تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830601019




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانش آموزان کهگیلویه با خودشان رقابت می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دانش آموزان کهگیلویه با خودشان رقابت می کنند خبرگزاری پانا: معاون آموزش ابتدایی آموزش وپرورش کهگیلویه هدف از اجرای این طرح را افزایش روحیّه ی همیاری ،همکاری،همدلی در بین دانش آموزان و ازبین رفتن احساس ناتوانی وضعف دانش آموزان درحضوردیگردانش آموزان عنوان کرد.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي ساعت 12:39

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا،سید روح الله پناهنده اظهار کرد: بزرگترین خطری که امروزه آموزش و پرورش کشور ما را تهدید می کند عامل اسارت بار رقابت است که همه گیر شده و با وجود این عامل نمی توانیم انسانهای سازنده ای را به  جامعه تقدیم کنیم .
پناهنده گفت: رقابت به کوششی گفته می شود که در آن فردی تلاش می کند تا فرد دیگری را از رسیدن به هدف مشترک بین آن دو باز دارد ، بنابراین رقابت ، خواسته یا نا خواسته ، دانش آموزان به سمت مقابله ، کشمکش ، مخالفت و رویارویی با یک دیگر کشیده می شوند.
وی افزود: وقتی رقابت نباشد دانش آموز نمی تواند خود را با همکلاسی هایش مقایسه کند و کسی با نام شاگرد زرنگ و شاگرد تنبل نام گذاری نخواهد شد و در نتیجه رفتار و یا احساسات نامناسبی چون حسادت یا غرور ویا امثال آن در میان دانش آموزان شکل نخواهد گرفت.
معاون آموزش ابتدایی آموزش وپرورش کهگیلویه گفت: در سالهای اخیر اصلی ترین و مهمترین موضوعی که در آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت طرح ارزشیابی توصیفی بود که بایدبه نحو مطلوبی به اجرا در می آمد .
وی گفت: بنابراین در راستای اهداف سند تحول بنیادین وزارت متبوع و ارزشیابی توصیفی این معاونت در نظر دارد طرح ابتکاری(آزمون رقابت با خود )را در مدارس اجرا نماید.
این مسئول ارزشیابی توصیفی را تاکید برکار گروهی دانست و گفت: ارزشیابی توصیفی الگویی است که تلاش می کند،زمینه ای فراهم کند تا دانش آموزان در کلاس درس با شادابی و نشاط، بهتر، بیشتر و عمیق تر مطالب درسی را یاد بگیرند و در این طرح به دلیل عدم وجود نمرات رایج، رقابت های ناسالم دانش آموزان برای کسب نمره بالاتر، در سایه رقابتهای گروهی و در راستای افزایش بهداشت روانی، محیطی سالم و بدون رقابت منفی را پایه گذاری می کند.
  وی گفت:بسیاری از والدین دوست دارند که کودکانشان در محیطی رقابتی آموزش ببینند و در اجرای این طرح دانش آموزان را به دو  گروه تقسیم می شوند.
پناهنده، گروه اول را کسانی دانست که احساس برتری می کنند و معمولا با استعداد و تیزهوش هستند و  رقابت برای آنها لذت بخش نیست و بر خلاف فرصت های بسیاری که برای پیروزی یا موفقیت دارند، تصور شکست یا ناکامی به حدی برای آنها نا خوشایند است که همواره تحت فشار و اضطراب قرار می گیرند .
وی گروه دیگر را کودکانی که احساس حقارت می کنند و از سوی گروه اول به دیده تحقیرنگریسته می شوند را دانست و اضافه نمود که کودکانی که معمولا پیروز نمی شوند واغلب در انجام کارها موفق نیستند و همیشه احساس عدم شایستگی می کنند دست از تلاش بر می دارند  و به جای پیشرفت، پسرفت می کنندو لذا این کودکان  احساس ارزشمندی نمی کنندو خود را به عنوان بخشی از گروه نمی دانند و فلسفه ی زندگی آنان این است اگر نمی توانی به دیگران  بپیوندی  آنها را شکست بده .
پناهنده افزود: در این میان ، کودکانی هستند که بدون رقابت آموزش دیده اند، بهتر می توانند در جامعه ای رقابتی عمل کنند؛ زیرا نگران کاری که دیگران انجام می دهند نیستند بلکه تنها متوجه کاری هستند که خودشان انجام می دهند . وی گفت: این انسانهای غیر رقابتی کمتر دچار ناراحتی روحی می شود و از آنجایی که به طور واقعی خودش را تکریم می کنند می توانند با همه بر اساس احترام متقابل رفتارکنند.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن