واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ دي ۱۳۹۳ (۵:۴۳ق.ظ)
مدير مرکز تربيت مدرس حوزههاي علميه خواهران: روحانيون سپاه فرهنگي نظام جمهوري اسلامي هستند مدير حوزه هاي علميه خواهران گفت: روحانيون و حوزههاي علميه سپاه علمي فرهنگي نظام مقدس جمهوري اسلامي هستند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير حوزههاي علميه خواهران در اجلاس سراسري مشاوران امور روحانيت استانداران که در تالار امام رضا(ع) استانداري قم برگزار شد اظهار کرد: ساحتهاي مختلفي براي تعامل ميان حوزههاي علميه و روحانيون با دولت وجود دارد که از آن جمله ميتوان به ارائه مشاوره و تدوين و ارائه پيوستهاي فرهنگي در طرحهاي مختلف اشاره کرد.
وي افزود: چنانچه پيوستهاي فرهنگي در پروژههاي دولتي وجود نداشته باشد مشکلاتي را نيز شاهد خواهيم بود؛ از جمله اين طرحها مسکن مهر است که البته هنوز پيامدهاي آن شروع نشده هرچند اين طرح جزو موفقترين و قابل اعتناترين کارهاي دولتي است.
حجتالاسلام والمسلمين محمودرضا جمشيدي با بيان اينکه برخي مديران ارشد، مسئولان نظام و مديران فرهنگي کشور روحاني هستند خاطرنشان کرد: نظام مقدس جمهوري اسلامي با حوزههاي علميه داراي اهداف مشترک هستند و به بياني ديگر، نظام، تمکني است که به برکت تلاشهاي امام راحل و رهبري و همچنين حمايتهاي مردمي، به حوزهها داده شده است.
وي ادامه داد: علاوه بر عرصه مديريتي، در برخي بخشها نياز به کارشناسان دلسوز براي پيوستهاي فرهنگي لازم است.
جمشيدي خاطرنشان کرد: مشاوره دادن روحانيون به استانداران و مديران دولتي به عنوان چهارمين عرصه تعامل و همکاري هم امري ضروري و لازم در همه سطوح است.
مدير حوزههاي علميه خواهران با اشاره به پنجمين عرصه تعامل ميان حوزههاي علميه و دولت يعني تبليغ گفت: اين ساحت مهمترين و غالبترين عرصههاست هرچند هنوز تعاملي مشخص، سازمان يافته و کنترلشده با رسانه ملي نداريم.
وي در ادامه به ظرفيتهاي حوزههاي علميه خواهران در سطح کشور پرداخت و عنوان کرد: 467 واحد آموزشي حوزوي خواهران در سراسر کشور وجود دارد ضمن اينکه 28 استان را به طور مستقيم سرپرستي ميکنيم و همچنين 65 هزار نفر طلبه خواهر در سراسر کشور تحصيل ميکنند که با احتساب 90 هزار فارغالتحصيل حدود 155 هزار نفر ميشوند.
جمشيدي خاطرنشان کرد: 4 هزار طلبه خواهر اثرگذار در فضاي مجازي مشغول فعاليت هستند البته ظرفيت براي حضور 60 هزار نفر طلبه در فضاي مجازي فراهم است؛ 90 درصد طلاب خواهر با مدرک ديپلم وارد حوزههاي علميه ميشوند و کمتر از يک ميليون تومان براي هر طلبه خواهر هزينه صورت ميگيرد.
مدير حوزههاي علميه خواهران گفت: حضور در آموزش و پرورش، تبليغ دين، مشاوره، فعاليتهاي قرآني بخشي از کارکردهاي خواهران طلبه در جامعه به شمار ميرود ضمن اينکه تاکنون 6 هزار مربي قرآني هم از ميان آنها ساماندهي شدهاند.
وي افزود: در حال حاضر 300 پروژه احداث مراکز آموزشي براي حوزههاي علميه خواهران در دست اقدام است که البته 173 مورد آنها کامل شده است و در اين ميان، سهم مستقيم دولت 140 ميليارد تومان بوده ولي ارزش کلي آنها 1600 ميليارد تومان است.
جمشيدي با بيان اينکه دولت به بيشتر تعهدات خود در مورد حوزههاي علميه در قم در حوزه معافيتهاي مالياتي عمل ميکند خاطرنشان کرد: از دو سال پيش شوراي سياستگذاري حوزههاي علميه خواهران مستقل از شوراي عالي مديريت حوزه تشکيل شده که اين امر به توصيه رهبر معظم انقلاب بوده است و البته جامعة الزهرا نيز زير نظر شوراي سياستگذاري فعاليت ميکند.
وي ادامه داد: حوزههاي علميه خواهران در استانهاي مختلف با حضور نمايندگان شوراي سياستگذاري حوزههاي علميه خواهران اداره ميشوند.
جمشيدي با بيان اينکه مشاوران امور روحانيت استانداران بايد ظرفيت عظيم حوزههاي علميه خواهران در سراسر کشور را بشناسند و از آنها به بهترين وجه حمايت و استفاده کنند گفت: روحانيون و حوزههاي علميه سپاه علمي فرهنگي نظام مقدس جمهوري اسلامي هستند.
مدير حوزههاي علميه خواهران با تاکيد بر حمايت از همه دولتها به عنوان يکي از وظايف حوزههاي علميه گفت: تقويت دولتها و اهداف بلندمدت نظام جمهوري اسلامي در يک راستا هستند؛ احياي ارزشها در هر دولت را مورد حمايت قرار ميدهيم به عبارتي حوزههاي علميه بازوان توانمند استانداريها در راستاي احياي ارزشهاي ديني و معنوي به شمار ميروند و در ارتقاي سطح فرهنگي استانها تلاش ميکنند.
وي با اشاره به ظرفيتهاي گستردهاي که حوزههاي علميه دارند تصريح کرد: حوزهها در شوراهاي فرهنگي عضويت مستقيم ندارند ولي بايد دانست که عضويت آنها کمک خوبي به ارتقا سطح فرهنگي مناطق مختلف کشور خواهد کرد.
جمشيدي با تاکيد بر ايجاد ظرفيت تعامل و مشاوره و همچنين کارشناسي روحانيون در هر استان توسط مشاوران امور روحانيت استانداران گفت: حوزههاي علميه خواهران هم در اين ميان ظرفيتهاي مختلفي دارند که بايد مورد توجه قرار گيرد؛ امروز در نظام مقدس جمهوري اسلامي و فرصتي که به وجود آمده بايد به اين موارد توجه داشت و از آنها به بهترين وجه استفاده کرد.
مدير حوزههاي علميه خواهران به لزوم وجود انگيزه لازم در استفاده از ظرفيت حوزههاي علميه از سوي دولت و مديران دستگاههاي مختلف خاطرنشان کرد: روحانيون خواهر و برادر، وظيفه سنگيني را پذيرفتهاند که بايد در ادامه مسير، تحقق اهدافي را که از ابتدا انتخاب کردهاند در دستور کار قرار دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]