تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864055564




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رعايت حريم خصوصي ديگران؛ ضرورتي اخلاقي - ديني


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ دي ۱۳۹۳ (۷:۳ق.ظ)
آفرينش: رعايت حريم خصوصي ديگران؛ ضرورتي اخلاقي - ديني
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه آفرينش چنين نوشت:
حريم خصوصي نياز چنداني به تعريف ندارد و درواقع، همان محدوده اي است که رعايتش از سوي افراد در يک جامعه، مي تواند موجبات آرامش و آسودگي خاطر را در ديگران فراهم کند همان طور که ناديده گرفتن آن، منجر به تشويش روحي و بروز مشکلات متعدد براي افرادي مي شود که حق و حقوق آنها در زمينه رعايت حريم خصوصي شان، زيرپا گذاشته شده است.
اين يک واقعيت است که همه افراد تا حد زيادي از اين که چه نوع مسائل و مصداقهايي در زيرمجموعه حريم خصوصي ديگران قرار مي گيرند و بي توجهي به آن، امري خلاف ادب و اخلاق، به شمار مي رود، واقف هستند و حتما لازم نيست يکايک مواردي که بايد آنها را رعايت نمود تا حرمت حريم خصوصي ديگران محفوظ و محترم بماند به افراد، آموزش داده شود.
بديهي است وقتي فردي تمايل ندارد ديگران از مساله اي که به زندگي شخصي وي مربوط مي شود آگاه شوند، تجسس در مسائل زندگي خصوصي افراد ديگر از سوي همين فرد، چيزي است که منطقي و منصفانه به نظر نمي رسد.
تقريبا از حدود يک دهه اخير که نوع زندگي ها به تناسب زمان، دچار تغييرات زيادي شده است، يکي از مسائلي هم که به موازات اين مساله، دچار دگرگوني شده، نوع تجسس در زندگي ديگران است که در هر حال، پسنديده نيست. با رشد آپارتمان نشيني بخصوص در شهرهاي بزرگ، بسياري از خانه ها و واحدهاي آپارتماني داراي پنجره هاي رو به يکديگرند و بسياري از واحدها داراي اشراف خاصي بر خانه هاي مجاور خود هستند. حتي ممکن است نزديکي واحدها و نوع ساخت آنها به گونه اي باشد که صداي مکالماتي که در واحدهاي مجاور، اتفاق مي افتد را نيز بتوان در واحدهاي ديگر، به راحتي شنيد. ما چه قدر نسبت به تجسس نکردن در زندگي خصوصي افراد در چنين مواردي،محتاط هستيم؟
وقتي هنگام عبور از نقطه اي از شهر و روستاي خود، با درِ باز خانه اي مواجه مي شويم چه قدر نسبت به سرک نکشيدن در حريم منزل و مِلک ديگران، حساس هستيم؟ نمونه اين عدم رعايت را در بسياري از ارتباطات خانوادگي و اجتماعي نيز مي توان سراغ گرفت؛ گاهي آنقدر شخصي را درمورد مساله شخصي اي، که تمايلي به مطرح نمودن آن با ما ندارد، تحت فشار و تفتيش قرار مي دهيم که ناچار به گفتن دروغ مي شود.
بدگويي کردن از ديگران در زماني که خودشان حضور ندارند و تخريب چهره آن ها در پيش ديگري را هم مي توان جزو موارد ورود به حريم خصوصي ديگران به حساب آورد. در دنياي امروز، که دنياي ارتباطات است به عنوان يکي از نمونه هاي رايج عدم رعايت حريم خصوصي اشخاص مي توان از چک کردن مبايل که در زمره وسايل شخصي افراد به شمار مي آيد و خواندن ايميلهاي شخصي ديگران، نام برد.
همين طور است از افراد آشنا و ناآشنا درمورد زندگي شان و مسائلي که ميلي به بازگو کردن آن براي ما ندارند، سوال پرسيدن و آنها را در تنگناي اين سوالات قرار دادن.اين ها فقط بخش کوچکي از مصداقهاي عدم رعايت حقوق ديگران در زمينه حريم خصوصي هستند که ضررهاي بزرگي را براي جامعه به بار مي آورند. مساله انتشار فيلمها و عکسها و اطلاعات شخصي و خصوصي ديگران در شبکه هاي اجتماعي نيز متاسفانه مساله اي است که بارها و بارها افراد معروف و غيرمعروف جامعه و زندگي هايشان را دچار تنش نموده است، مساله اي که به هيچ روي، نمي توان در مقام توجيه يا دفاع آن برآمد.
به هر حال، اهميت قائل شدن براي حيطه هايي که جزو حريم خصوصي ديگران بشمار مي روند و برهم نزدن آرامش ديگران، چيزي است که مي تواند از بروز بسياري از مشکلات در چهارچوب هاي خانوادگي، حوزه شغلي و نظاير آن جلوگيري کند.
نويسنده: زهرا کيان بخت













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن