محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832130327
پورنجاتی: رقیب میخواهد به ما حقه بزند |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پورنجاتی: رقیب میخواهد به ما حقه بزند
آنها بهدنبال «آتوگیری سیاسی» بودند اما آتویی از سوی منتقدان که مستمسک اقدامات محدودکننده باشد، داده نشد! به همین دلیل، اگر دقت کرده باشید مشغول زندهکردن باد بیرق موضوعات چالشی -که همچنان از نظر افکار عمومی و طرفین ماجرا حلنشده باقی مانده- و گرم نگهداشتن تنور آن هستند.
کد خبر: ۴۶۴۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۵ - 06 January 2015
احمد پورنجاتی، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس ششم که از چهرههای شناخته شده اصلاحطلب بهشمار میرود، در گفتوگو با «شرق»، تحلیل خود از پارامترهای امروز فعالیت سیاسی در کشور را بیان کرد که در ادامه میآید.
در مقایسه با فضای سهماه پیش از انتخابات ٩٢ و چندماه پس از آن، فضا علیه منتقدان و اصلاحطلبان با عبارات تندتری پیش میرود. حتی برخی رفتارهای کمپینی و دیدارهای تقدیرآمیز از چهرههای محوری رویداد خرداد ٩٢ -مثلا دیدار رییسجمهور با سیدمحمد خاتمی- امروز دور از ذهن است. چرا این اتفاق افتاده است؟
من این مساله را با این غلظتی که در سوال شما مطرح شده قبول ندارم. البته منکر آن نیستم که شاید با شرایط آستانه انتخابات و بهویژه تا چندماه پس از آن در زمینه مناسباتی که با جریان اصلاحات و حضور و کنشهای مدنی و قانونی آن انجام میشده، فاصله ملموسی ایجاد شده باشد. حتی به قول شما در زمینه برخی دید و بازدیدهای متعارف سیاسی، احساس تنگنا میشود و به گونهای تداعی آن حال و هوایی میشود که یک اراده یا جریانی نمیخواهد زیست عادی سیاسی یک جریان که طبیعتا در چارچوب ضوابط کشور فعالیت میکند را تحمل کند. اما از ورای این اختلاف نظر در میزان تغییر فضا، این مساله اولا نشانه یک پدیده متاسفانه آفت زای ساختاری در عرصه سیاست داخلی کشور ماست.
حتی ماجرا بهگونهای میشود که به صراحت در نهاد قانونگذاری از ممنوعیت صوتی و تصویری شخصیتی سخن گفته میشود که هم به صفت شخص حقیقی و هم حقوقی دستکم برای بخش مهمی در داخل و حتی در سطح بینالمللی معتبر است یعنی آقای خاتمی. البته که این اتفاق نیفتاد و آن جریان هم ناچار به تغییر موضع شد. متاسفانه بذر این رفتار در زمین شورهزار حنظل آفرین دوران هشتسال گذشته کاشته شد، بارور شد و تدریجا وجهه پذیرفتهشدهای از سوی برخی پیدا کرد. از سوی دیگر علاقه به اعمال محدودیت برای فعالیتهای آشکار اصلاحطلبان را میتوان اینگونه تفسیر کرد که جریان مورد اشاره چهبسا ابتدا باور نمیکرد اتفاق سال٩٢ رخ دهد. پس از آن دوره شوک را پشت سر گذاشت ولی متاسفانه بهجای آنکه با قواعد متعارف شروع به فعالیت مجدد کند، مشکلات درونی خود و علتهایی که به رویگردانی جامعه منجر شد را ارزیابی کند به سراغ «خطای تکل دوپا» رفت. حتی تلاش میکند هالهای پیرامون اعضای دولت روحانی ایجاد کند تا در موضع و رفتار، منفعل عمل کنند.
گویا اخیرا آقای روحانی از این نوع انفعال، انتقاداتی را نیز مطرح کرده است.
