واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۵۷ق.ظ)
رئيس سازمان جهاد كشاورزي فارس تاكيد كرد: جايگزيني زراعت هاي مقاوم به كم آبي و خشكي با محصولات آب بري بالا رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان فارس با بيان اينكه يكي از مهمترين شاخصها و معيارهاي توسعه، گسترش سطح دانش و اطلاعات در هر يك از اركان و بخشهاي يك جامعه پيشرو و پويا است، گفت: نقش و تأثير كشاورزي در توسعه پايدار و همه جانبه به عنوان يكي از اركان راهبردي فارس، غير قابل انكار است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي استان فارس، محمد مهدي قاسمي استفاده از دانش فني و علمي در بحث كشاورزي، امكان برنامهريزيهاي دقيق و جامع و جزءنگر را در تمام سطوح و زير بخشهاي كشاورزي فراهم ميآورد. افزود:با توجه به اهميت اصلاح روش هاي سنتي و استفاده از فناوري هاي نوين در امر كشاورزي، نياز به آموزش اين فناوري ها به كشاورزان ، امري ضروري است.
قاسمي كه در جمع اعضاي ستاد گندم سازمان جهاد كشاورزي سخن مي گفت به اين نكته اشاره كرد كه بهره گيري از روش هاي نوين كشاورزي و استفاده بهينه از آب، از جمله عوامل حياتي براي نيل به افزايش سطح توليد و كيفيت محصولات كشاورزي است.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان فارس از پي گيري ووجود كود هاي بي كيفيت در سطح بازار خبر داد و گفت: پايين بودن كيفيت سموم و گران بودن سموم اختصاصي از مشكلاتي است كه بهر ه برداران بخش كشاوري با آن روبر و هستند.
وي گفت: در زمينه مكانيزه كردن آبياري دربخش كشاورزي دولت يارانه بسيارخوبي به متقاضيان پرداخت مي كند؛ يعني 85 درصد هزينه اجراي يك هكتارآبياري تحت فشار به روش قطره اي يا باراني را پرداخت مي كند و تا كنون استقبال نسبتا خوبي انجام گرفته است اين مقام مسوول با ابراز خرسندي ازنگاه هوشمندانه مقامات عالي استان به فراهم شدن زيرساختهاي لازم براي افزايش بهرهوري در بخش كشاورزي تأكيد كرد: اگر كشاورزي به علم روز مجهز شود و از تكنولوژيهاي پيشرفته بهرهگيري نمايد، ميتوان توليد اين بخش را متحول ساخت.
قاسمي در بخش ديگري از سخنانش به نوسانات شديد قيمت در زمان برداشت و بالا بودن هزينه هاي توليد محصولات كشاورزي اشاره كرد و افزود: خرد بودن اراضي كشاورزي منجر به كاهش بهره وري خواهد شد و در اين خصوص نياز به اصلاح نظام هاي بهره برداري مي باشد، ضمن اينكه زنجيره هاي توليد در تمام زير بخش هاي كشاورزي بايد تشكيل گردد.
وي همچنين يكي از محدوديت هاي اصلي در بخش كشاورزي را كمبود منابع آب دانست و گفت: بهره وري در كشاورزي؛ به خصوص در زمينه آب از اولويت هاي جهاد كشاورزي است كه بايد با استفاده از روش هاي نوين آبياري، استفاده بهينه از آب و بهره وري را سرلوحه كار خود قرار دهد.
قاسمي استفاده از تكنولوژي و فناوري هاي روز را، از ضرورت هاي بخش كشاورزي برشمرد و گفت: كاهش تعرفه هاي بيمه جهت حمايت از كشاورزان، تامين به موقع نهاده هاي كود، سم و بذر، تأمين به موقع ادوات و ماشين آلات كاشت وتوجه كافي به منابع آبي استان از مواردي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
اين مقام مسوول تصريح نمود:به منظور افزايش بهره وري در اقتصاد فارس، بخش كشاورزي به عنوان يكي از بخش هاي مهم و عمده فعاليت اقتصادي، بايد مورد توجه خاص گردد؛ زيرا افزايش رشد بهره وري در اين بخش، با توجه به اهميت آن مي تواند ما را در جهت دستيابي به توسعه اقتصادي ياري نمايد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان فارس گفت: وجود بذور سازگار با اقليم مختلف استان مي تواند در توليد مناسب نقش بسزايي را ايفا نمايد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]