محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843298929
اوضاع شبکههای اجتماعی ایرانی خراب است؟ -
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
اوضاع شبکههای اجتماعی ایرانی خراب است؟
شناسهٔ خبر: 2455296 یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱
مجله مهر > گزارش ویژه
بعد از افشای اطلاعات کاربری بیش از 116 هزار کاربر این شبکه اجتماعی «فیس نما» حنای شبکههای اجتماعی ایرانی در ذهن برخی کاربران بهخاطر عدم رعایت مسائل امنیتی بیش از گذشته کمرنگ شده است. مجله مهر- حسن میثمی: «هک #فیس_نما نشون داد که ما همچنان نمیتوانیم». این توئیت یک کاربر است که چند ساعت بعد از هک «فیسنما» منتشر شده بود. اتفاقی که بهزعم برخی کاربران شبکههای اجتماعی، میخ آخر بر تابوت شبکههای اجتماعی ایرانی است.حالا بعد از افشای اطلاعات کاربری بیش از 116 هزار کاربر این شبکه اجتماعی و ضعف این شبکه در نگهداری از اطلاعات کاربرانش، حنای شبکههای اجتماعی ایرانی در ذهن برخی کاربران بهخاطر عدم رعایت مسائل امنیتی بیش از گذشته کمرنگ شده است. اما نباید اجازه داد که «تر و خشک با هم بسوزند».شبکه اجتماعی «فیسنما» که بر اساس اطلاعات منتشر شدهاش، نزدیک به 1 میلیون 300 هزار کاربر دارد، از یک نرمافزار مدیریت محتوای متنباز استفاده میکند و بسیاری از اصول امنیتی را در مدیریت شبکه رعایت نکرده بود. اقداماتی که اینطور که پیداست قرار است بیش از قبل توسط «علیرضا قاسمپور»، مدیر این شبکه رعایت شود.علاوه بر این، فیسنما توانسته بود به مدد سیستم «بارگذاری فایل»، «تبلیغات کلیکی» و «تبلیغات صفحات بازشونده» رتبه خودش را در الکسا حسابی بالا بکشد و از این طریق کسب اعتماد کند. اما همین اتفاق به همه کاربران نشان داد که رتبه چشمنواز الکسا هم نمیتواند خیلی قابل اعتماد باشد و باید برای انتخاب یک شبکه اجتماعی درست و درمان، کمی بیشتر تحقیق کرد.به کدام شبکه اجتماعی ایرانی میتوانیم اعتماد کنیم؟تا دلتان بخواهد سایت اینترنتی فارسیزبان هست که اسم «شبکه اجتماعی» را یدک میکشند. ایدههایی که همگی از فیسبوک و توئیتر و دیگر شبکههای مطرح کپیبرداری شدهاند و واقعیتش را بخواهید، خیلی قابل اعتماد نیستند. چون نه از لحاظ فنی و امنیتی مطمئن هستند، نه نرمافزارهای خوبی دارند.اما اگر چشم بچرخانیم، میفهمیم که اوضاع آنقدرها هم خراب نیست. هستند شبکههای ایرانی که هم وضعیت فنی خوبی دارند، هم امن هستند و هم امکانات خوبی دارند. البته که تعدادشان به اندازه انگشتهای دو دست هم نیست!پیشنهاد اول: کلوبقبل از آنکه فیسبوک در ایران قد علم کند، یک شبکه اجتماعی ایرانی با الهام از ایده «یاهو360» به وجود آمد که توانست مورد توجه کاربران قرار بگیرد. این شبکه از اول دی 1383 فعالیتش را آغاز کرده و در نخستین روزهای یازدهمین سال فعالیت، نزدیک به 3 میلیون کاربر دارد.اما تغییرات کلوب در 2 سال اخیر، کلا آن را به یک شبکه اجتماعی متفاوت تبدیل کرده و حضور رسمی شخصیتهای سیاسی و هنرمندان توانسته کمی اوضاع این شبکه را بهبود ببخشد.
محمود واعظی (وزیر ارتباطات)، سیدحسن قاضیزاده هاشمی (وزیر بهداشت) و معصومه ابتکار (رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست) جزو چهرههای سیاسی هستند که در این شبکه حضور فعال دارند. البته در این بین پایگاههای اطلاعرسانی رئیس جمهوری، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و مرحوم آیتالله العظمی بهجت نیز حضوری فعال دارند.همچنین برخی بازیگران، مجریان، خوانندههای مطرح و برندهای تجاری هم در این شبکه حضور دارند که با عضویت در این شبکه میتوان آخرین نوشتههای آنها را دنبال کرد.مدیریت «کلوب» به عهده محمدجواد شکوریمقدم و تیم «توسعه تجارت الکترونیک صبا» است.پیشنهاد دوم: آپاراتاگر میبینید این روزها خیلی بحث رفع فیلتر «یوتیوب» مطرح نمیشود، به برکت وجود شبکهای به نام «آپارات» است. شبکهای که به شما اجازه میدهد برای خودتان یک کانال ویدیویی کوچک دست و پا کنید، ویدیوهای مورد علاقهتان را بارگذاری کنید، ویدیوهای دیگر کاربران را تماشا کنید، آنها را بپسندید یا مجددا به اشتراک بگذارید و برایشان نظر درج کنید.آپارات این روزها آنقدر محبوب شده است که کمتر کسی است حداقل یک بار اسم آنرا نشنیده باشد یا یکی از نرمافزارهای کاربردی تلفن همراه تحت سیستم عامل اندروید، iOS یا ویندوز فون را در گوشیاش نصب نکرده باشد.
همانند کلوب، شخصیتهای سیاسی، هنری، برندها و شبکههای رادیویی و تلویزیونی در این شبکه کانال رسمی دارند و ویدیوهایشان را با دیگر کاربران به اشتراک میگذارند که فهرست آنها را میتوانید در صفحه «کانالهای رسمی» این شبکه مشاهده کنید.این را هم بدانید خوب است که تیم مدیریتی «آپارات» همان تیم مدیریتی کلوب است.پیشنهاد سوم: تبیاناز همان روزهای اولی که اینترنت به ایران آمد، یک سایت خوب جزو پیشنهادهای اول ایرانیها بود. سایتی که کاربر میگرفت، مسابقه برگزار میکرد و کلی امکانات داشت.گرچه چندسالی است این سایت شناخته شده و قدیمی کمفروغ شده، اما یک شبکه اجتماعی خوب با امکانات قابل توجه دست و پا کرده است که میتواند با ادعای «سلامت محتوا»، کمی خیال خانوادهها را راحت کند.
شبکه اجتماعی «تبیان» که خودش علاقه دارد به عنوان یک شبکه اجتماعی «پاک» شناخته شود، علاوه بر داشتن امکانات ذاتی یک شبکه، امکان نصب چند ابزارک (Widget)، بازی آنلاین تحت شبکه و دیگر سرگرمیها را دارد.شبکهای که شاید هنوز برای معرفی جا دارد، اما به دلایل نامعلومی خیلی علاقه به تبلیغات ندارد و در بین بسیاری از کاربران ایرانی، به گمنامی مشهور است!عضویت در شبکه اجتماعی تبیان برخلاف آنچه تصور عموم است، نه کپی شناسنامه میخواهد و نه تصویر کارت ملی. عضویتش مثل تمامی شبکههای اجتماعی است و مالکیتش متعلق به موسسه تبیان است.پیشنهاد چهارم: افسراننام مخففش «افسران» است. اما الهام گرفته از عبارت «افسران جوان جنگ نرم» است و از نامش هم مشخص است که محل فعالیت کاربرانی است که علاقهمند به فعالیتهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و امثال آن هستند.ثبت نام در این شبکه تنها با دعوتنامه مقدور است و ماهیت آن، شبکه اشتراکگذاری پیوند است. اما امکاناتی چون ساخت آنلاین کاریکاتور، ارسال پیامک، خوراکخوان (RSS Reader)، بارگذاری فایلهای صوتی و تصویری و ساخت گروه هم بعدا به آن اضافه شده است.
هسته اولیه فنی این شبکه توسط جمعی از فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده است و شخصیتهایی چون علیرضا زاکانی (نماینده مجلس) و مهرداد بذرپاش (نماینده مجلس) در آن فعالیت دارند.پیشنهاد پنجم: لنزور«لنزور» یک شبکه اشتراک عکس است که همان کار اینستاگرام خودمان را میکند. مالکیتش به همان شرکت مدیر کلوب و آپارات تعلق دارد و چند ماه است که با انتشار نرمافزارهای کاربردی تلفن همراهش، توانسته تا حدودی مورد توجه کاربران قرار بگیرد.
البته «لنزور» به اندازه آپارات تجربه موفقی نبود یا هنوز اولویت مورد توجه تیم «صبا» قرار نگرفته است. اما میتواند به عنوان یک جایگزین یا مکمل خوب برای اینستاگرام، مورد استفاده قرار بگیرد.همانند دیگر شبکههای تیم صبا، برخی شخصیتهای سیاسی، هنری و شبکههای تلویزیونی در این شبکه به صورت رسمی فعالیت دارند.پیشنهاد ششم: هممیهنشبکه اجتماعی «هممیهن» هم از آن شبکههای گمنام است که کاربران قابل توجهی دارد. البته این شبکه برخی امکانات غیر شبکهای چون تالار گفتوگو، بازی آنلاین و میکروبلاگ را هم دارد و از سال 84 فعالیتش را آغاز کرده است.پیشنهاد هفتم: بیسفوناگر کمی تعریفمان را از شبکه اجتماعی بازتر کنیم، شاید بتوانیم نرمافزارهای ارتباطی تلفن همراه (OTT) را هم در این گزارش معرفی کنیم. «بیسفون» نرمافزاری است که به تازگی به بازار ایران آمده و مثل وایبر و واتساپ، امکان ارتباط رایگان را با دوستانتان به شما میدهد.
البته این نرمافزار نوپاست و هنوز امتحانش را پس نداده است. اما به نظر میتواند یک پیشنهاد خوب برای امتحان سرویسهای ایرانی و دادن میدان به آنها برای نشان دادن تواناییهایشان باشد.بیسفون که به شدت بر روی گرافیک ایرانی خود کار کرده است را میتوانید از نرمافزارهایی مانند بازار و یا سایت خودش دریافت کنید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]
صفحات پیشنهادی
معاون اداره کل استان تهران در گفتوگو با فارس: با ایجاد شبکههای اجتماعی ایرانی - اسلامی میتوان با شبیخون فره
معاون اداره کل استان تهران در گفتوگو با فارس با ایجاد شبکههای اجتماعی ایرانی - اسلامی میتوان با شبیخون فرهنگی مقابله کردمعاون اداره کل اوقاف استان تهران با اشاره به طراحی سامانه جامع بانک اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه گفت با ایجاد شبکههای اجتماعی متناسب با فرهنگ ایرانی - اسشبکههای اجتماعی فیلتر شده، فیلتر میماند؟
شبکههای اجتماعی فیلتر شده فیلتر میماند با اجرای فاز نخست فیلترینگ هوشمند در یکی از شبکههای اجتماعی همواره این سؤال مطرح است که شبکههای اجتماعی فیلتر شده فیلتر میماند یا هوشمندانه فیلتر میشود به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با گسترش تکنولوژی و فراگیر شدن شبکهآیا شبکههای اجتماعی حریم شخصی شماست؟
سهشنبه ۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۷ مدیرمرکز کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی با اشاره به اینکه امروزه ساعتهای بسیار زیادی از وقت افراد صرف شبکههای اجتماعی میشود گفت دقت کنید که با چه کسی ساعتهای عمرتان را در حال سپری کردن هستید از ارسال تصاویر شخصی و اطلاعات و افکار و رازهایتانچهره ها در شبکههای اجتماعی (55)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 55 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها - امیررضاوزیر ارتباطات: طرح فیلترینگ هوشمند در تمام شبکههای اجتماعی اجرایی میشود
وزیر ارتباطات طرح فیلترینگ هوشمند در تمام شبکههای اجتماعی اجرایی میشودوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت طرح فیلترینگ هوشمند در تمام شبکههای اجتماعی اجرایی میشود محمود واعظی صبح امروز در حاشیه سفر به استان ایلام در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت در حال حاضر طاستاد علوم سیاسی عنوان کرد شبکههای اجتماعی؛ فرصت یا تهدید/بحران هویت مشکل اساسی تهدید شبکههای اجتماعی
استاد علوم سیاسی عنوان کردشبکههای اجتماعی فرصت یا تهدید بحران هویت مشکل اساسی تهدید شبکههای اجتماعیاستاد علوم سیاسی کاربرد شبکههای اجتماعی در کشور را تشریح کرد به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه عصر امروز کُرسی آزاداندیشی با موضوع شبکههای اجتماعی تهدید یا فرصت در سالن اکارشناس فضای مجازی و شبکههای اجتماعی: آسیبهای شبکههای اجتماعی خارجی فاجعهآمیز است
کارشناس فضای مجازی و شبکههای اجتماعی آسیبهای شبکههای اجتماعی خارجی فاجعهآمیز استکارشناس فضای مجازی و شبکههای اجتماعی توسعه شبکههای اجتماعی را تلاش دشمنان برای براندازی نرم توصیف کرد و گفت آسیبهای این شبکهها فاجعهآمیز است به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عموفرد غافل قدرت تفکر ندارد/ شبکههای اجتماعی تهاجم یا تجاوز -
در برنامه مصیر بررسی شد فرد غافل قدرت تفکر ندارد شبکههای اجتماعی تهاجم یا تجاوز شناسهٔ خبر 2452473 سهشنبه ۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۰ دین و اندیشه > سایر برنامه مصیر کاری از گروه اجتماعی شبکه ی یک سیما دوشنبه شب این هفته ۸ دی ماه با موضوع تکنولوژی های مزاحم پخش شد به گزارش خبرگزارچهرهها در شبکههای اجتماعی/تصاویر
گزیده ای از فعالیت چهره های ایرانی در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام فیسبوک توئیتر و … در ادامه مطلب مشاهده می کنید کارن همایونفر و پرویز پرستویی عزیز خواهران اسکندری در حال پاساژگردی بودند که بهطور ناگهانی لادن طباطبایی را میبینند و با هم این عکس را می اندازوزیر ارتباطات آغاز فیلترینگ هوشمند در یکی از شبکههای اجتماعی تایید کرد
وزیر ارتباطات آغاز فیلترینگ هوشمند در یکی از شبکههای اجتماعی تایید کردتاریخ انتشار جمعه ۵ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۳۰ وزیر ارتباطات با تایید آغاز فیلترینگ هوشمند از اعمال این طرح در یک شبکه اجتماعی از چند روز گذشته خبر داد و گفت فاز اول فیلترینگ هوشمند روی شبکهای که بیشترین فشارچهره ها در شبکههای اجتماعی/تصاویر
گزیده ای از فعالیت چهره های ایرانی در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام فیسبوک توئیتر و … در ادامه مطلب مشاهده می کنید سلفی یکتا ناصر دو رفیق قدیمی و محبوب پس از سال ها دوباره در یک عکس قرار گرفتند این عکس صرفاً بخاطر این انتخاب شده که ببینید تنها ۲ دقیقه پس ازبصیرت قطب نمای حرکت صحیح در اوضاع اجتماعی پیچیده امروز است
رئیس اداره تحقیق اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در گفت و گو با پانا بصیرت قطب نمای حرکت صحیح در اوضاع اجتماعی پیچیده امروز است خبرگزاری پانا رئیس اداره تحقیق اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت بصیرت قطب نمای حرکت صحیح در اوضاع اجتماعی پیچیده امروز است به گونه ای که اگاوضاع فروش کتاب خراب است/ افت 20 درصدی فروش کتابهای دانشگاهی
مدیر مسئول انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی اوضاع فروش کتاب خراب است افت 20 درصدی فروش کتابهای دانشگاهی محمدرضا حاتمی گفت اوضاع فروش کتاب با توجه به کاهش افت فروش در سالهای اخیر خراب است محمدرضا حاتمی مدیر مسئول انجمن ناشران دانشگاهی در گفتگو با خبرنگار ادبیات باشگاه خرئیس سازمان اسناد در مراسم رونمایی از کتاب تاریخ شفاهی ایران: عناصر ورشکسته و زخمخورده در شبکههای اجتماعی مش
رئیس سازمان اسناد در مراسم رونمایی از کتاب تاریخ شفاهی ایران عناصر ورشکسته و زخمخورده در شبکههای اجتماعی مشغول تاریخسازی هستندرئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مراسم رونمایی از کتاب تاریخ شفاهی ایران در عصر پهلوی دوم گفت با گسترش شبکههای اجتماعی عناصر ورشکسته یا زخم خوردهحجتالاسلام قریشی در گفتوگو فارس: 70 درصد دانشجویان کشور از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند/ لزوم آموزش استف
حجتالاسلام قریشی در گفتوگو فارس 70 درصد دانشجویان کشور از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند لزوم آموزش استفاده درست از این شبکههامعاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه بیش از 70 درصد دانشجویان کشور از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند گفت باید راهرئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان یزد: غفلت از شبکههای اجتماعی جدید برای کارکنان دستگاه قضایی خطرآفرین است
رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان یزد غفلت از شبکههای اجتماعی جدید برای کارکنان دستگاه قضایی خطرآفرین استرئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان یزد گفت غفلت از شبکههای اجتماعی جدید برای کارکنان دستگاه قضایی خطرآفرین است به گزارش خبرگزاری فارس از یزد غلامعلی دهشیری عصر امروز ددرخواست صهیونیستها از پرنده دستآموز توئیتر و برخی شبکههای اجتماعی + فیلم
درخواست صهیونیستها از پرنده دستآموز توئیتر و برخی شبکههای اجتماعی فیلم کمپینی با عنوان من عاشق مبارزه با صهیونیستها هستم مدتی است در فضای مجازی راهاندازی شده اما مسئولان رژیم اشغالگر قدس این اقدامات را نتوانستند تحمل کنند و با فشار به گردانندگان اصلی این نرمافزارها و-
گوناگون
پربازدیدترینها