واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۴۶ب.ظ)
فرماندار اراک: تامين و ارتقاي سلامت افراد جامعه وظيفه مهم مسوولان است فرماندار شهرستان اراک گفت: تامين و ارتقاي سلامت افراد جامعه وظيفه مهم مسوولان است و در اين خصوص بايستي دستگاه هاي اجرايي ذيربط و نهادهاي نظارتي با جديت بيشتري در صحنه باشند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر حسين بختياري در نشست کارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي شهرستان اراک افزود: تامين و ارتقاي سلامت افراد جامعه وظيفه مهم مسوولان است و در اين خصوص بايستي دستگاه هاي اجرايي ذيربط و نهادهاي نظارتي با جديت بيشتري در صحنه باشند.
وي بيان کرد: جامعه ما در بحث امنيت غذايي نسبت به بسياري از کشورها جايگاه خوبي ندارد که جبران سريع اين نقيصه نيازمند برنامه کارآمد و دقيق در حذف و اصلاحات لازم و فراگير کردن نظارت ها در سلامت محصولات غذايي دارد.
فرماندار شهرستان اراک ادامه داد: توجه به مقوله امنيت غذايي به معناي پيشگيري از بسياري بيماريها است که به دليل برخي کم توجهي ها، حاکميت باروهاي نادرست غذايي امروز مردم را در رنج قرار داده است.
دکتر بختياري عنوان کرد: گرايش بيشتر مردم جامعه از مصرف غذاهاي سنتي به مصرف غذاهاي لوکس و صنعتي زنگ خطر جدي است و بايد با بسيج اطلاع رساني عواقب زيانبار حاکميت الگوي زيست مدرن را به مردم گوشزد شد.
وي گفت: کم تحرکي و زندگي به روش ديجيتال نيز از ديگر مواردي است که سلامت افراد؛ به ويژه کودکان و نوجوانان را مورد تهديد قرار داده و کمتر موفق شده ايم اقدامات خودمراقبتي را در لايه ها و سطوح جامعه نهادينه کنيم.
فرماندار شهرستان اراک اضافه کرد: حذف برخي مواد غذايي زيانبار نظير نوشابه هاي گازدار، تنقلات شور و حاوي مواد نگهدارنده و رنگ ها، سوسيس، کالباس و غذاهاي کنسروي از سفره خانواده هاي اراک رسالتي است که بايد در دستور کار قرار گير و اين مساله نيازمند برنامه اي هدفمند در کاهش مصرف است.
دکتر بختياري افزود: کودکان بايد کمتر پاي تلويزيون و بازي هاي رايانه اي بنشينند و خانواده ها آنها را به جست و خيزهاي کودکانه و ورزش ترغيب کنند تا دچار اضافه وزن، بيماري و مشکلات مختلف نشوند.
وي اظهار کرد: قسمتي از تامين امنيت غذايي به عهده مسوولان و قسمت ديگر به عهده خانواده ها است و اقشار مختلف مردم بايد نسبت به موادغذايي که مي خورند حساس باشند و در مورد آن فکر کنند.
فرماندار شهرستان اراک افزود: مصرف انواع لبنيات پرچرب و حضور نمکدان بر سر سفره خانواده ها از ديگر تهديدات مهم در حوزه امنيت غذايي شهرستان اراک است.
دکتر بختياري بيان کرد: متاسفانه بسياري از محصولات کشاورزي به صورت غيرطبيعي توليد مي شود که اين امر سلامت افراد را به مخاطره مي اندازد.
وي گفت: بسياري از محصولات کشاورزي مانند هندوانه، توت فرنگي، گوجه فرنگي و ساير محصولات رنگ و شکل محصول رسيده را دارد، اما؛ به هيچ عنوان از طعم واقعي برخوردار نيست.
فرماندار شهرستان اراک ادامه داد: سودآوري در حوزه سلامت غذايي در درجه دوم است و توليد کنندگان و عرضه کنندگان محصولات غذايي بايستي با حساسيت توليد مواد غذايي سالم را در دستور کار داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]