واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وزیر دولت موسوی: برای پیشرفت کشور باید به اموزش و پرورش توجه کرد
وزیر اسبق آموزش و پرورش، تغییر نگرش دولتها را عامل ناکامی طرح تغییر نظام آموزشی در مقطع متوسطه اعلام کرد.
به گزارش نامه نیوز، محمدعلی نجفی دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی رئیسجمهور در مراسم پنجمین جایزه علمی استاد کاردان و بزرگداشت دکتر غلامحسین شکوهی که در تالار کوثر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: حضور دراین مراسم صرفاً ادای احترام به مقام علمی این دو بزرگ مرد نظام تعلیم و تربیت کشور است که در بسیاری از جهات دارای وجوه مشترک علمی، اخلاقی و معرفتی هستند.
وی «جایگاه رفیع و ممتاز علمی» و «فضایل اخلاقی» را از بزرگترین ویژگیهای بارز این دو استاد ارجمند علوم تربیتی عنوان کرد و افزود: باید نظام آموزش و پرورش بیشتر از دیدگاهها و رهنمودهای این اساتید در ارتقای سیستم آموزشی کشور بهره ببرند.
نجفی با اشاره به پذیرش مسئولیت عالیترین جایگاه نظام تعلیم و تربیت در سال 1367، تصریح کرد: در ابتدای فعالیت، سیاههای از افراد صاحبنظر و تأثیرگذار در امر مقدس تعلیم و تربیت آماده شد که با هر یک از آنها درباره مسائل و چالشهای آموزش و پرورش کشور نظرخواهی شد.
وزیر اسبق آموزش و پرورش ادامه داد: اولین دیدار با مرحوم کاردان انجام شد که وی، آموزش و پرورش را به امر پژوهش و تحقیقات مرتبط آموزش و پرورش سفارش کرد که برای تحقق این امر، شورای تحقیقات و سپس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش تأسیس شد تا پل ارتباطی میان آموزش و پرورش با نظام تحقیقاتی کشور باشد.
وی دیدار با دکتر غلامحسین شکوهی را دومین برنامه آموزش و پرورش در سال 67 عنوان کرد و افزود: وی، تغییر نظام آموزشی به ویژه آموزش متوسطه را به صورت علمی و اصولی مطرح کرد که نظام جدید آموزشی از دل آن بیرون آمد.
نجفی تغییر نگرش دولتها را عامل ناکامی طرح تغییر نظام آموزشی در مقطع متوسطه اعلام کرد و گفت: پیامد دیگر طرح دکتر شکوهی پیدایش شاخه کاردانش در مقطع متوسطه بود که دانشآموزان با گذراندن سه سال موفق به اخذ دیپلم میشدند.
دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی رئیس جمهور با بیان این که آموزش و پرورش با مسایل و مشکلات زیادی مواجه است، اظهار داشت: توسعه علمی به ویژه در آموزش و پرورش میتواند سبب توسعه پایدار و ایجاد درآمد ملی در کشور شود و چنانچه بخواهیم کشور به مانند اکثر کشورهای اروپایی در جهت توسعه پایدار گام بردارد، باید به آموزش و پرورش توجه بیشتری کرد.
وزیر دولت موسوی و هاشمی رفسنجانی وجود نگاه ایدئولوژیک را برای نظام پژوهش محور آموزش و پرورش مشکلزا خواند و تأکید کرد: آموزش و پرورش به هر اندازه که در توسعه پایدار میتواند نقش مثبتی داشته باشد، چنانچه گرفتار مسائل ایدئولوژیک شود، به همان اندازه میتواند نقش منفی داشته باشد که باید این نگاه که در آموزش و پرورش بسیار کم است، حذف شود.
منبع: فارس
۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]