تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، تاج سوره‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826383023




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به نقش «جبهه النصره» در تحقق اهداف رژیم صهیونیستی در اردوگاه «یرموک»+عکس ونقشه


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
نگاهی به نقش «جبهه النصره» در تحقق اهداف رژیم صهیونیستی در اردوگاه «یرموک»+عکس ونقشه
اردوگاه آوارگان فلسطینی «یرموک» درحالی از سال 2012 توسط «جبهه النصره» تصرف شد که کارشناسان با استناد به روابط بین این گروه تکفیری و رژیم صهیونیستی تاکید می‌کنند، النصره ابزاری برای تحقق اهداف صهیونیست‌ها در این اردوگاه است.

خبرگزاری فارس: نگاهی به نقش «جبهه النصره» در تحقق اهداف رژیم صهیونیستی در اردوگاه «یرموک»+عکس ونقشه



به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، گروه تروریستی تکفیری «جبهه النصره» درحالی به جنایات خود علیه آوارگان فلسطینی اردوگاه «یرموک» در جنوب دمشق ادامه می‌دهد که گستره روابط این گروه تروریستی تکفیری با رژیم صهیونیستی هر روز توسعه بیشتری یافته و بر آن افزوده می‌شود و این سوال را در ذهن مطرح می‌کند که چه عوامل مشترکی النصره و تل‌آویو را کنار هم گرد آورده و جبهه النصره در جبهه‌‌های ریف دمشق، درعا و قنیطره درصدد تحقق چه اهدافی برای رژیم صهیونیستی است.  


موقعیت اردوگاه یرموک در استان دمشق در نقشه در کادر قرمز مشخص شده   این درحالی است که تاکید می‌شود، این تنها اردوگاه آوارگان فلسطینی یرموک نیست که از جنایات گروه‌های تروریستی مسلح آسیب دیده بلکه بسیاری از اردوگاه‌های دیگر آوارگان فلسطینی در سوریه با شرایط مشابهی مواجه هستند. سریال قتل و کشتار و گرسنگی دادن اهالی یرموک توسط جبهه النصره همچنان ادامه دارد و جدیدترین جنایت از این دست ترور «محمد طرویه» ملقب به «ابو احمد»، عضو کمیته منطقه‌ای جنبش «فتح» مقابل منزلش در اردوگاه یرموک بود. در اردوگاه یرموک ارتش سوریه پایگاه و موضعی ندارد و اهالی اردوگاه از همان ابتدا اعلام کردند که به احترام دولت سوریه که از سال 1948 به آنها پناه داده، در قبال بحران سوریه موضع بی طرف را اتخاذ می‌کنند، اما گروه‌های مسلح تروریستی به دلایلی چند این اردوگاه را هدف حملات خویش قرار داده و آن را تصرف کردند. در 18 دسامبر 2012 میلادی پس از 3 روز گلوله باران متوالی و مستمر، اردوگاه یرموک از محورهای شهرک التضامن، یلدا، حجر الاسود و العروبه مورد حمله هزاران تروریست تکفیری وابسته به النصره و گروه تروریستی موسوم به «گردان‌های ابن تمیمه» قرار گرفت.  


جبهه النصره به عنوان مهمترین گروه تروریستی فعال در اردوگاه یرموک   این گروه‌ها ابتدا خانه‌های رهبران فلسطینی در یرموک و «مجمع الخالصه» که مقرهای گردان‌های فلسطینی در آن منطقه قرار دارد، را محاصره کرده و سپس بسیاری از رهبران این گردان‌ها را قتل عام کردند تا اهالی این اردوگاه بار دیگر خانه و کاشانه خود را ترک و آواره مناطق دیگر شوند. پس از آن تلاش‌های بسیاری از سوی طرف‌های مختلف برای دستیابی به آتش‌بس و مصالحه در اردوگاه انجام شد، اما این گروه‌ها و از جمله جبهه النصره این تلاش‌ها را نه تنها با بن بست مواجه کردند، بلکه اقدام به بازداشت شمار دیگری از رهبران گروه‌های دیگر فلسطینی موجود در اردوگاه پرداختند که با توافقنامه آتش‌بس موافقت کرده بودند، تا مشکلات اردوگاه که هر روز بیش از پیش افزایش می‌یافتند، همچنان ادامه یابند، به ویژه که این گروه‌ها با ورود کمک‌های بشر دوستانه نیز مخالفت می‌کردند. این جنایات موجب خیزش اهالی اردوگاه اواخر سال 2013 علیه گروه‌های تروریستی مسلح شد و در این ارتباط تظاهرات گسترده‌ای در یرموک برگزار شد و طی آن فلسطینیان این اردوگاه خواستار خروج تروریست‌ها از اردوگاه خود شدند که با شلیک تک تیراندازان وابسته به گروه‌های تروریستی مواجه شد و در اثر آن 3 نفر کشته و چندین نفر زخمی شدند. از آن تاریخ تا مارس 2014 تلاش‌ها برای برقراری آتش‌بس باز هم ادامه یافت و اگرچه در این تاریخ توافق آتش‌بسی بین گروه‌های مسلح و گردان‌های فلسطینی به امضا رسید، اما خیلی زود جبهه النصره با حمله به اردوگاه بار دیگر این توافق را نقض کرد. بازگشت مجدد النصره به اردوگاه یرموک با افزایش روند هماهنگی و همکاری بین این گروه تروریستی تکفیری با رژیم صهیونیستی همراه شد که بارزترین نمود آن مداوای مجروحان النصره در بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی بود.  


نمونه‌ای از خرابی‌های برجا مانده از حضور تروریست‌‌ها در اردوگاه یرموک   هماهنگی و همکاری بین النصره و رژیم صهیونیستی کسی به طور دقیق نمی‌داند که آغاز روابط جبهه النصره و رژیم صهیونیستی به چه تاریخی باز می‌گردد، اما برای اولین بار این رابطه با برملا شدن مداوای مجروحان جبهه النصره در بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی بر ملا شد، به گونه‌ای که گزارش‌ها از وجود 106 مجروح وابسته به این گروه تروریستی تکفیری در بیمارستان صهیونیستی نهاریا حکایت دارد، پس از آن بود که روابط بین دو طرف رو به گسترش و توسعه و در عین حال علنی شدن نهاد، به گونه‌ای که کارشناسان تاکید می‌کنند، رژیم صهیونیستی درحال حاضر به این گروه کمک‌های اطلاعاتی و لجستیکی ارائه می‌دهد و این پشتیبانی‌ها موجب شده تا النصره تحرکاتی جدید در جبهه عملیاتی قنیطره در جنوب سوریه علیه ارتش سوریه آغاز کند. بویژه آنکه گزارش‌هایی در مطبوعات اسرائیلی منتشر شد که تاکید می‌کردند، اسرائیل به النصره به عنوان یک گروه تروریستی و منبع خطر نگاه نمی‌کند.  

  اهداف النصره در یرموک اشغال مجدد اردوگاه یرموک در مارس 2014 توسط جبهه النصره با آغاز روابط این گروه تروریستی تکفیری با رژیم صهیونیستی و افزایش هماهنگی‌ها و همکاری‌ها بین دو طرف همراه شد، تا این سوال در ذهن تداعی کند که آیا بهای دریافت کمک النصره از صهیونیست‌‌ها در استان‌های درعا و قنیطره اشغال مجدد یرموک بود، اردوگاهی که همواره یکی از کانون‌های مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و حمایت از گروه‌های مقاومت فلسطینی و خاری در گلوی این بود. در این تردید نیست، رژیم صهیونیستی بیش از هر طرف دیگری از آنچه در یرموک رخ می‌دهد، خوشحال و خرسند است و در این ارتباط تنها کافی است به این نکته اشاره کنیم، در حالی‌که تا پیش از آغاز بحران سوریه اردوگاه یرموک بیش از 170 هزار آواره فلسطینی را در خود جای می‌داد، هم اکنون تنها 40 هزار نفر را در خود جای می‌دهد که تنها 18 هزار نفر آنها از آوارگان فلسطینی هستند و مابقی ساکنان این اردوگاه بار دیگر آواره شده‌اند و این خواسته صهیونیست‌هاست، اما این بار به جای اینکه گروه‌های جنایت‌کار صهیونیستی همانند «هاگانا» موجبات آوارگی فلسطینیان را فراهم کنند، جبهه النصره این نقش را ایفا کرد. همانگونه که وارد کردن اردوگاه یرموک و آوارگان فلسطینی به دایره بحران سوریه خواسته‌ای صهیونیستی است تا به واسطه آن بیش از پیش نظام سوریه را در معرض مظان اتهام سوء استفاده از فلسطینیان و درگیر کردن آنها در بحران سوریه قرار دهد و در این بین جبهه النصره به اداتی برای تحقق این هدف صهیونیست‌ها و دشمنان سوریه تبدیل شد و بهای آن خارج کردن این گروه تروریستی تکفیری از فهرست تروریسم کشورهای اروپایی و آمریکا بود. اما سوالی که در اینجا مطرح می‌شود، این است که «جبهه النصره در آینده ایفاگر چه نقش‌های دیگری در سوریه برای غرب و آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد بود»؟ انتهای پیام/ز

93/10/12 - 03:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن