تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820093097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

21 هزار و 800 تن شکر در انبار داريم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ دي ۱۳۹۳ (۳:۴۳ق.ظ)
مديرعامل کارخانه قند لرستان: 21 هزار و 800 تن شکر در انبار داريم مديرعامل کارخانه قند لرستان گفت: 21 هزار و 800 تن شکر در انبار داريم.
به گزارش خبرگزاري موج، مديرعامل کارخانه قند لرستان در جلسه بررسي مشکلات چغندرکاران استان در کميسيون کشاورزي اتاق خرم‌آباد با اشاره به شرايط مطلوبي که در لرستان براي کشت چغندرقند وجود دارد، اظهار داشت: با وجود محدوديت‌هايي که وزارت نيرو در خصوص کشت اين محصول در بخش‌هايي از استان اعمال نموده، هنوز هم کمتر استان ديگري شرايط ممتاز لرستان را براي کشت چغندرقند دارد.
علي زارع‌قمقاني گفت: شرکت سهامي عام قند لرستان در واقع متعلق به بخش خصوصي است که بنا بر تصميمات هيأت‌مديره در سال 84 فاز افزايش ظرفيت آن در دستورکار قرار گرفت و در سال 85، توانستيم 35 هزار تن چغندرقند جذب کنيم.
وي افزود: متأسفانه واردات بي‌رويه‌ي شکر و نوسانات مربوط به آن باعث گرديد توليد داخلي از گردونه‌ي رقابت به صورت کلي خارج شود و با گذشت سال‌ها هنوز وضعيت به همان منوال باقي مانده است.
زارع‌قمقاني تصريح کرد: در شرايطي که واردات شکر با ارزهاي ترجيهي و مرجع صورت مي‌گيرد، هزينه‌هاي توليد شکر هم بالا رفته که کارخانه‌داران را با مشکل مواجه ساخته است.
مديرعامل کارخانه قند لرستان با تأکيد بر کيفيت و کميت قند و شکر توليدي اين کارخانه در کشور تصريح کرد: در مقايسه با بالارفتن هزينه‌هاي توليد، قيمت شکر تنها 10 درصد افزايش يافت که البته با هزينه‌هاي متحمل شده برابري نمي‌کند.
زارع‌قمقاني گفت: همين مسأله باعث گرديده 21 هزار و 800 تن شکر توليدي اين کارخانه در انبارهاي شرکت دپو شود که خوشبختانه بانک کشاورزي پذيرفته در قبال تسهيلات اعطايي بخشي از آن را بردارد که مي‌توانيم بر اساس آن بخشي از مطالبات کشاورزان چغندرکار استان را پرداخت نماييم.
زارع‌قمقاني تصريح کرد: اگر کارخانه قادر به فروش محصولاتش نباشد، نمي‌تواند براي سال بعد برنامه‌ريزي کند.
وي به مسأله‌ي آب هم اشاره کرد و افزود: بايد سياست‌گذاري‌ها به گونه‌اي باشد که هم بتوانيم منابع آبي‌مان را کنترل کنيم و هم محصولات کشاورزي توليد نماييم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن