورد با عوامل اختلاف انگیز جزء رویکردهای مهم نظام قرار دارد و دست‌اندرکاران ذی‌ربط با این عاملان برخورد می‌کنند و در کنار آن علما باید هوشیاری و حساسیت عمومی مردم را نسبت به این مسائل افزایش بدهند.
انتهای پیام/3138/غ

93/10/16 - 16:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن