تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804236804




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۷۰درصد پرونده‌های حقوق‌بشری برای فتنه است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ۷۰درصد پرونده‌های حقوق‌بشری برای فتنه است
«محمدجواد لاریجانی» سه شنبه شب در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: اگر آمریکا، انگلیس و برخی از دول غربی واقعا به فکر حقوق بشر هستند چرا در خصوص داعش و موضوعات اینچنینی اظهار نظر نمی کنند.
کد خبر: ۴۶۲۴۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۳ - 31 December 2014


رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: 60 تا 70 درصد از پرونده های اخیر حقوق بشری علیه ایران، برگرفته از فتنه 88 است.


به گزارش ایرنا، «محمدجواد لاریجانی» سه شنبه شب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: اگر آمریکا، انگلیس و برخی از دول غربی واقعا به فکر حقوق بشر هستند چرا در خصوص داعش و موضوعات اینچنینی اظهار نظر نمی کنند.


وی تصریح کرد: برخی از دوستان آنها بدترین اقدامات را در زمینه حقوق بشر در کشورهای خود انجام می دهند اما آنها اصلا در این خصوص حرفی نمی زنند و بیانیه ای صادر نمی کنند.


رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با اشاره به گزارش اخیر شورای حقوق بشر سازمان ملل و قطعنامه اخیر کانادا در خصوص حقوق بشر در ایران گفت: این گزارش ها اکثرا برگرفته از فتنه 88 است و بندهای زیادی در آنها به صورت روشن به فتنه 88 پرداخته است.


وی افزود: اگر آنها 50 برابر گزارش های فعلی را نیز منتشر کنند ما باز هم از مواضع خود دفاع می کنیم چرا که کشور کوچکی نیستیم، در طرف حق ایستاده ایم و می توانیم از خود دفاع کنیم.


لاریجانی با بیان اینکه این ساده انگاری و ساده سازی است که همه چیز را به دست فراموشی بسپاریم، اظهار داشت: تفکر در فتنه 88 و حادثه پرشکوه 9 دی درس های بزرگی برای آیندگان دارد و همواره برای ملت ما، یک نقطه عطف است.


رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: پس از فتنه 88، به تدریج ابعاد حادثه روشن شد و حق و باطل از یکدیگر جدا شدند. در نتیجه، معلوم شد که فتنه 88، کودتای تمام عیاری بود که ماه ها قبل از سوی برخی دول اروپایی و آمریکایی سازماندهی شده و در داخل نیز توانسته بود یک جریان سیاسی را وارد کند.


لاریجانی اظهار داشت: تمام کسانی که با ملت مشکل داشتند همه با یکدیگر جمع شدند و در این قضیه وارد شدند.


وی به چرایی این اتفاق اشاره کرد و گفت: اگر چرایی این پدیده را درک کنیم به راحتی می توانیم نتیجه خطای افراد را بفهمیم.


رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: در این پدیده افرادی نقش داشتند که بین مردم شناخته شده بودند.


وی ادامه داد: برخی می گویند ما به آمریکایی ها فحاشی می کنیم و آنها نیز از ما عصبانی هستند در حالی که باید اینگونه شعارهای ضد آمریکایی را ندهیم و آنها نیز با ما خوب باشند حال آنکه، در واقع، این فرضیه ناشی از بدفهمی است.


لاریجانی اظهار داشت: ما پیشرفته ترین کشور منطقه در علم و دانش هستیم و از همه مهمتر دارای یک نظام مدنی هستیم که به مانند آن وجود ندارد.


وی به تحولات مصر و شکست انقلاب این کشور اشاره کرد و گفت: تلاش برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران و تبدیل آن به یک دیکتاتوری سکولار، یکی از دلایل همراهی دشمنان خارجی با فتنه 88 است.


لاریجانی به چرایی داخلی وقوع فتنه 88 اشاره کرد و گفت: باید این پدیده را زنجیره ای ببینیم که از انحراف شروع و به نفاق در عمل منجر شده و در پایان به خروج از حکومت مشروع ختم می شود.


رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: این فتنه ها ریشه اش از بدعت است و سرانجام به نفاق تبدیل می شود چرا که گروهی می خواهند اسلام را از حکومت جدا کنند.


وی با بیان اینکه این جریان سیاسی بعد از خرداد 72، باز هم دست به چنین کارهایی زده بود، تصریح کرد: ما باید موشکافی دقیق تری داشته باشیم که چرا این تحرکات سیاسی پی در پی رخ می دهد.


لاریجانی اظهار داشت: دشمنان برای ضربه زدن به ما، در فتنه 88 فرصت های طلایی یافته و تحریم ها، اقدامات تروریستی و بسیاری دیگر از موضوعات علیه ایران را توجیه کردند.


وی افزود: کسانی که در این جریان بودند خیانت بزرگی به مملکت کردند. اگر چه این موضوع گذشته است اما اگر ما چشم خود را بر روی این موضوع ببندیم، زمینه های فتنه دوباره به اشکال مختلف پیدا می شود.


لاریجانی اضافه کرد: آمریکا و انگلیس و دول غربی برای وارد کردن فشار بر ایران، تلاش می کنند توجیه داشته باشند. قبل از فتنه، ما را به لولوی اتمی تبدیل کرده بودند اما بعد از جریان فتنه، مشروعیت بیشتری پیدا کردند و توانستند به خیال خود، مردم را از حکومت جدا کنند و بگویند حکومت ایران دیکتاتور و در عمل خطرناک است.


وی گفت: تئوری تحریم ها این است که ایران زودتر در مقابل دشمنان زانو بزند و رییس جمهوری آمریکا امروز مدعی است که با تحریم ها توانسته ایران را بر سر میز مذاکرات بنشاند.


لاریجانی گفت: بعد از فتنه، اولین صدمه به همبستگی ملت زده شد، در فتنه بخشی از حق و باطل با یکدیگر در آمیخت و برخی نتوانستند آن ها را از هم تفکیک کنند.


رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اظهار داشت: انرژی عظیم حضور مردمی در پای صندوق های رای پس از این جریان، علیه نظام استفاده شد و مردم شک کردند که آیا به راستی چه اتفاقی افتاده است.


وی گفت: ما تمام کسانی که اشتباه کرده اند را شخصا دوست داریم اما به دلیل ضربه ای که به نظام زده شده و انحرافی که در دین داشتند و کار منافقانه ای که انجام دادند، با آنها مخالف هستیم.


لاریجانی تاکید کرد: همواره باید هوشیار باشیم و از طرف دیگر بصیرت باید در راس کار ما باشد.


وی ادامه داد: بصیرت اساس تفکر دینی ما است و راه اسلام، راه بصیرت است و بصیرت برای عموم مردم و سیاستمداران ما، یک ضرورت است.


رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: ورود ما به سیاست باید بر اساس بصیرت باشد و بدانیم چه برداشتی از اسلام داریم و چگونه باید با چالش ها روبرو شویم.


وی یادآور شد: زنده باد و مرده باد، بصیرت نیست و در ادامه راه باید بر توان ملی توجه کنیم، البته منظور من این نیست که درهای کشور را به روی دنیا ببندیم، بلکه معتقدم باید با دنیا تعامل سازنده داشته باشیم.


لاریجانی افزود: دشمن شناسی امروز بیش از هر زمانی لازم است، برخی فکر می کنند به دلیل شعارهای ضد آمریکایی مردم، آنها با ما دشمن هستند در حالی که این ساده انگاری است.


لاریجانی، بصیرت را سلاحی بازدارنده در عرصه اجتماعی توصیف کرد و اظهار داشت: به طور مثال ما در حوزه اجتماعی با تهدیدهای زیادی روبرو هستیم و سلاح ما در این بخش، بصیرت است.


وی افزود: سلاح اقتصادی ما نیز در برابر دشمنان، رسیدن به اقتصاد مقاومتی است.


لاریجانی گفت: کسانی که در فتنه بودند، به اعتماد مردم ناسپاسی کردند و وقتی حق و باطل جدا شد، مشخص گشت مردم به نظام و انقلاب علاقه بسیاری دارند که این چیزها نمی تواند آن را از بین ببرد.


وی خاطرنشان کرد: نا امیدی غرب از نتایج اتفاقات اینچنینی و علاقه مردم به نظام و انقلاب همگی مواردی است که دستاوردهای زیادی برای ایران در آینده خواهد داشت.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن