واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رحیمپور ازغدی در مشهد:
حماسه 9 دی دفاع از مردمسالاری دینی بود
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در انتخابات سال 88 رهبری از اعتبار رای مردم دفاع کردند، گفت: حماسه نهم دی دفاع از مردم سالاری دینی بود.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حسن رحیمپور ازغدی ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: 9 دی یک حماسه مردمی در کشور بود و در این روز نه تنها حضور رایدهندگان به نامزدها را مشاهده کردیم بلکه تمام ملت ایران در این حماسه عظیم حضور داشتند. وی افزود: در جریان فتنه مساله اصلی ایستادگی در مقابل ولایت و نظام اسلامی بود و این امر در اتاق فتنه تحت مدیریت سرویسهای جاسوسی در خارج از کشور شکل میگرفت و عدهای نیز در داخل کشور بازی خوردند اما در این میان ولایت فقیه در این جریان حافظ دموکراسی بود و در مقابل دیکتاتوری ایستادگی کرد. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: فتنهگران در مسئلهای فراانتخاباتی به مقابله با نظام اسلامی پرداختند و این همانند جریانی است که دشمنان نظام از ابتدای انقلاب اسلامی ایران در پیش گرفته بودند اما در نهم دی تمام کلیدواژههای آنها با شکست روبهرو شد. وی ادامه داد: فتنهگران شعارشان این بود که اگر دین وارد حکومت شود این دین حکومتی میشود در حالی که انقلاب اسلامی ایران به دنبال دینی کردن حکومت است و در این میان حکومت وسیله است. وی اظهار داشت: در جریان برگزاری انتخابات در کشور، مدلهای مختلف رقابت فکری حضور داشتند و هیچگونه انحصارطلبی از سوی نظام صورت نگرفت اما عدهای میخواستند انتخابات را تحت انحصار خود بیاورند. وی با اشاره به اینکه عدهای خواستند تفکرات غیر دینی را وارد کنند، تاکید کرد: با استفاده از این سیستم میخواستند همین تفکرات را انجام دهند لذا این تفکر در خارج از کشور طراحی شد و میگفتند جایگزین قدرتمندی برای جمهوری اسلامی نداریم و مجبور بودند از نردبان انتخابات بالا بروند تا به سیستم برسند، با این نگاه انتخابات تمکین به رای مردم بود و همانهایی که دم از این حرفها میزدند خودشان نشان دادند که آرای ملت زینتی است.
رحیمپور ازغدی بیان کرد: بحث ما این نیست که چه کسی انتخاب شده است، بلکه مسئله مهم این است رهبری از اعتبار رای مردم دفاع کردند و در کنار این موضوع عدهای صریح گفتند که مبنای دموکراسی مشارکت بالای مردم نیست و بلکه مشروعیت سکولار را به جای دین میخواستند حاکم کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: مسئله 9 دی مسئله یک انتخابات نبود، بلکه دفاع از مردمسالاری دینی بود، در اسنادی که در این چند سال افشا شد این پروژه از اول انقلاب تعریف شده است و حتی سرویسهای جاسوسی گفتند به نام جنگ احزاب و رقابتهای انتخاباتی ملت را به جان هم بیاندازیم و اگر نشد حتی به نام مذهب حرفهایی را مطرح کنیم که این مطالب در اسنادشان نیز آمده است و از طریق رسانههای بیگانه کشور را نشانه گرفتند و از یک طرف نیز شبهافکنی کردند.
وی با اشاره به برگزاری آیینهای اشتباه همانند دهههای مذهبی محسنیه، تاکید کرد: شهادت حضرت محسن مرز تشییع است با این حال دههگیری اینگونه را نباید رسم کرد و حتی مراجع هم تاکید دارند این اقدامها را صورت ندهید، لذا ما هرگز از ولایت حضرت علی (ع) عقب نمیرویم چرا که تشیع سبک زندگی اسلامی است. انتهای پیام/3138/غ40
93/10/12 - 12:39
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 254]