علت این است که آن جریان با تصور اشتباهی که از آقای روحانی داشت فکر میکرد به سرعت بین دولت برخاسته از همگرایی مجموعه کسانی که منتقد وضع گذشته بودند -که بالای ٩٠درصد آنها اصلاحطلبان بودند- و کنشگران آن مقطع بهتدریج زاویه ایجاد کند. فکر میکردند شخص آقای روحانی پا پس میکشد و به نظرم نکته کلیدی اینجاست که متوجه شد از قضا روحانی در بیان مواضع و پایمردی بر مواضع -حتی در حد موضعگیری- نهتنها با کسی شوخی ندارد، بلکه در بسیاری موارد خیلی گستردهتر و عمیقتر و با مسایل مختلف، در همه برنامههایی که مد نظر بوده مواجه میشود. اظهارنظرهای ایشان در حوزههای ساختار سیاسی، اقتصادی، اصلاح فساد اقتصادی نهادینهشده این سالها و مسایل فرهنگی و هنری، طرف مقابل را تا حدی متوجه کرده که اتفاق سال٩٢ یک رفتار مصلحتجویانه بدون اصول و مبانی میان اصلاحطلبان و روحانی نبوده است. وقتی پروژه تجزیه شکست خورد، طیف تندرو تمام ظرفیتهای خود را به کار گرفته تا تصویر ناکامی را القا کند؛ درست شبیه آنچه پس از دوم خرداد دنبال کرد. اینها وقتی به دولتی که در مصدر اداره کشور است رحم نمیکنند دیگر تکلیف رقیب و نیروهای منتقدشان روشن است. دولت در همه دورهها حتی اگر همسو با این جریان تمامیتخواه نبوده، اما به عنوان شأن و منزلت ملی و به قول خود آقایان «از باب مصالح عالی نظام» مورد هجمه و خدشه بنیادین که آسیب آن به کل کشور میرسد، قرار نگرفته است. حالا آنها بهدنبال تصور وجود فضای ایزوله هستند و طبیعتا بخش دوم ماجرا را مورد فشار بیشتری قرار میدهند. در این شرایط بخشی از نهادهای خارج از دولت و محافل سایه، سمتوسوی فشار و محدودسازی به سوی جریان منطقی اصلاحطلبی را گرفتهاند. گویی مشکل آنها این است که این جریان را مزاحم میدانند نه جنس آن را.
پس از دوم خرداد، معمولا نیروهای سدکننده فضا بهدنبال طرح موضوع تناقض فضای باز سیاسی با وحدت و امنیت کشور بودند. این موضوع پس از دوم خرداد هم داستانها ساخت. ارزیابی شما از شیوه عمل نیروهای منتقد و اصلاحطلبان در ١٦ماه گذشته چیست؟
بله اگر درست برداشت کرده باشم منظور شما این است که آنها بهدنبال «آتوگیری سیاسی» بودند اما آتویی از سوی منتقدان که مستمسک اقدامات محدودکننده باشد، داده نشد! به همین دلیل، اگر دقت کرده باشید مشغول زندهکردن باد بیرق موضوعات چالشی -که همچنان از نظر افکار عمومی و طرفین ماجرا حلنشده باقی مانده- و گرم نگهداشتن تنور آن هستند. این مساله حکایت از این میکند که موضوع تازهای برای هجمه به منتقدان پیدا نکردهاند. در عین حال به نظر من بخشی از فعالیتهای درحالاجرا را باید از زاویه آیندهنگری، تحلیل و تفسیر کرد. نوعی بسترسازی و ایجاد فضای تنگنا و احساس ناامنی برای شرایط انتخابات مجلس دهم، در پس برخی از تحرکات است. به هر حال این عرصه، مهمترین کارزار مدنی فعالیت همه جریانهای سیاسی کشور است و طبیعتا اصلاحطلبان هم در آن فعال خواهند بود. به نظر میرسد فعلا بهعنوان دستگرمی، برخی فشارها و موضوع «پروندههای مفتوح» توسط برخی دنبال میشود که فعالتر از هر زمان دیگری هستند تا نوعی «پیشآگهی» داده شود. همانطور که از «سطور نانوشته» مواضع برخی شخصیتهای اصولگرا برمیآید آنها میخواهند به جبران شکاف گسترده انتخابات ٩٢ میان خود، در انتخابات مجلس آینده دستوپای جریان اصلاحات را ببندند و نتیجه را رقم بزنند.
