واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۵۰ب.ظ)
تاکيد رئيس بيمارستان ضيائيان بر نهادينه کردن فرهنگ پژوهش رئيس بيمارستان ضيائيان در مراسم بزرگداشت پژوهش بر نهادينه کردن فرهنگ پژوهش تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي بيمارستان ضيائيان، مراسم بزرگداشت تقدير از پژوهشگران برگزيده با حضور دکتر شکوري، معاون پژوهشي دانشکده پزشکي پرديس بين الملل و دکتر فائزه جوادي لاريجاني، مدير مرکز پژوهشهاي بيمارستان بهارلو، 10 دي 93 در سالن آمفي تئاتر بيمارستان ضيائيان برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم دکتر محمد عفت پناه، رئيس بيمارستان، فرا رسيدن شهادت امام حسن عسگري (ع) تسليت گفت و علت تأخير در برگزاري اين مراسم را همزماني برنامههايي که در دانشگاه و دانشکدهها برپا شد، عنوان کرد.
وي هدف عمده به برگزاري مناسبتهاي متعدد در سطح دانشگاهها، بيمارستانها و حتي در سطح جهان را تاکيد مسوولين به اهميت آن موضوع برشمرد.
اگر امروز چنين مراسمي برگزار شده، اين است که، امر پژوهش در بيمارستان بسيار ضرورت و با اهميت است و نيز لازم است که پژوهشگران مورد تشويق و قدرداني شوند، تا اين امر موجب نهادينه شدن فرهنگ پژوهش شود.
وي در پايان تصريح کرد: اساتيد و پزشکان با نگاه به رسالتي که در بيمارستان و دانشگاه به امر پژوهش وجود دارد، ميتوانند با توليد علم و دانش به گسترش مرزهاي دانش کمک کنند و البته پژوهش مختص اساتيد نيست، بلکه همه کارکنان ميتوانند با ارائه ايدههاي پژوهشي و با حمايت هئيت رئيسه بيمارستان از پتانسيلهاي موجود در اين خصوص استفاده نمايد.
تخصيص گرنت تا سقف مبلغ 50 ميليون تومان در سال براي اعضاي هيات علمي و 500 هزار تومان به تحقيقات دانشجويي با نام مرکز آموزشي درماني ضيائيان در حوزه فعاليتهاي پژوهشي
دکتر نگار اميدي، مسوول مرکز توسعه تحقيقات، سخنران ديگر اين مراسم، ضمن تبريک هفته پژوهش در معرفي دفتر توسعه پژوهشهاي باليني بيمارستان گفت: ارائه مشاوره به محققين در همه مراحل انجام تحقيق از توليد فرضيه تا طراحي پروپوزال طرح تحقيقاتي، اجرا، تفسير و انتشار نتايج، تسهيل دسترسي محققين به خدمات مشاوره پژوهش و تعيين اولويت هاي تحقيقاتي بر اساس خط مشي بيمارستان از اهم وظايف اين مرکز برشمرد.
وي با اشاره به آمار سال ۲۰۱۴ بيان داشت: چهار ميليون محقق در دنيا وجود دارند که ۶۶ هزار تن از آنها دانشمند برترند و سهم کل کشور از اين رقم ۸۸ و از ۱۸ محقق برتر در دانشگاههاي علوم پزشکي کشور، ۸ دانشمند برتر در دانشگاه علوم پزشکي تهران، فعاليت دارند.
مسوول مرکز توسعه تحقيقات بيمارستان ضيائيان با اشاره به حمايت از انجام طرحهاي پژوهشي در اين مرکز افزود: تخصيص گرنت تا سقف مبلغ 50 ميليون تومان در سال براي فعاليتهاي پژوهشي اعضاي هيات علمي و 500 هزار تومان به تحقيقات دانشجويي با نام مرکز آموزشي درماني ضيائيان خبر داد.
وي تصريح کرد: تشويق مالي اعضاي هيات علمي در ازاي چاپ مقاله در مجلات داخلي و خارجي با affiliation بيمارستان (بر اساس رتبه مجله و نوع مجله) دراين مرکز آموزشي درماني ضيائيان انجام ميشود.
دکتر شکوري، معاون پژوهشي دانشکده پزشکي پرديس بين الملل، نيز در اين مراسم سخنراني کرد.
در پايان اين مراسم از پژوهشگران برتر (دکتر يوسف مجتهدي، فوق تخصص بيماريهاي کليه، سپيده صميمي کارمند واحد آموزش و دکتر علي رضا، محجوب دانشجوي برتر) بيمارستان ضيائيان نيز تقدير شدند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]