واضح آرشیو وب فارسی:فارس: طی برگزاری همایشی
مددجویان آبیک با شیوههای کارآفرینی آشنا شدند
طی همایش اشتغال و کارآفرینی، مددجویان کمیته امداد امام خمینی شهرستان آبیک با شیوههای کارآفرینی و کسب مهارت در این زمینه آشنا شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از آبیک، همایش اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد امام خمینی شهرستان آبیک ظهر امروز با حضور مددجویان خانم زیر پوشش این اداره در سالن آمفیتئاتر شهید آوینی مجتمع فرهنگی و هنری باران برگزار شد.
یک استاد دانشگاه در این همایش اظهار کرد: یک کارآفرین باید نیازها را اولویتبندی کرده و با در نظر گرفتن کارآیی، از فرصتها به نحوه احسن استفاده کند که در این خصوص امام علی (ع) فرموده است: «فرصتها مانند ابرها در گذر است.»
طاهر قزوینی افزود: یک کار آفرین نباید به تنها به شانس توجه کند بلکه باید به فرصتها توجه کرده و از آن استفاده کند.
وی ادامه داد: هر فرد کارآفرین باید تحمل ابهام داشته باشد یعنی نوید شکست یا موفقیت را به خود بدهد و بداند که با شکست یا موفقیت مواجه میشود.
این استاد دانشگاه بیان کرد: خلاقیت؛ ایجاد یک ایده جدید و نو است اما نوآوری، کاربردی کردن ایده جدید است و زمانی کار ارزش دارد که فکر و ایده عملی باشد.
قزوینی اضافه کرد: همچنین یک کارآفرین باید استقلالطلب باشد یعنی تلاش کرده و با متکی بودن به خود به فکر حمایت کردن دیگران نباشد.
وی تصریح کرد: از دیگر ویژگیهای یک کارآفرین این است که به موفقیت و توفیق طلبی نیاز داشته و دوست دارد موفق شده و در کارش بهترین باشد.
این استاد دانشگاه در ادامه بیان خصوصیات یک کار آفرین عنوان کرد: داشتن عزت نفس یعنی احترام به خود و دیگران، ریسکپذیری و اهل خطر بودن، استفاده از فرصتها و دوری از تهدیدات، انعطافپذیری در زمان بروز مشکلات و داشتن سرعت، دقت و مهارت از دیگر ویژگیها و خصوصیات یک کارآفرین است که باید داشته باشد.
قزوینی اضافه کرد: یک کار آفرین باید تصمیمگیری قوی داشته باشد یعنی با دیگران مشورت کرده اما تصمیم و نتیجه نهایی را خودش بگیرد البته باید گفت که کار تیمی، کاری ارزشمند و سودمند است چراکه همافزایی و کارآیی آن بیشتر از کار فردی است.
وی اظهار کرد: در عرصه کارآفرینی برخی چیزها اکتسابی است که فرد از محیط فرا میگیرد بنابراین کار آفرین باید هدف مشخصی داشته باشد و برای رسیدن به هدف تلاش و فعالیت کند؛ همچنین با مدیریت زمان و برنامهریزی کار خود را پیش ببرد.
این استاد دانشگاه حرکت بدون ایجاد یک برنامه منسجم و هدفدار، نداشتن سرمایه کافی، پیشبینی نکردن بودجه در جهت کسب تسهیلات یا کمک از دیگران و نداشتن انعطافپذیری لازم را از عوامل شکست کارآفرینان برشمرد. وی اضافه کرد: رشد سریع در کارآفرینی، روابط اشتباه از جمله خود برتربینی و راهنمایی و راهکار نخواستن از دیگران، قیمتگذاری اشتباه، خود را عالی فرض کردن و دیگران را معمولی دانستن از دیگر عواملی است که در شکست کارآفرین میتواند نقش داشته باشد.
قزوینی ادامه داد: این تصور که رقابت را در کار نباید در نظر گرفت، اشتباه است چراکه هر اندازه کیفیت تولیدات بالا باشد احساسات رضایت مردم از تولیدات بیشتر خواهد بود بنابراین لازم است کارآفرینان رقابت را در کار در نظر بگیرند.
وی بیان کرد: کارآفرینان باید بر رفع مشکل اصرار داشته باشند و زمانی که با شکست مواجه میشوند دوباره کار را از سر گرفته و ادامه دهند نه اینکه آن کار را تعطیل کنند.
این استاد دانشگاه افزود: یک کارآفرین باید قدرت لازم و توانایی نفوذ در دیگران را داشته باشد و نظم و انضباط را سرلوحه کار خود قرار دهد.
انتهای پیام/77006/
93/10/09 - 15:55
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]