یکی از تاکتیکهای به کار گرفتهشده در سالهای اخیر، دورکردن چهرههای محوری و موثر از حضور در مجامع عمومی و بیان نظرات آنها در حوزههای مختلف است تا راه ارتباطی مسدود شده و تازهواردها بتوانند بدون مزاحم به فعالیتهای مطلوب خود بپردازند. این امیدواری وجود داشت که فضا برای استفاده از ظرفیتهای داخلی و خارجی این چهرههای ملی فراهم شود. ارزیابی شما این است که در این حوزه پیشرفتی حاصل شده است؟
شرایط تفاوت معناداری نکرده است و همه دلیل آن را میدانیم. به نظر من امروز نوبت نقشآفرینی بیشتر بدنه اجتماعی اصلاحطلبان است تا شخصیتهای شناختهشده این جریان؛ بدنه اجتماعی باید رخ نمایی کند. ممکن است گفته شود مجال کافی وجود ندارد اما به نظر من از مجالهای مختلف باید نهایت بهره را برد. لازم نیست همه در قالب یک کمپین خاص عمل کنند بلکه از هر فرصتی که به هر عنوان فراهم میشود - حتی اگر یک برنامه خیلی طبیعی و عادی در مناسبتی مذهبی، ملی، کشوری و غیره باشد - میتوان برای آگاهسازی و ایجاد ارتباط میان بخشهای مختلف جامعه استفاده کرد.
منتقدان فضای ١٠سال گذشته دو دیدگاه نسبت به فعالیت سیاسی داشتند. گروهی بر این باور بودند که باید با تداوم فعالیت در جامعه مدنی و آگاهیبخشی و تاکید بر مطالبات قانونی، کار را پیش برد. اینکه اگر وارد فرآیند دولتمداری شوند، همانها که سبب کاستی سالهای گذشته بودند در موضع طلبکار قرار خواهند گرفت، اما گروه دیگری نیز تاکید داشتند از هر فرصتی باید برای جلوگیری از روند گذشته به سود رفاه و توسعه جامعه ایران بهره گرفت. به نظر نمیرسد امروز موضع گروه اول، قویتر باشد؟
واقعیت این است که در برآورد محدودیتها و مقدورات اجرای هر پروژه و محاسبه آن اگر قرار باشد با تمام دقت و ظرافت به لحاظ کمی پیش رفت، به نظر من پس از آن هشتسال کسی نباید وارد عرصه انتخابات و کار اجرایی میشد، بهدلیل اینکه هیچ توجیه منطقیای نداشت. اصلاح وضعیت ایجاد شده در حوزه سیاسی، وجود باندهای توانمندشده سیاسی که ثروتمند هم هستند، موازیکاری با فعالیتهای قانونی قوهمجریه و مسایلی از این دست، کار ٢٠سالهای میطلبد و همه نیروهای کنشگر سال٩٢ این مساله را میدانستند و برای بهبود وضعیت مردم و کشور پا به عرصه گذاشتند ولی در عین حال، حالا دیگر باید گفته شود چه عواملی مانع تحقق بخشی از شعارهای انتخاباتی و مطالبات بحق جامعه، مثلا در مورد برداشتن محدودیتهای سیاسی ناشی از مسایل گذشته شده است. به نظر میرسد اینها قابل توضیح است. آقای روحانی نمیخواهد وعدههای مجدد و تازهای را برای جبران وعدههای انجام نشده بدهد. میتوان صادقانه آن بخشهای دیگر وعدهها که تا حدی محقق شده را به مردم گفت -که گفته میشود- و در کنار آن، بیان شود که کجاها با مانع مواجه شده است. نباید بهدلیل اینکه آن جریان تلاش میکند محدودیت ایجاد کند دچار اشتباه محاسبه شد یا در یک موضع واکنشی یا انفعالی افتاد. باید همچنان موضع کنشگرانه فعال داشت و در عین حال، خودانتقادانه.
سیاست «حمایت انتقادی»، قبلا به عنوان یکی از راهبردهای مواجهه با دولت یازدهم بیان شده بود. این خودانتقادی مورد اشاره شما، در همان راستاست؟
نمیتوان نقش بخش قابلتوجهی در بدنه دولت که بدون یافتن عنوان برای آنها، تناسبی با مجموعه رویکردهایی که آقای روحانی ارایه داده را ندارند، نادیده گرفت. انگار نوعی محافظهکاری و انتظار برای اینکه ببینیم فردا چه میشود را دنبال میکنند. به همین دلیل دولت میتواند نوعی چینش مجدد داشته باشد. این مساله حتما با رفتار احمدینژاد که «گوش یکنفر را گرفتن و به بیرون انداختن» بود تفاوت دارد و از مدل ناصرالدینشاهی پیروی نمیکند بلکه بهدنبال تناسب بیشتر ظرفیت افراد با جایگاه آنهاست. دولت هنوز نتوانسته در بخش مهمی مانند وزارت کشور، آرایش درستی داشته باشد.
با توجه به موقعیتی که تصویر کردید، برای عبور از این شرایط چه راهبردی پیشنهاد میکنید؟
هر دو ضلع این جریانی که در سال٩٢ موفق شد مطالبات بخش عمدهای از جامعه را نمایندگی کند؛ یعنی هم آقای روحانی و تیم آن و هم جریان اصلاحطلب واقعگرا باید در این برهه نوعی تقسیم کار خردمندانه و سنجیده داشته باشند. دولت به تمام آن مولفههایی که جامعه انتظار داشته و دارد توجه جدی کند و ارتباط با افکار عمومی و توضیح آنچه میخواهد انجام دهد و امکانپذیر نمیشود را فراموش نکند. عرصه اقتصادی به سبب اینکه بیشترین اثر را در زندگی مردم دارد، حتما باید بیش از پیش مدنظر تیم دولت باشد. پرونده هستهای، موضوع مورد انتظار مردم است. در عین حال بازنگری تاکتیکی در اولویتهای قبلی و جابهجایی آن اهمیت دارد. چه خوب است آثار این تغییر اولویتها را در تدوین لایحه بودجه یا در رفتار با قانون هدفمندی یارانهها و توجه به دهکهای واقعا نیازمند و حذف دهکهای پردرآمد برای کاهش آسیب کسری بودجه حاصل از کاهش بهای نفت ببینیم. اما بخش دوم که مجموعه اصلاحطلبان هستند -که هم تشکلها و هم اشخاص اصلاحطلب و بدنه جامعهای که به این تفکر باور دارد را شامل میشود- همچنان تا اطلاع ثانوی به روی مبارک خود نیاورد که برخی برخوردهای غیرموجه در دستور کار طرف مقابل است. هدف این رفتارها، ایجاد واکنش و هلدادن ما در زمین حریف است. در عین حال با استواری در مواضع و خواستههای بحق خود، ارتباط بیشتری با افکار عمومی داشته و واهمهای از برخی مزاحمتها نداشته باشد چراکه تاکید همه ما، حرکت در مسیر قانون و اصول قانوناساسی است.
شما که دلواپس نیستید؟
ابدا. واقعیت این است که طرف مقابل میخواهد احساس تنگنای اغراقشده در ذهن جامعه القا کند و باید مراقب این حقه باشیم. آلودگی هوا وجود دارد اما اینکه باور کنیم در حال مرگ هستیم، موضوع دیگری است. میخواهند سیستم حیاتی منتقدان رفتارهای خارج از ضابطه سالهای اخیر را با القای مسایل غیرواقعی، از کار بیندازند. نباید به این موضوع دامن زد. ایجاد احساس فراتر از واقعیت درباره محدودیتها و بیان آن، هم دل جامعه را خالی و هم طرف مقابل را جریتر میکند. ما در شرایط بسیار محدودتر از این توانستیم با روش عاقلانه و سنجیده در چارچوب ضوابط قانونی به اتکای حمایت مردم و حتی با فراهمشدن فرصتهایی از طرف بخشهای مختلف نظام، آنچه به سود منافع ملی بود را محقق کنیم. شرایط پیش از سال٩٢ حتی از قبل از سال٨٨ هم پیچیدهتر بود. البته من همیشه انگ خوشبینبودن را خوردهام اما واقعیت این است که این دیدگاه، «تریاق» آن «زهر»ی است که احساس میکنم برای کاهش میزان امید میخواهند به جامعه تزریق کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
الکویت دیگر قوچاننژاد را نمیخواهد |اخبار ایران و جهان
الکویت دیگر قوچاننژاد را نمیخواهد باشگاه الکویت در نظر دارد تا پس از نمایش ضعیف رضا قوچان نژاد در این تیم برای او جانشینی شایسته انتخاب کند جانشین گوچی قرار است از لیگ عربستان آید و مهاجم برزیلی الشباب است کد خبر ۴۶۰۰۵۰ تاریخ انتشار ۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۲ - 21 December 2014 باپزشکیان : عدهای دلشان نمیخواهد دولت موفق شود |اخبار ایران و جهان
پزشکیان عدهای دلشان نمیخواهد دولت موفق شود کد خبر ۴۶۱۳۲۵ تاریخ انتشار ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۳ - 27 December 2014 تاکید پزشکیان بر انسجام و تقویت وحدت ملی میان تمام گروهها سرویس سياسي - مجلسکد خبر 93100602186شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۷erfan khoshkhoo-22-27 jpgیک نماینده اصلاح طلبانصاریفرد: کجا گفتهام که اوساسونا مرا نمیخواهد؟ |اخبار ایران و جهان
انصاریفرد کجا گفتهام که اوساسونا مرا نمیخواهد کد خبر ۴۶۰۹۰۸ تاریخ انتشار ۰۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۰ - 25 December 2014 مهاجم تیم ملی فوتبال ایران اظهارات منتسب به خود را تکذیب کرد به گزارش تسنیم کریم انصاریفرد مهاجم تیم ملی کشورمان و باشگاه اوساسونای اسپانیا ظهر امروز پنجشنبهصدرنشيني رقيب پرسپوليس و توقف حريف فولاد |اخبار ایران و جهان
صدرنشيني رقيب پرسپوليس و توقف حريف فولاد کد خبر ۴۵۹۶۸۵ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۳ - 20 December 2014 تيم فوتبال النصر رقيب پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا در خانه الشباب پيروزي پرگلي را بدست آورد تا مقتدرانه در صدر ليگ فوتبال عربستان قرار داشته باشد به گزارش فارس دررقیب احتمالی تراکتور متوقف شد |اخبار ایران و جهان
رقیب احتمالی تراکتور متوقف شد کد خبر ۴۵۹۶۸۲ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۱ - 20 December 2014 رقیب احتمالی تراکتورسازی در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الاتحاد در هفته سیزدهم لیگ عربستان متوقف شد به گزارش فارس در ادامه هفته سیزدهم لیگ فوتبال عربستان الاهلی حریف احتمالی تراکتورسازیباجگیری اینترنتی از دختر 16 ساله برای حذف رقیب |اخبار ایران و جهان
باجگیری اینترنتی از دختر 16 ساله برای حذف رقیب کد خبر ۴۶۱۳۵۱ تاریخ انتشار ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۴ - 27 December 2014 پسر جوانی که ازآشنایی همکلاسیاش با دختر مورد علاقه خود اطلاع پیدا کرد برای انتقام از او نقشه ماهرانهای را طراحی کرد به گزارش ایران این جوان دانشجو سعی کرد با طراحیدستکش خشککن مو، رقیب تازه سشوار |اخبار ایران و جهان
دستکش خشککن مو رقیب تازه سشوار محققان انگلیسی جایگزین مناسبی برای سشوارهای سنتی ابداع کردهاند که شامل یک جفت دستکش ساخته شده از ریز الیاف است که در مدت زمان کوتاهی تمام موها را خشک میکند کد خبر ۴۶۲۹۴۰ تاریخ انتشار ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۸ - 02 January 2015 محققان انگلیسی جایگزیاستقلال عنايتي را نميخواهد |اخبار ایران و جهان
استقلال عنايتي را نميخواهد کد خبر ۴۶۰۵۶۰ تاریخ انتشار ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۶ - 24 December 2014 علي نظري معاون باشگاه استقلال تاييد کرد که رضا عنايتي مهاجم سابق آبيپوشان که با تيم پديده قرارداد دارد در فهرست خريد استقلال نيست به گزارش ورزش سه در حالی که رضا عنایتی از ابتدای فکره شمالی آمریکا را مسئول قطع اینترنت دانست |اخبار ایران و جهان
کره شمالی آمریکا را مسئول قطع اینترنت دانست دولت کره شمالی به طور رسمی ایالات متحده آمریکا را به قطع اینترنت در این کشور در روزهای گذشته متهم کرد کد خبر ۴۶۱۵۲۹ تاریخ انتشار ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۶ - 28 December 2014 دولت کره شمالی به طور رسمی ایالات متحده آمریکا را به قطع اینترنت درتیموریان قراردادش را با تراکتورسازی ثبت کرد |اخبار ایران و جهان
تیموریان قراردادش را با تراکتورسازی ثبت کرد کد خبر ۴۶۱۵۳۳ تاریخ انتشار ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۲ - 28 December 2014 هافبک تیم ملی ایران پس از جدایی از استقلال قرارداد خود را با تیم جدیدش ثبت کرد به گزارش فارس آندرانیک تیموریان که در نیم فصل نقل و انتقالات از استقلال جدا و برای ادامهمقصر اصلی اوضاع بحرین اتحادیه عرب است |اخبار ایران و جهان
مقصر اصلی اوضاع بحرین اتحادیه عرب است کد خبر ۴۶۳۱۶۷ تاریخ انتشار ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۰ - 03 January 2015 نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مقصر اصلی اوضاع بحرین را اتحادیه عرب دانست و گفت به طور حتم سرنوشتی همانند مبارک و بنعلی در انتظار آل خلیفه بوده و جمهوری اسلامرویارویی امام رضا(ع) با فرقههای انحرافی |اخبار ایران و جهان
رویارویی امام رضا ع با فرقههای انحرافی مواجهه امام رضا ع با فرقههای منحرف گرچه در ادامه برخوردهای امام باقر و امام صادق ع با این گروهها بود و اصلیترین محور آن بر روشنگری و تلاشهای علمی و فرهنگی بنا شد اما به روشنی تفاوتهایی با امامان دیگر داشت چرا که فرقههای مختلف باخادم: هدایتی برای کمک به پرسپولیس توقعی ندارد |اخبار ایران و جهان
خادم هدایتی برای کمک به پرسپولیس توقعی ندارد کد خبر ۴۶۰۳۱۶ تاریخ انتشار ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۱ ۴۱ - 22 December 2014 معاون وزیر ورزش و جوانان گفت هدایتی برای کمک مالی به باشگاه پرسپولیس هیچ توقعی نداشته است به گزارش فارس امیررضا خادم در گفتوگو با رادیو ورزش درباره آخرین وضعیت باشدونگا رأی خود را برای انتخاب برنده توپ طلا اعلام کرد |اخبار ایران و جهان
دونگا رأی خود را برای انتخاب برنده توپ طلا اعلام کرد کد خبر ۴۶۱۵۳۴ تاریخ انتشار ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۳ - 28 December 2014 سرمربی تیم ملی برزیل اعلام کرد که از میان سه نامزد نهایی کسب توپ طلای فیفا در سال ۲۰۱۴ کدامیک را انتخاب کرده است به گزارش تسنیم در فاصله دو هفته به معرفی برندههمه تهدیدات علیه آمریکا را جدی تلقی میکنیم |اخبار ایران و جهان
همه تهدیدات علیه آمریکا را جدی تلقی میکنیم معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن همه تهدیدات را جدی تلقی میکند اما در حال حاضر اطلاعات خاصی برای دادن اعتبار به تهدیدات کره شمالی وجود ندارد کد خبر ۴۶۰۳۱۵ تاریخ انتشار ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۹ - 22 December 2014 معاوندستگیری عامل قتل دبیر فیزیک |اخبار ایران و جهان
دستگیری عامل قتل دبیر فیزیک کد خبر ۴۶۲۵۰۳ تاریخ انتشار ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۱ - 31 December 2014 پسری نوجوان که معلم فیزیک خود را در مدرسه به قتل رسانده و گریخته بود بعد از ٣٩روز فرار دستگیر شد به گزارش شرق این جنایت نخستین روز آذر در دبیرستان حافظی شهر بروجرد رخ داد و در جریان آآغاز دور تازه تلاش پرسپولیسیها برای جذب قوچاننژاد |اخبار ایران و جهان
آغاز دور تازه تلاش پرسپولیسیها برای جذب قوچاننژاد کد خبر ۴۶۰۳۱۳ تاریخ انتشار ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۱ ۳۶ - 22 December 2014 مسئولان باشگاه پرسپولیس در اولین اقدام جدی خود پس از جلسه امروز برای جذب رضا قوچاننژاد وارد عمل شدند به گزارش تسنیم مدتی است که بحث حضور رضا قوچاننژاد در پرسپ-
سیاسی
پربازدیدترینها