واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار کردستان:
اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی آسیبزا است
استاندار کردستان مهمترین آسیب اجتماعی را اعتیاد به مواد مخدر دانست که خود تولیدکننده بسیاری از آسیبهای اجتماعی دیگر است که مقابله با آن نیاز به یک برنامه قوی دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عبدالمحمد زاهدی ظهر امروز در نخستین جشنواره ایدههای برتر در حوزه پیشگیری از عرضه و تقاضای مواد مخدر که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، اظهار داشت: حساسیتی که نسبت به برخی معضلات اجتماعی وجود دارد نسبت به بحث اعتیاد در جامعه و حتی مسئولین وجود ندارد.
استاندار کردستان اضافه کرد: برخی از معضلات اجتماعی وجود دارد که به عنوان یک آسیب دیده میشود اما اینها آثاری به مراتب کمتر از زیان مواد مخدر دارند.
زاهدی تصریح کرد: اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی خود تولیدکننده بسیاری از آسیبهای اجتماعی دیگر است که عواقب آنها بدتر از خود اعتیاد است.
وی گفت: آسیبهایی در جامعه وجود دارد که قابل درمان است اما باید توجه کرد که میتوان با ترویج فرهنگ ازدواج از بسیاری از آسیبها جلوگیری کرد.
به گفته استاندار کردستان، اعتیاد موضوعی نیست که خود به خود درمان شود و هر چه از زمان آن بگذرد بیشتر افراد در عواقب آن غرق میشوند.
زاهدی خاطرنشان کرد: در این جشنواره که عنوان ایدههای برتر در حوزه پیشگیری را دارد باید پیشگیری و درکمان را در ایدهها مورد توجه قرار داد.
وی عرضه و تقاضا را دو مسئله قابل توجه در بحث مواد مخدر عنوان کرد و گفت: در قاچاق کالا اگر تقاضا نباشد عرضه کم میشود اما در اعتیاد به اندازهای سوددهی بالاست که عرضه متقاضی میسازد.
زاهدی یادآور شد: تولیدکننده و عرضهکننده مواد مخدر سعی میکند متقاضی ایجاد کند و این مسئلهای است که باید در ایدهپردازی به آن توجه کرد.
استاندار کردستان در ادامه گفت: زمانی اعتیاد به عنوان جرم و زمانی به عنوان بیماری مطرح شد که در هر دو مورد توفیقاتی در بحث مقابلهای حاصل نشد در صورتی که اعتیاد یک آسیب اجتماعی است که بنیان خانوادهها را از بین میبرد.
زاهدی تاکید کرد: تا زمانی که این معضل آسیبشناسی نشود نمیتوان شیوههای درست مقابلهای را اتخاذ کرد.
وی افزود: وقتی بحث ایدهسازی و ایدهپردازی داریم باید تمامی ابعاد و جوانب حوزههای عرضه، تقاضا و مسئولیت اجتماعی و غیره مورد توجه قرار بگیرد.
استاندار کردستان گفت: باید از همه گروههای مرجع، سازمانهای مردمنهاد مرتبط و تمامی افرادی که با رفتار و گفتار بر مردم تاثیرگذار هستند در راستای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر و درمان اعتیاد استفاده کرد.
وی همچنین گفت: تا زمانی که نشاط در جامعه وجود نداشته باشد، اعتیاد و آسیبهای اجتماعی کنترل نمیشود و باید توجه داشت که شادبودن با مذهبی بودن دو مقوله جداست و انسان با نشاط هم در دین و هم در جامعه بانشاط است.
زاهدی افزود: این موضوع را هم قبول داریم در جامعهای که آمار بیکاری بالاست و درآمد پایین است، نشاط کم است و این هم به عنوان یک مسئله اساسی باید مورد توجه قرار بگیرد، اما بسیاری از حوزهها وجود دارد که با کمترین هزینهها میتوان فضای شادی را برای مردم فراهم کرد که متاسفانه در این زمینه اقدامی صورت نمیگیرد.
وی گفت: کردها و کردستان تنها قومی هستند که موسیقی را با مذهب تلفیق کردهاند و این بالاترین ظرفیت است که باید از آن بهره گرفت.
زاهدی همچنین در پایان گفت: کردستان را باید یک امکان فرهنگی و هنری دانست که میتواند بر مسائل اجتماعی کل کشور تاثیرگذاری مثبت داشته باشد.
انتهای پیام/79002/س40
93/10/15 - 13:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]