تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872064136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس جمهور در افتتاحیه مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان: امروز تنها راه نجات ما بازگشت به قرآن است/ چرا غیرمسلمانان باید برای مسلمانان تصمیم بگیرند؟


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رییس جمهور در افتتاحیه مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان:
امروز تنها راه نجات ما بازگشت به قرآن است/ چرا غیرمسلمانان باید برای مسلمانان تصمیم بگیرند؟
حسن روحانی گفت: مسلمانان آن روزی از قافله پیشرفت عقب ماندند که از قرآن دور شدند و امروز تنها راه نجات ما بازگشت به قرآن است.

خبرگزاری فارس: امروز تنها راه نجات ما بازگشت به قرآن است/ چرا غیرمسلمانان باید برای مسلمانان تصمیم بگیرند؟



به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی رئیس جمهور در آیین افتتاحیه پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان، قرآن را مهمترین رشته پیوند جهان اسلام و مسلمانان دانست و تصریح کرد: قرآن نه تنها برای ما مسلمانان بلکه برای مردم جهان و همه تاریخ، موجب رحمت، برکت و نور بوده و راه تفکر را برای بشر باز کرده است. حسن روحانی در این همایش گفت: قرآن نه تنها کتاب شریعت بلکه کتاب معرفت، حکمت ،جهان بینی و اخلاق برای همگان است.
رییس جمهوری افزود: مناسکی چون نماز، روزه، زکات، حج، جهاد و امر به معروف و نهی منکر نیز مسلمانان را به هم نزدیک می کند اما یقینا آنچه عامل هدایت ما مسلمانان بعد از دوران حیات پیامبر اسلام (ص) است، کتاب خدا و خاندان عصمت و رسالت است.
روحانی خاطر نشان کرد: قرآن برای آن نیست که ما فقط آیات آن را که البته ظاهری زیبا و باطنی عمیق دارند با لفظ و لحن زیبا بخوانیم که چه بسا خود این ظاهر و شکل و ترتیب آن نیز مجعزه است و نه حتی برای آن است که فقط آیاتش را بفهمیم و به آن عمل کنیم، بلکه این قرآن راه هدایت، پیشرفت، توسعه، تمدن، وحدت و خودباوری را به انسانها نشان داده است.
رییس جمهوری ادامه داد: مگر مسلمانان نبودند که در قرون اولیه دروازه های علم جهانی را گشودند و بزرگترین تمدن بشری را برپا کردند؟ مسلمانان آن روزی از قافله پیشرفت عقب ماندند که از قرآن دور شدند و امروز تنها راه نجات ما بازگشت به قرآن است.
روحانی تصریح کرد: امروز بیش از پیش، نیازمند وحدت، علم، پیشرفت، خودباوری و ایستادگی هستیم و این قرآن است که می تواند ما را به سوی رفع نیازمندیها رهنمون و هدایت کند.
رییس جمهوری با طرح این سوال که چرا باید امروز اجازه دهیم دیگران برای ما تصمیم بگیرند و چکمه پوش‌های آنها در سرزمین‌های اسلامی برای مسلمانان تصمیم بگیرند، ادامه داد: چرا این تصمیم غیرمسلمانان است که منافع و آینده جهان اسلام را تعیین می کند؟ مسلمانان قادرند در پناه قرآن و با فهم قرآن و عمل به آن، منافع جهان اسلام را تامین کنند و آینده بهتری را بسازند.
روحانی با بیان اینکه قرآن کتاب سیاست نیز هست و چارچوب جامعه مطلوب بشری را برای ما ترسیم کرده است، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران و با انقلاب بزرگ اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) که با هدایت و رهبری مقام معظم رهبری ادامه یافته و با حضور مردم در صحنه تداوم دارد، مفتخریم به اینکه مسیر قرآن را انتخاب کرده‌ایم.
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در میان همه کتب آسمانی، قرآن تنها کتابی است که از تحریف حفظ شده، اظهار داشت: در میان همه کتب آسمانی موجود نزد مردم کتابی که به همان صورت نازل شده و به همان ترتیب مورد نظر پیامبر (ص) باقی مانده است و حتی یک آیه، یک سطر، یک کلمه، یک حرف و یا یک اعراب آن هم دست نخورده، قرآن کتاب مسلمانان است.
روحانی، بزرگترین جشن میلاد برای مسلمانان را ماه رمضان به عنوان ماه نزول قرآن توصیف کرد و گفت: قرآن سرآغاز سخن گفتن خدا با انسان‌هاست که نه تنها در زمان نزول بلکه امروز و هر روز هرگاه که آن را بخوانیم با ما سخن می گوید. قرآن چشمه‌ای همواره جوشان است و این ما هستیم که باید در حد توان از آن بنوشیم.
رییس جمهوری با بیان اینکه قرآن نیز مثل جهان و طبیعت در حال تحول دائمی است، اظهار داشت: برداشت‌هایی که امروز بشر می‌تواند از قرآن داشته باشد ۱۰۰ سال پیش برای او مقدور نبود و قرآن بالاترین نعمتی است که خدا به ما مسلمان‌ها و همه انسان‌ها داده و چه بهتر که بتوانیم از آن به درستی بهره جوییم.
روحانی با بیان اینکه خداوند سه کتاب پیش روی ما گشوده تا از آنها استفاده کنیم، تصریح کرد: اولین کتاب، کتاب خلقت و آفرینش است که هر روز می‌توانیم از آن فهم جدیدی داشته باشیم و اساسا بهترین عرصه برای مطالعه، تعقل و اندیشیدن است و کتاب دوم کتاب تاریخ و عبرت از گذشتگان است که ببینیم چگونه پیشرفت کرده و پیروز شده اند و یا چگونه شکست خورده‌اند.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه بخشی از آیات قرآن مجید نیز به تشریح قصه‌ها و سرگذشت اقوام گذشته پرداخته، خاطر نشان کرد: سومین کتاب پیش روی انسانها وحی الهی و قرآن است که باید از هر سه این کتابها که خالق آنها خداوند حکیم است، بهره ببریم.
روحانی با تاکید بر اینکه باید همواره میزان بهره مندی خود را از این کتابها افزایش دهیم، گفت: اگر به هویت اسلامی خود برگردیم و از این سه کتاب به خوبی بهره گیریم می توانیم آینده کشورهای اسلامی را بسیار بهتر از گذشته بسازیم. انتهای پیام/

93/10/11 - 18:41





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن