محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830237590
علی مطهری: اگر حصر و تندرویها پایان یابد کاندیدا نمیشوم
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علی مطهری: اگر حصر و تندرویها پایان یابد کاندیدا نمیشوم
من چون نظراتم درباره حوادث سال ۸۸ و مسئله حصر خانگی را به صراحت بیان میکنم خوشایند آنها نیست و فکر میکنند خلاف نظر مقام رهبری است و نباید گفته شود، در حالی که خود رهبر انقلاب تأکید کردهاند که هرکس نظر خود را بگوید و این طور نباشد که همه نظرات من را تکرار کنند.
آفتاب: روزنامه مردم امروز چند اخیرا گفتگویی با مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس را منتشر کرده است. سایت ندای ایرانیان با هماهنگی علی مطهری متن کامل این گفتگو را بازنشر کرده که در ادامه میخوانید:
علی مطهری پیش از آنکه در دنیای سیاست مطرح شود با نام فرزند شهید آیت الله مطهری نزد اذهان عمومی شناخته شده بود. اکنون و در گذر این سالها علی مطهری چقدر توانسته است مثل پدرش در دنیای سیاست به ویژه در موضوع برخورد با انحرافات سیاسی و اعتقادی رفتار کند؟
فکر میکنم به طور نسبی موفق بودهام. تلاش من این است که از فرصت نمایندگی برای مطرح کردن اندیشههای شهید مطهری و نیز سیره و روش ایشان در برخورد با انحرافات استفاده کنم. اهمیتی که شهید مطهری برای آزادی تفکر و بیان قائل بود، نوع نگاهی که به اصل ولایتفقیه داشت، ارزشی که برای عقل و تعقل قائل بود و توجهی که به متمرکز نشدن قدرت در یک نقطه داشت، هشدارهایی که درباره مسئله عدالت و مسئله استقلال فرهنگی میداد، همین طور حساسیت ایشان به رخنه فرصتطلبان در انقلاب و نگاه درست به مسئله حفظ نظام، اینها مسائلی است که من همواره پیگیری کردهام و فکر میکنم شبحی از رفتار آن شهید را در جامعه ایجاد کرده است گرچه قابل قیاس با تأثیرگذاری ایشان نیست.
شما در زمان انتخابات مجالس قبل یک چهره نافذ بین اصولگرایان و مورد حمایت جدی آنان بودید. اما رفته رفته و در گذر زمان از این حمایتها کاسته و در ازای آن پایگاه اجتماعی شما نزد جریانهای اعتدالی و حتی اصلاح طلب تقویت شد. چه عاملی موجب این تغییر و دگرگونی بود؟ شما تغییر کردید یا اصولگرایان تغییر کردند یا شاید عملکرد شما به عنوان یک نماینده مجلس برای حامیان گذشتهتان غیر مترقبه بود؟
من بعد از ورود به مجلس در دوره هشتم احساس کردم که رفتار اصولگرایان براساس اصول و مبانی فکری اعلام شده نیست، گاهی تعصب گروهی دارند و پا روی حق میگذارند، گاهی عقل خود را تعطیل کردهاند و گوش به منابع نزدیک به رهبری سپردهاند که از آنجا چه ندایی میرسد در حالی که قانون اساسی و آییننامه داخلی مجلس تکلیف آنها را مشخص کرده است، گاهی به بهانه حفظ نظام از کنار پایمال شدن حقوق مردم میگذرند و یا برای حفظ قدرت از هر وسیله و ابزاری استفاده میکنند. در مقابل تخلفات آشکار آقای احمدینژاد سکوت میکردند با این توجیه که اگر انتقاد کنیم به نفع اصلاحطلبان تمام میشود که بعدها کلمه فتنهگران هم اضافه شد، یا میگفتند چون رهبری از این دولت حمایت کرده است باید سکوت کنیم. دیدم این اصولگرایی نیست و اصولگرایی تبدیل به تملق و چاپلوسی و توجیه وضع موجود شده است و اساساً برداشت اکثر آنها از اصولی مانند ولایتفقیه و آزادی بیان و حفظ نظام، درست نیست. لذا من حرف خودم را میزدم که گاهی موجب آزردگی آنها و رضایت طرف مقابل میشد. امروز هم وضع به همین صورت است و اصولگرایان عبرت کاملی از آن دوره هشت ساله نگرفتهاند مگر چند تن از افراد با ذکاوت و عاقلتر آنها.
نظرتان درباره موضع گیریهایی که اخیرا علیه شما صورت میگیرد چیست؟
من چون نظراتم درباره حوادث سال ۸۸ و مسئله حصر خانگی را به صراحت بیان میکنم خوشایند آنها نیست و فکر میکنند خلاف نظر مقام رهبری است و نباید گفته شود، در حالی که خود رهبر انقلاب تأکید کردهاند که هرکس نظر خود را بگوید و این طور نباشد که همه نظرات من را تکرار کنند. در نطق اخیر من در مجلس چون منطق دوگانه اصولگرایان را در موضوع رأی اعتماد به وزیر علوم زیر سؤال بردم و در واقع سیاسی بودن کار آنها را برملا کردم چند نفر سروصدا کردند گرچه بسیاری از آنها نیز حرف مرا قبول داشتند و میگفتند اگر میخواستیم با همان ملاک فتنه رأی بدهیم، به آقای فرهادی هم نباید رأی میدادیم. مسئله دانشگاه گیلان جالب بود. من برای بزرگداشت میرزاکوچکخان دعوت شدم و چون برنامه دانشگاه یزد را داشتم و از طرفی فرصت مطالعه ویژه درباره میرزا را نداشتم دعوت را نپذیرفتم و عذرخواهی کردم اما دو روز بعد دیدم در سایتها چند انجمن دانشجویی گیلان و بعد امام جمعه رشت و بعد نماینده نهاد رهبری در دانشگاه گیلان حملات زیادی به من کرده بودند که علت آن را نفهمیدم. ظاهراً فکر میکردند در دانشگاه گیلان برنامه دارم و ترسیده بودند.
مساله اعتبارنامه شما به کجا رسید؟
این موضوع را آقای کریمی قدوسی نماینده مشهد مطرح و پیگیری کردند که بیشتر جنبه سیاسی و رسانهای داشت و جنبه عملی نداشت چون قانون چنین اجازهای را نمیدهد مگر آنکه نمایندهای مرتکب جرمی مانند قتل عمد شود که طبعاً باید مجازات شود و از نمایندگی ساقط میشود.
شما نمایندگی مجلس را چگونه ارزیابی میکنید و اگر روزی بنا باشد که در یک سمت دیگری به فعالیت سیاسی یا فرهنگی خود ادامه بدهید، آن سمت چه خواهد بود؟
در سمت نمایندگی مجلس به خوبی میتوان از حقوق مردم دفاع کرد به شرط آنکه خط قرمزهای مصنوعی کنار برود. مثلا من درباره مسئله حصر خانگی و حادثه بند ۳۵۰ زندان اوین از وزیر دادگستری سؤال کردهام و سؤال به صحن آمده است اما آن را در دستور قرار نمیدهند. شاید اینکه دو برادر رئیس دو قوه هستند نیز در این موضوع دخالت دارد. من بیشتر به کارهای علمی و همان تدوین آثار پدرم علاقه دارم و کاری که در دانشگاه دارم، ولی به حسب نیاز انقلاب وارد هر صحنهای خواهم شد.
از نظر شما مجلس نهم در مقایسه با مجالس دیگر چقدر کارآیی داشته است؟ فکر میکنید مجلس آینده باید چه شاخصههایی داشته باشد؟
در مجموع مجلس هشتم از مجلس نهم قویتر بود و افراد خوشفکر در آن مجلس بیشتر بودند و این امر طبیعی است چون مجلس نهم در شرایط خاص شکل گرفت که بسیاری از افراد خوشفکر کاندیدا نشدند. مجلس دهم باید از همه اقشار جامعه نماینده داشته باشد نه اینکه تعداد قابل توجهی از نمایندگان مجلس عضو سپاه یا وزارت اطلاعات باشند.
این نفوذ و قدرت از کجا نشات میگیرد که حتی به راحتی میتواند در برابر سیاستهای کلان نظام ایستادگی کرده و در موضوع مهمی چون مذاکرات هستهای هر مسالهای را زیر سوال ببرند؟
اینها با کادرهای وزارت اطلاعات در دولت سابق و با سایر نهادهای اطلاعاتی ارتباط دارند و آنها در مواقعی مانند استیضاح یا رأی اعتماد به وزرا اسناد و مدارک لازم از جمله صدای افراد را که گاهی از راه شنود به دست آمده است به اینها میرسانند و اینها هم نمایندگان را تحت تأثیر قرار میدهند. به طور کلی اینها با محافل بیرون از مجلس در ارتباط هستند و تصمیمها در آنجا گرفته میشود. در برخی موارد اکثر نمایندگان از نظر افکار و مواضع با آنها همراه هستند، گاهی هم تحت تأثیر تبلیغات آنها قرار میگیرند. البته اگر فراکسیون رهروان ولایت فعالتر شود و بهتر عمل کند خیلی از تلاشهای آنها خنثی میشود. به طور کلی تفکر جبهه پایداری در مجلس در اقلیت مطلق است ولی چون مخالفت صریح با دولت دارد صدای آن بلند است.
در چند سال اخیر بحث برخورد با مفاسد اقتصادی بیش از هر زمان دیگری مطرح میشود. چرا علیرغم وجود چندین و چند دستگاه و نهاد نظارتی باز هم این فسادها تکرار میشود؟
ریشه این امر را یکی باید در اقتصاد دولتی در کشور ما جستجو کرد و دیگر در فعالیت اقتصادی غیر رسمی برخی نهادهای حکومتی که قادر به تأثیرگذاری در اقتصاد کشور هستند. تا زمانی که اقتصاد ما رقابتی نشود و دولت فقط نظارت نکند و این نهادها نیز به کار اصلی خود نپردازند و از صورت کارتلهای بزرگ اقتصادی خارج نشوند، با وجود همه دستگاههای نظارتی این فسادها تکرار خواهد شد. البته ملاحظهکاریها و رفیقبازیها و رودربایستیها و به تعبیر علی علیهالسلام «مصانعه» در امر نظارت نیز یکی از دلایل این عدم توفیق است.
برخیها اعتقاد دارند که برای تقویت مجلس شورای اسلامی باید تغییری در روند انتخابات صورت بگیرد. عدهای تدوین طرحهایی چون ارتقای سطح تحصیلات و سوابق اجرایی نمایندگان یا استانی شدن انتخابات را پیشنهاد میکنند، عدهای تغییر نگرش شورای نگهبان در احراز صلاحیت نامزدها را پیشنهاد داده، عدهای بر تغییر سازوکار مجلس تاکید دارند و در نهایت عدهای تقویت احزاب را به عنوان کانونهای پرورش نخبههای سیاسی راهکار اصلی میدانند. پیشنهاد شما در این زمینه چیست؟
در درجه اول تغییر نگرش شورای نگهبان مهم است که به دلایل واهی افراد را رد صلاحیت نکنند. مثلا اگر کسی نامهای را در اعتراض به رفتاری در سال ۸۸ امضا کرده و تظلم و دادخواهی کرده است، او را فتنهگر ننامند نظیر رفتاری که اخیرا در مجلس صورت گرفت. این روش باعث میشود که افراد مستقل و حر و آزاده که مصالح کشور را در نظر میگیرند حذف شوند و افراد فرصتطلب و احیانا متملق وارد صحنه شوند. وقتی رد صلاحیت گسترده صورت نگیرد مشارکت مردم در انتخابات هم بیشتر خواهد بود و به نمایندگان واقعی مردم نزدیکتر میشویم. در درجه دوم تقویت احزاب میتواند مؤثر باشد که مردم به اعتماد یک حزب به کاندیداهای آن حزب رأی بدهند.
موضعگیری شما درباره حوادث سال ۸۸ و درخواستتان برای پایان حصر تا کجا ادامه خواهد داشت؟
من به وظیفه خودم عمل میکنم و مأمور به نتیجه نیستم گرچه تلاش میکنم که کار به نتیجه برسد. بالاخره فشار افکار عمومی باعث خواهد شد که مسئولان از راه غلط خود بازگردند و به عدالت تن بدهند.
در شرایطی که مقامات دولتی بارها تاکید داشتهاند که دولت به تنهایی نمیتواند در حل پرونده حصر کارآمد باشد، پیشنهاد شما به عنوان یکی از افرادی که پیگیری پرونده را بر عهده گرفته است برای حل این مساله چیست؟
درست است که دولت به تنهایی نمیتواند در حل این پرونده کارآمد باشد ولی بخش زیادی از مسئولیت این پرونده بر دوش دولت است و دولت اختیارات زیادی دارد. اولاً رئیس جمهور رئیس شورای عالی امنیت ملی است که این شورا دستور حصر داده و البته دستور آن فقط تا پایان آشوبهای خیابانی نافذ بوده است و ادامه حصر نیاز به حکم قضایی داشته است. ثانیاً رئیس جمهور طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی مسئول اجرای قانون اساسی است و این حصر اصول متعدد قانون اساسی را نقض کرده است. در واقع در این زمینه آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور کوتاهی کرده است. به نظر من رئیسجمهور و قوه قضائیه با هم میتوانند این موضوع را حل کنند و نباید مسئله را به رهبری حواله داد. ورود ولیفقیه باید فقط در مسائل حیاتی برای اسلام باشد.
دولت روحانی بارها بر رفع فضای امنیتی از جامعه تاکید داشته است. در مقابل نیز محافظهکاران، آزادی در جامعه را در کنار همین محدودیتها تعبیر کردهاند. این اختلاف نظر را شما چگونه ارزیابی میکنید؟ آیا در فضای عمومی جامعه در مباحث مختلف به ویژه موضوعاتی مثل مطبوعات، دانشگاهها و احزاب، ما آزادی عمل داریم؟
عدهای برای خود خطوط قرمزی فرض کردهاند مانند اظهارنظر برخلاف نظر رایج نظام درباره مسئله آیتالله منتظری یا نهضت آزادی و یا حوادث سال ۸۸، در حالی که اینها نباید خط قرمز باشد و هرکسی باید آزاد باشد که نظر خود را بیان کند. همین طور است اظهارنظر برخلاف نظر مقام رهبری در یک موضوع، که عدهای آن را خط قرمز میدانند در حالی که باید یک امر عادی باشد و نظر رهبری هم همین است. اختلاف نگاه به مسئله آزادی، به اختلاف نگاه به اصل ولایت فقیه و مسئله حفظ نظام برمیگردد. مثلاً حادثهای مانند قتل ستار بهشتی پیش میآید، امثال من میگوییم باید این مسئله گفته و پیگیری شود تا تکرار نشود و یک نوع اصلاح در نظام صورت گیرد. در حالی که به قول شما «محافظهکاران» معتقدند که این گونه مسائل باید به خاطر حفظ نظام کتمان شود و حفظ نظام مهمتر از این حرفهاست. یا اینکه مسئله اعتراض مدنی هنوز در کشور ما حل نشده. عدهای هر معترضی را ضد نظام و برانداز تلقی میکنند در حالی که ما میگوییم این مسئله باید به رسمیت شناخته شود و قانون اساسی ما هم به رسمیت شناخته است. بخش عمده مشکلات سال ۸۸ از همین نگاه ناشی میشد. اگر اعتراض مدنی را به رسمیت میشناختند حوادث به آن شکل در نمیآمد. در حوزه مطبوعات هم این خط قرمزها وجود دارد و خصوصاً قوه قضائیه با دادسرای فرهنگ و رسانه مانع آزادی بیان شده و گاهی هیئت نظارت بر مطبوعات را در مقابل عمل انجام شده قرار میدهد. دانشگاهها هم هنوز فضای آزاد اظهارنظر را پیدا نکردهاند اگرچه بهتر شده است ولی هنوز رعب آن دوره هشت ساله در دل دانشجو و استاد وجود دارد. احزاب قوی هم هنوز شکل نگرفتهاند و همین خطوط قرمز مصنوعی و فضای امنیتی مانع کار آنهاست. خط قرمز ما باید فقط آشوب و تخریب و اقدام مسلحانه باشد نه انتقاد و اعتراض. ما هیچ براندازی غیر از مجاهدین خلق و گروه فرقان و پژاک و مانند اینها نداریم. روش برخورد ما با منتقدان و مخالفان باید مانند برخورد علی علیهالسلام با منتقدان خود باشد که تا قبل از دست بردن به سلاح، نهایت آزادی را به آنها داده بود ولی ما یک منتقد را از هستی ساقط میکنیم.
نطق مخالفت شما با آقای فرهادی بدون شک متفاوتترین نطقتان در مجلس شورای اسلامی بود. خیلیها عقیده دارند که شما نه در مخالفت با وزیر علوم که در مخالفت با مجلس شورای اسلامی آن نطق را ایراد کردید. چه شد که تصمیم به چنین کاری گرفتید و بفرمایید که این، تصمیم خودتان بود یا کسی پیشنهاد چنین نطقی را به شما داده بود؟
تصمیم خودم بود. از عدم صداقت مجلس و ظلمی که بر آقای فرجی دانا و آقای نیلی احمدی آبای و آقای دانش آشتیانی رفته بود که علیرغم خدمات زیادشان آنها را فتنهگر مینامیدند به ستوه آمده بودم و میخواستم مشت آنها را برای مردم باز کنم و بگویم که درد اینها فتنه و فتنهگری نیست بلکه میخواهند وزارت علوم دست خودشان باشد و به مجرد اینکه آقای فرهادی قول همکاری به آنها داد که افراد را مطابق نظر شما انتخاب خواهم کرد، از خط قرمز خیالی خود عبور کردند در حالی که مسئله فتنه درباره آقای فرهادی بیشتر صدق میکرد.
عضویت شما در هیات نظارت بر مطبوعات یک نقطه امید برای رسانههای مستقل بود. اما کنارهگیری شما از حضور در انتخابات این هیات باعث شد که حداقل بخشی از جامعه مطبوعاتی کشور را نگران کند. بهتر نبود که علیرغم بداخلاقیهای صورت گرفته در کمیسیون فرهنگی از انتخابات کناره گیری نمیکردید؟
اگر من کنارهگیری نمیکردم آقای لاریجانی نمیتوانست در مقابل توطئه کمیسیون فرهنگی بایستد چون متهم به حمایت از فامیل خود میشد. وقتی من کنار رفتم دست رئیس مجلس باز شد که به کمیسیون فرهنگی فشار بیاورد تا نفر بعد از من را معرفی کند. اگر من کنار نمیرفتم مطمئناً اکنون آقای رسایی در هیئت نظارت بر مطبوعات بود چون کمیسیون زیر بار معرفی من به مجلس نمیرفت و آقای لاریجانی هم مجبور بود کوتاه بیاید. بنابراین کار من هوشمندانه بود و نمایندگان هم این موضوع را متوجه شدند.
آیا برای دوره بعدی مجلس شورای اسلامی کاندیدا میشوید؟
اگر شرایط کشور به حال عادی برگردد مثلاً رفع حصر شود و این تندرویها که انقلاب را تهدید میکند تمام شود کاندیدا نمیشوم چون نیازی نیست اما اگر شرایط به همین صورت باشد خواهم آمد چون برخی حوزههای اجتماعی و سیاسی هست که اکثر نمایندگان به خاطر ملاحظاتی وارد نمیشوند و امثال من باید وارد شوند.
تاکنون جلسات متعددی بین اصولگرایان برگزار شده است. برخی از اصولگرایان شرط موفقیت را دوری از جریانهای نزدیک به احمدینژاد و پایداری میدانند و در مقابل آن، جریانهایی چون جامعه اسلامی مهندسین بر اجماعی تمام عیار بین اصولگرایان تاکید دارند. آیا این اختلاف نظر از همین حالا نمیتواند برای ائتلاف آنان در انتخابات مجلس دردسرساز شود؟ محوریت اصلی اصولگرایان در نبود آقایان مهدوی کنی و عسگر اولادی بهتر است چه فرد یا افرادی باشند؟
اصولگرایان چون امروز با رقیب جدی مواجه هستند مجبور به وحدتاند. مسئله مهم آنها نوع برداشت از اصل ولایت فقیه است که باید تکلیف خود را با آن مشخص کنند چون بعضی از آنها معتقدند برای هر اقدامی اول باید نظر ولیفقیه را به طریقی جویا شویم و همین امر قدرت ابداع و ابتکار را از آنها گرفته، و برخی دیگر این طور فکر نمیکنند و معتقدند ما کار خود را میکنیم اگر دستوری از طرف ولیفقیه آمد اثر میدهیم. آنهایی که نظر اول را دارند، تا به حال خیلی به اصولگرایی ضربه زدهاند و آن را از ابتکار عمل باز داشتهاند. به عنوان نمونه در سال ۸۸ اکثریت قاطع سران اصولگرا معتقد بودند که ادامه مدیریت آقای احمدینژاد بر کشور صلاح نیست و باید روی فرد دیگری توافق شود و وقتی من طرح اجماع بر آقای ولایتی را مطرح کردم همه آنها میپذیرفتند ولی میگفتند باید ببینیم نظر آقا چیست و بعد گفتند که ما این طور احساس میکنیم که نظر ایشان به آقای احمدینژاد است و در نتیجه آن طرح به هم خورد و برخی از آنها هم گفتند هرکس فرد دیگری را مطرح کند ضد ولایت فقیه است و در نهایت هم گفتند ما با چشم گریان به آقای احمدینژاد رأی دادیم. مشکل اساسی اصولگرایان که دست و بال آنها را بسته است همین مسئله است در حالی که خود مقام رهبری هم چنین روشی را نمیپسندند. آنها اول باید تکلیف خودشان را با این موضوع روشن کنند تا بتوانند وحدت پیدا کنند. به بیان دیگر آنها اول باید وحدت در اصول و مبانی فکری خود پیدا کنند تا وحدت خارجی و عملی هم پیدا شود. و الاّ همه از ولایتفقیه و آزادی و عدالت و استقلال حرف میزنند در حالی که هرکدام مقصود خاص خودش را دارد و به اصطلاح این الفاظ، مشترک لفظی است نه مشترک معنوی. اما در مورد افرادی که به جای آقایان مهدویکنی و عسگر اولادی محور وحدت اصولگرایان باشند، معتقدم که اولا نیازی نیست که حول افراد وحدت شود بلکه محور باید همان اصول و مبانی فکری مشخص و مورد توافق باشد. آقایان مهدویکنی و عسگراولادی هم چندان محور نبودند و حرف آنها چندان مطاع نبود. ولی اگر نیاز به حَکَم وجود داشته باشد فکر میکنم آقایان ناطق نوری و علی لاریجانی از معتدلها و آقایان حسینیان و حداد عادل از تندروها و آقای بادامچیان از مؤتلفه میتوانند شورایی را تشکیل دهند. با ورود جامعه روحانیت یا جامعه مدرسین در این مسائل مخالف هستم چون به جایگاه اینها آسیب میزند و اینها باید حالت پدرانه داشته و اختصاص به گروه خاص نداشته باشند بلکه چتری بر اصولگرا و اصلاحطلب باشند. این دو جامعه باید روش مؤسس خود یعنی شهید مطهری را که تعصب گروهی نداشت دنبال کنند.
آقای لاریجانی در صدد تشکیل حزبی با عنوان رهروان ولایت هستند. فکر میکنید تشکیل چنین حزبی چقدر میتواند کارآمد باشد؟ آیا بهتر نبود که ایشان در تشکلهای سابق اصولگرایان به فعالیت حزبی خود ادامه دهند؟
من اطلاع دقیقی ندارم و اطلاعاتم در حد شنیدههاست. اگر ایشان اصولگرایی به معنی واقعی را دنبال کند یعنی همزمان از حقوق ملت و حقوق نظام دفاع کند و یکی را فدای دیگری نکند و بر آزادی بیان تأکید و بتواند قدرت ابداع و ابتکار داشته باشد و همه چیز را وصل به ولایت فقیه نکند و به گونهای رفتار کند که همه معتدلها اعم از اصولگرا و اصلاحطلب را جذب کند و دیوار مصنوعی میان اصولگرایی و اصلاحطلبی را ویران کند، میتواند موفق باشد و الی تکرار همان گروههای قبلی است.
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]
صفحات پیشنهادی
نماینده ولی فقیه در گیلان در واکنش به سخنان علی مطهری برداشتن حصر از سران فتنه نشاندهنده بیبصیرتی استادزاده
نماینده ولی فقیه در گیلان در واکنش به سخنان علی مطهریبرداشتن حصر از سران فتنه نشاندهنده بیبصیرتی استادزاده استنماینده ولی فقیه در گیلان در واکنش به سخنان علی مطهری در مجلس گفت برداشتن حصر از سران فتنه نشاندهنده بیبصیرتی استادزاده است به گزارش خبرگزاری فارس از رشت آیتاللهنماینده ولی فقیه در بسیج: تلاشهای امثال مطهری برای رفع حصر موضوع را پیچیده میکند/ اگر قرار باشد تلاشی در این
نماینده ولی فقیه در بسیج تلاشهای امثال مطهری برای رفع حصر موضوع را پیچیده میکند اگر قرار باشد تلاشی در این موضوع صورت بگیرد باید پنهانی باشد نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج با بیان اینکه در موضوع حصر عده ای خود را دلسوز تر از رهبری نشان ندهندگفت حصر سران فتنه مطابق با عقل سیافشاگری دبیرکل جمعیت هلال احمر از جلسه شورای عالی هلال احمر: عدهای فردی را کاندیدای موردنظر رئیسجمهور معرفی
افشاگری دبیرکل جمعیت هلال احمر از جلسه شورای عالی هلال احمر عدهای فردی را کاندیدای موردنظر رئیسجمهور معرفی میکنند کاندیدای ریاست جمعیت هلال احمر نمیشومدبیرکل فعلی جمعیت هلال احمر در مورد جزئیات جلسه سهشنبه شب شورای عالی این جمعیت دست به افشاگری زد و تأکید کرد که در اعتراض بافشاگری خواننده زن علیه شوهر در تلویزیون
افشاگری خواننده زن علیه شوهر در تلویزیون مل بی نمونهای از آزار و اذیتهای شوهرش نسبت به خودش را در در جریان اجرای یک برنامه زنده تلویزیونی نشان داد ملبی با نشان دادن آثار سوختگی روی بدن خود به بینندگان بخشی از خشونتهای شوهرش را شرح داد وی در این برنامه تلویزیونی گفت استفانپس از رسوایی کارت پایان خدمت غیرقانونی فوتبالیستها،این اتفاق درباره سینماگران وخبرنگاران افشا می شود
پس از رسوایی کارت پایان خدمت غیرقانونی فوتبالیستها این اتفاق درباره سینماگران وخبرنگاران افشا می شودتاریخ انتشار پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۲۰ روزنامه ایران نوشت پروندهای در یکی از کمیتههای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در حال رسیدگی است که کارت خدمت غیرقانونی گروههایی چون هنرمندان سینمااقدام آمریکا علیه طرح پایان اشغال فلسطین
اقدام آمریکا علیه طرح پایان اشغال فلسطین طرح فلسطین در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای پایان اشغال این کشور توسط اسرائیلی با رای وتوی آمریکا ناکام ماند گرچه این طرح نتوانست حداقل رای مثبت برای تایید یعنی 9 رای را کسب کند عصر ایران طرح فلسطین در شورای امنیت سازمان ملل متحدبیست و دومین «عصرانه ادبی فارس» پاسداشت محمدعلی گودینی اگر گودینی کمونیست شده بود!/ احیای نام اهالی
بیست و دومین عصرانه ادبی فارس پاسداشت محمدعلی گودینیاگر گودینی کمونیست شده بود احیای نام اهالی ادبیات انقلاب کمتر از رماننویسی نیستمجتبی رحماندوست گفت با نگاهی به شرح حال گودینی این سؤال برایم ایجاد شد که چرا وی کمونیست نشده زیرا اگر کمونیست شده بود امروز بهتر تحویلش میگرفافشاگری خواننده امریکایی علیه شوهر مشهورش در تلویزیون
افشاگری خواننده امریکایی علیه شوهر مشهورش در تلویزیون مل بی خواننده زن امریکایی پس از گذشت هفت سال از زندگی مشترک در برنامهای تلویزیونی به اشتباه خود در ازدواجش با یک کارگردان شرور لسآنجلسی اعتراف کرد مل بی خواننده زن امریکایی پس از گذشت هفت سال از زندگی مشترک در برنامهایمدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان اصفهان خبر داد اعزام بیشترین زائران به کربلای معلی از اصفهان
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان اصفهان خبر داداعزام بیشترین زائران به کربلای معلی از اصفهانمدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان اصفهان از اعزام بیشترین تعداد زائر از استان اصفهان به کربلای معلی به مناسبت اربعین حسینی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان داریوش امانی ظهرمطهري: روحانی در رفع حصر کوتاهی کرده است
مطهري روحانی در رفع حصر کوتاهی کرده است علی مطهری نماینده تهران در مجلس در مصاحبهاي مفصل با روزنامه مردم امروز گفته است آقاي روحانی در زمینه رفع حصر کوتاهی کرده است متن اين گفتگو را بخوانيد علی مطهری پیش از آنکه در دنیای سیاست مطرح شود با نام فرزند شهید آیت الله مطهری نزدنظر زیباکلام درباره مواضع علی مطهری
نظر زیباکلام درباره مواضع علی مطهریتاریخ انتشار يکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۲۰ ۱۰ زیباکلام گفت شرایط بوجود آمده پس از ۲۴ خرداد ۹۲ در دانشگاهها با حضور هر وزیری ادامه خواهد یافت به گزارش ایسنا صادق زیباکلام عضو هیات علمی دانشگاه تهران در جمع دانشجویان دانشگاه شهیدباهنر کرمانتلاش برخی نمایندهها برای بی نتیجه ماندن پرونده کارتهای پایان خدمت جعلی |اخبار ایران و جهان
تلاش برخی نمایندهها برای بی نتیجه ماندن پرونده کارتهای پایان خدمت جعلی کد خبر ۴۵۹۷۵۶ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۹ - 20 December 2014 دادکان ممنونم که مجددا از من دعوت شد تا در این برنامه حاضر بشوم من دلم میخواهد بحث فساد در فوتبال یا فساد در ورزش را به این صورت اصلاح کافشاگری خواننده امریکایی علیه شوهر مشهورش در تلویزیون: او با آتش بدن مرا سوزانده است!
افشاگری خواننده امریکایی علیه شوهر مشهورش در تلویزیون او با آتش بدن مرا سوزانده است روزنامه ایران نوشت مل بی خواننده زن امریکایی پس از گذشت هفت سال از زندگی مشترک در برنامهای تلویزیونی به اشتباه خود در ازدواجش با یک کارگردان شرور لسآنجلسی اعتراف کرد وی در این برنامه تلویزاگر این روند ادامه یابد قطعا از پرسپولیس می روم / به فکر جذب یک دروازه بان جدید هستیم
درخشان اگر این روند ادامه یابد قطعا از پرسپولیس می روم به فکر جذب یک دروازه بان جدید هستیم سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد اگر شرایط این باشگاه به همین منوال ادامه داشته باشد از سمتش کناره گیری خواهد کرد به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز حمید درخشان که در برنامه چهار چهار دزیباکلام: در موضوع حصر با مطهری موافقم
زیباکلام در موضوع حصر با مطهری موافقم عضو هیات علمی دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت برخی اصولگرایان به این دلیل با وزارت دکتر فرجیدانا توفیقی میلیمنفرد دانشآشتیانی و مخالفت کردند چون فکر میکنند آنها شرایط 24 خرداد 92 و حضور حداکثری دانشجویان را فراهم کردهاپاپ فرانسیس پایان ظلم وحشیانه علیه اقلیتهای دینی در سوریه و عراق را خواستار شد
پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۵ پاپ فرانسیس در پیامی به مناسبت کریسمس از تمام مسیحیان خواست تا به مساله بشریت در عراق و سوریه توجه کنند چراکه مردم از زمان آغاز درگیریها در این مناطق به شدت آسیب دیده و در معرض حملات گروههای تندرو قرار گرفتهاند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنعلیخانی: اگر آیتالله هاشمی احساس وظیفه کند٬ برای ریاست خبرگان میآید
علیخانی اگر آیتالله هاشمی احساس وظیفه کند٬ برای ریاست خبرگان میآید مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد ورود یا عدم ورود آیتالله هاشمی برای ریاست مجلس خبرگان هم بستگی به احساس تکلیف و وظیفه است اگر ایشان احساس وظیفه کنند نه فقط برای مجلس خبرگان بلکه هر کجایی که پای-
گوناگون
پربازدیدترینها