تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871212314




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با حلاجی غلط از رفتار بزرگان،ذهنیت ها را خدشه‌دار نشود |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: با حلاجی غلط از رفتار بزرگان،ذهنیت ها را خدشه‌دار نشود
کد خبر: ۴۶۳۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷ - 03 January 2015


عضو فراکسیون اصول گرایان رهروان ولایت مجلس با انتقاد از اینکه بی‌اخلاقی در خاطره نویسی و خاطره گویی بیشتر شده و موجبات هتک حرمت به بزرگان و سابقون نظام جمهوری اسلامی را ایجاد می‌کند،‌ تصریح کرد: نباید با ارائه تحلیل‌های شخصی و حلاجی‌های غلط از رفتار بزرگان، ذهنیت جامعه را خدشه‌دار کرد.

محمد باقری بناب در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به خاطره‌گویی‌های غلط و ناصواب از تاریخ انقلاب گفت: ‌افرادی که خاطره ای از اشخاص دیگر بازگو می‌کنند و مطالبی را از گذشته تاریخ بیرون می‌کشند،‌ باید مستند صحبت کنند و شایسته نیست تحلیل‌های شخصی و حلاجی‌های غلط خود را از رفتار گذشتگانی که زنده نیستند، ارائه دهند.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی چنین رفتاری را تحریف تاریخ و آغاز جریانی دانست که به احترام و آبروی سابقون و بزرگان نظام و انقلاب لطمه می‌زند و تصریح کرد:‌ متاسفانه در کشور هتک حرمت‌ها، تهمت‌ها و غیبت‌ها بیشتر شده و هر روز که از انقلاب 57 می‌گذرد، به جای آنکه به خلوص نزدیک شویم و اهداف انقلاب را بیشتر اجرایی کنیم، از آن دور می‌شویم زیرا آن افراد اکنون نیستند تا حقیقت مطلب را بیان و از خودشان دفاع کنند.

باقری تاکید کرد: اگر کسی در خصوص گذشتگان اعم از اینکه شهید یا فوت شده باشند و یا زنده و در قید حیات باشند، صحبت می‌کند باید با احتیاط و مستند سخن بگوید تا فردی یا عملکردی بی‌دلیل زیر سوال نرود.

وی با ابراز تاسف از اینکه خاطرات آن‌ها که بزرگان انقلاب و افراد تاثیرگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران بودند، در دسترس نیست ادامه داد: توهین‌هایی که نسبت به افراد مختلف که سابقه و پشتوانه نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، مطرح می‌شود به نوعی زیر سوال بردن نظام است و مطالبی که بیان می‌شود بوی تهمت و افترا و هتک حرمت نسبت به گذشتگان چه در قید حیات باشند یا شهید شده باشند، دارد وذهنیت جامعه را خدشه‌دارمی‌کند.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس با انتقاد از اینکه اخلاقیات در جامعه کمرنگ شده است، گفت: بی‌اخلاقی در خاطره‌نویسی و خاطره‌گویی بیشتر شده و به موجب آن هتک حرمت‌ها نیز بیشتر شده است و با تداوم این روند انقلاب زیر سوال می‌رود و اهدافی که برای آن‌ تعریف شده، تضعیف می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: تمام کسانی که در انقلاب اسلامی ایران در سال 57 و یا انقلاب‌های سایر کشورها فعالیت داشته اند باید خاطرات خود را بنویسند تا برای آیندگان باقی بماند و نسل‌های بعد بتوانند براساس آن نسبت به تاریخ قضاوت کنند. مثلا مکتوب قابل توجهی از انقلاب مشروطیت در خصوص رفتار و تصمیم‌گیری‌های افراد و چهره‌های سرشناسی همچون شیخ فضل الله نوری، بهبهانی، آخوند خراسانی، ستارخان و باقرخان در دست نیست تا بتوان براساس خاطرات آن‌ها مشروطه را تحلیل و بررسی کرد که این نقص است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن