تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830212100




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونگی تاثیر سیاست خارجی بر سلامت شهروندان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چگونگی تاثیر سیاست خارجی بر سلامت شهروندان
اکرمی با اشاره به این نکته که سلامت از چند جهت با سیاست خارجی در تعامل نزدیک است، توضیح داد: سیاست خارجی می‌تواند برای بالا بردن سلامت به‌ویژه در مذاکرات بین‌المللی سلامت به‌ کار گرفته شود. همچنین سلامت می‌تواند به‌عنوان مقدمه و مکملی مهم در سیاست خارجی عمل کند و از سویی دیگر سلامت با توجه به ظرفیت‌های آن، می‌تواند در حکم جزو ادغام‌یافته سیاست خارجی نقش داشته باشد.
آفتاب: دکتر سید محمد اکرمی دبیر شورای راهبردی گردشگری سلامت و امور بهداشت و درمان مناطق آزاد با بیان اینکه در مذاکرات بین‌المللی دستور‌کارهای مهمی هست که می‌توان به امنیت، اقتصاد و عدالت اجتماعی‌ اشاره کرد که سلامت، بخش جدایی‌ناپذیر همه آنهاست، گفت: امنیت جوامع در شرایط گسترش بیماری‌ها از جمله همه‌گیری بیماری‌های نوپدید و بازپدید متزلزل خواهد شد. 
 
اکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار خرداد، به ارتباط عدالت اجتماعی و سلامت اشاره و تصریح کرد: برخی از کشور‌ها نیز در اسناد مرتبط با فعالیت‌های بین‌الملی سلامت خود، امنیت، سلامت و عدالت اجتماعی را ‌مرجع سیاست خارجی کشور خویش برگزیده‌اند. امروزه در مراکز دیپلماتیک چند‌جانبه جهانی مانند ژنو و نیویورک که سازمان‌های بین‌الملی متعددی وجود دارند، دیپلمات‌ها به‌طور فزاینده‌ با موضوعات جهانی سلامت روبه‌رو هستند.


وی در ادامه افزود: تعهدات جهانی از جمله‌ اهداف توسعه هزاره (MDG)، موضوع سلامت در مباحث بین‌المللی را در موقعیت ویژه‌ای قرار داده است و امروزه از ساختارهای بین‌المللی سیاسی موجود برای پیشبرد طرح‌های سلامت‌محور به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری که منافع آن متوجه سلامت و سیاست خارجی است، استفاده می‌شود. 
 
مشاور بین‌الملل وزارت بهداشت گفت: واقعیت دیگر آن ‌است که تحولات سلامت و دیپلماسی، زمینه‌ای را فراهم آورده‌ که دیپلمات‌ها دیگر صرفاً با دیپلمات‌ها مذاکره نمی‌کنند، بلکه با افرادی از دیسیپلین‌های دیگر بویژه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیراپزشکی نیز برای مذاکره مواجهند. خود اینجانب در سازمان ملل در ژنو سخنرانی کردم و تاکید کردم در دهکده جهانی تحریم و آسیب به ما بسرعت بر جامعه جهانی اثر خواهد گذاشت. نظیر آن را در مورد ویروس ابولا در کشور سیرالئون و پخش آن در اروپا، را این روزها می‌بینیم.


رئیس انجمن ژنتیک پزشکی ایران با اشاره به اینکه مجمع عمومی سالانه سازمان جهانی بهداشت یکی از موقعیت‌های این‌گونه مذاکرات چندجانبه است، گفت: در این اجلاس معمولا سازمان‌های غیر‌دولتی، گروه‌های هوادار، بنیاد‌ها، مراکز علمی‌ و بخش خصوصی گرد هم می‌آیند تا بر تصمیمات نمایندگان کشورهای عضو حاضر‌‌ -روی موضوعات سلامت- تأثیر بگذارند و بخشی از روند مذاکره باشند. 
 
اکرمی برخورداری از نگاه سیاسی و تسلط بر فنون مذاکره به موازات سیاسی‌تر شدن موضوعات سلامت را ضروری دانست و گفت: مذاکرات مربوط به مقررات بین‌المللی سلامت و چهارچوب کنوانسیون کنترل دخانیات ‌و حتی کنوانسیون محدودیت در سلاح های سمی و بیولوژیک نمونه‌هایی از این مواردند. 


وی تاکید کرد: کشور‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت «قدرت نرم» موضوعات سلامت‌ در کنار اقدامات مهم سیاسی و حتی نظامی خود‌ و به‌منظور حفظ وجاهت ظاهری بین‌المللی‌ در حوزه سلامت ‌ابتکاراتی بخرج می‌دهند. فعالیت‌های بین‌المللی سلامت، مورد توجه دولت‌های در حال توسعه نیز بوده است و ما بایستی از ظرفیت‌هایی نظیر جنبش عدم تعهد، کنفرانس اسلامی و اکو استفاده کنیم. 


 اکرمی با اشاره به این نکته که سلامت از چند جهت با سیاست خارجی در تعامل نزدیک است، توضیح داد: سیاست خارجی می‌تواند برای بالا بردن سلامت به‌ویژه در مذاکرات بین‌المللی سلامت به‌ کار گرفته شود. همچنین سلامت می‌تواند به‌عنوان مقدمه و مکملی مهم در سیاست خارجی عمل کند و از سویی دیگر سلامت با توجه به ظرفیت‌های آن، می‌تواند در حکم جزو ادغام‌یافته سیاست خارجی نقش داشته باشد.


وی در پایان با تاکید بر این مسئله که "این تعاملات، بیشتر اوقات جدای از هم نبوده و ‌پیوسته مطرح هستند"، گفت: اکنون که به‌رغم ادعای تحریم‌کنندگان مبنی بر نبود دارو و غذا در لیست تحریم، به علت مشکلات نقل و انتقالات بانکی، حوزه پزشکی نیز متأثر از تحریم‌ها شده‌اند، مقابله با این شرایط همکاری حوزه سلامت با سیاست خارجی را می‌طلبد. شعار ریاست محترم جمهوری در جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری به زیبایی در این راستا قابل تحلیل است.




تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن