واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۵۴ق.ظ)
توليد آرتميا در حاشيه درياچه اروميه مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي از توليد آرتميا در حاشيه درياچه اروميه خبرداد و گفت: از آب چاه هاي اطراف اين درياچه براي اين منظور استفاده مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد صمدزاده در جلسه کارگروه آب، کشاورزي و منابع طبيعي شهرستان عجب شير افزود: حدود پنج هزار هکتار از زمين هاي اطراف درياچه اروميه لم يزرع است که به دليل شوري آب هاي زيرزميني، مناسب کشت محصولات کشاورزي نيست و مي توان براي کشت آرتميا مورد استفاده قرار داد.
وي اظهار کرد: آرتميا موجود با ارزش اقتصادي بالا که اگر تکثير و پرورش آرتميا در حاشيه درياچه اروميه انجام گيرد صنعت آبزي پروري کشور را متحول کرده و کمکي هم به بازسازي ذخاير درياچه اروميه خواهد نمود.
مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهاد کشاورزي استان ادامه داد: آرتميا پايه صنعت آبزي پروي بوده و اکنون استفاده از آن به عنوان غذاي زنده اصلي در تکثير و پرورش آبزيان رو به افزايش است.
به گزارش روابط عمومي سازمان جهادكشاورزي استان،صمدزاده با بيان اينکه ارزش آرتميا و قيمت آن در بازارهاي جهاني رو به افزايش است، خاطرنشان کرد: با احياي توليد آرتميا در بخشي از درياچه اروميه و يا پرورش مصنوعي و بهره برداري اصولي و علمي از اين موجود، علاوه بر تامين احتياجات داخلي مي توان با صادرات آن براي کشور ارز آوري قابل توجهي کسب کرد.
وي از اجراي طرح پرورش ماهي خاوياري در قفس، در سدهاي استان خبرداد و گفت: آذربايجان شرقي بدليل داشتن منابع آبي و درياچه پشت سدها از ظرفيت هاي بالقوه مناسبي براي توسعه صنعت پرورش ماهيان خاوياري بويژه پرورش در قفس برخوردار است.
صمدزاده با اشاره به اينکه در استان آبزي پروري به عنوان شغل شناخته شده است، افزود: با اجراي اين طرح زمينه براي توسعه صنعت آبزي پروري ماهيان خاوياري در استان فراهم و با جذب سرمايه گذاري در اين بخش، افزايش اشتغال مولد و ارتقاء کيفيت توليد آبزيان پرورشي فراهم مي شود.
وي با بيان اينکه سالانه در استان چهار هزار و 724 تن انواع ماهي گرم آبي و سردآبي در سيستم هاي مختلف توليد مي شود، گفت: سهم توليد شهرستان عجب شير در سال گذشته 144 تن بود که اين رقم در سال جاري به 200 تن خواهد رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]