واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: مدیران اقتصادی در هر استانی باید بنگاه های پشتیبان را شناسایی کنند خبرگزاری پانا: معاون کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مدیران اقتصادی در هر استانی باید بنگاه های پشتیبان را شناسایی و از واحدهای ذیل آن حمایت کنند چرا که مزیت اصلی چنین بنگاه هایی تجمیع واحدهای کوچک در راستای افزایش قیمت و کیفیت است.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ دي ساعت 11:47
به گزارش خبرگزاری پانا،حسن طایی در چهاردهمین جلسه ستاد سرمایه گذاری خراسان شمالی در بجنورد اظهار داشت:ایجاد بنگاه های پشتیبان در هر استانی گرچه در کوتاه مدت ایجاد شغل نمی کند اما به معنای تثبیت اشتغال خواهد بود.
وی افزود:برندسازی، تقویت فرهنگ کار، تعامل با بخش خصوصی و اصناف از مهم ترین عوامل است که نگاه ویژه به آن در هر استانی آورده مالی بسیاری خواهد داشت.
طایی تصریح کرد:برای ایجاد اشتغال و ثبت فرصت های شغلی موجود نیاز است که ایده به طرح تبدیل شود و طرح ها قابل سنجش و گزینش باشد.
وی در ادامه توضیح داد:منابع مالی باید مشخص و ضمن توجه به نیاز بازار به موضوع سودآوری کالایی هم توجه شود.
معاون کارآفرینی وتوسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه خراسان شمالی استانی محروم نیست، خاطرنشان کرد:یکی از بهترین پتانسیل های خراسان شمالی وجود صنایع چندین صنایع بزرگ تولیدی است که می تواند از این ظرفیت زنجیره ارزش افزوده خود را تا آخرین قطره در خود همین استان استفاده کند.
طایی در بخش دیگر سخنان خود به دلایل پایین بودن ظرفیت جذب اقتصاد در کشور اشاره و تصریح کرد: به روز نبودن دارایی های دانشی، ضعف زیرساخت های فیزیکی و ict، مهارت های انسانی و سازمانی و نظام ملی یادگیری و نوآوری از مهم ترین این دلایل است.
وی در ادامه اضافه کرد: اگر این عوامل به درستی در کنار یکدیگر قرار بگیرند ظرفیت جذب اقتصاد کشور و حتی خراسان شمالی افزایش می یابد.
طایی گفت:یکی از اقدامات جدی در راستای افزایش توان اقتصادی به خصوص برای خراسان شمالی نظام ملی یادگیری و نوآوری است بدین معنا که باید این استان از تجارب ده ساله استان خود بهترین استفاده را ببرد.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری نیز گفت: ستاد سرمایه گذاری استان بهترین مکان برای بیان نقاط ضعف، قوت و فرصت های سرمایه گذاری است.
مجید پورعیسی افزود: متاسفانه نگاه سرمایه گذاری در این استان بانک محور شده که باید این موضوع سریع حل شود.
مدیر کل امور اقتصادی استانداری نیز گفت:خراسان شمالی پتانسیل های بسیار قابل توجهی دارد لذا نیازمندیم تا این پتانسیل ها با همکاری مدیران استانی و کشوری به بالفعل تبدیل شود.
محمدرضا موفق دراین جلسه اظهار داشت: مدیران کشوری باید به خراسان شمالی به عنوان یک استان کمتر توسعه یافته توجه کنند.
وی خاطرنشان کرد: دلایل اصلی بالا بودن نرخ بیکاری در این استان موضوع خشکسالی و کاهش ساخت و ساز است چرا که در این دو عامل بیشترین تعداد متقاضی داریم.
موفق بیان کرد: با برگزاری همایش سرمایه گذاری در اردیبهشت سال آینده می توانیم مهم ترین شاخص های حوزه صنعت، گردشگری، عمران و خدمات شهری را احصاء تا از این طریق بتوانیم سرمایه گذار جذب کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]