تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819548737




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فریزشدن موتور اتومبیل های فرمول یک


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
فریزشدن موتور اتومبیل های فرمول یک
تا قبل از اینکه موتورهای ‫توربو‬، دوباره در رقابت‌های ‫فرمول‌یک‬ خودنمایی کنند، تیم‌ها به توافق رسیده بودند که برای جلوگیری از هزینه‌های زیاد طراحی و تولید، موتورهای خود را اصطلاحاً فریز کنند.


به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران تیم‌ها در تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۱۴ موتورهای خود را به فدراسیون جهانی فرستادند تا در طول فصل کسی اجازه نداشته باشد بر روی موتور خود بیشتر کار کند.
البته تولیدکنندگان موتور می‌توانستند به بهانه‌های استقامتی، ایمنی و کم‌کردن هزینه‌های تولید باز هم به موتورهای تولیدی خود دست بزنند.


مطابق معمول هر فصل، تیم‌ها اجازه دارند تا در برخی موارد موتورهای خود را بهتر تولید کنند. اما این تغییرات از طرف فدراسیون جهانی کنترل می‌شود و محدودیت‌هایی هم در این زمینه وجود دارد.
به طور کلی، یک موتور از ۶۶ قطعه مختلف تشکیل شده که این قطعات بسته به اهمیت‌شان از یک تا سه تقسیم‌بندی می‌شوند.


برای فصل ۲۰۱۵، ۵ قطعه از این ۶۶ قطعه تماماً فریز شدند، اما تولیدکنندگان موتور می‌توانند برای ۶۱ قطعه باقی مانده برنامه‌های بهتری برای تولید بریزند.


البته ذکر این نکته هم لازم است که تولیدکنندگان موتور اجازه ندارند ۶۱ قطعه باقی مانده را به کلی عوض کنند. بلکه به آنها اجازه داده شده تا ۳۲ قطعه را مورد بازبینی قرار بدهند. یعنی تولیدکنندگان موتور فقط می‌توانند ۴۸% از کل موتور را دوباره بازتولید کنند.


در هر فصل این محدودیت از جانب فدراسیون جهانی بیشتر و بیشتر خواهد شد. به طوری که در فصل ۲۰۱۶ تولیدکنندگان موتور می‌توانند ۳۸% موتور خود را بازتولید کنند. این محدودیت برای ۲۰۱۷ به ۳۰%، در ۲۰۱۸ به ۲۳% و در ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ تولیدکنندگان موتور فقط ۵% از موتورهای تولیدی خود را اجازه دارند تغییر بدهند.


اینکه فدراسیون جهانی اجازه داده تا تولیدکنندگان موتور بتوانند در فصل آینده موتورهای خود را بهتر تولید کنند به معنای آن نیست که FIA این تولیدکنندگان را آزاد گذاشته است. بلکه در حقیقت معنای بیانیه این است که تأمین‌کنندگان موتور می‌توانند در چهارچوب بزرگ‌تری فعالیت کنند.


برای مثال اگر رنو در طول تست‌های زمستانی فقط ۸% از موتور خود را بازتولید کند؛ می‌تواند در طول فصل، در ۴۰% باقی مانده پیشرفت داشته باشد.








تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن