واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان:
سند راهبردی حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان تدوین میشود
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: اقدامات و برنامهریزیهای لازم برای تدوین سند راهبردی حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان در دست تدوین قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، سعید محمودی در سومین جلسه سند راهبردی و تعیین برنامه و بررسی عملکرد ادارهکل حفاظت محیط زیست این استان اظهار کرد: توسعه روزافزون صنایع و پیشرفتهای فنآوری و گسترش حوزههای دخالت بشر در طبیعت موجب شده برنامهای جامع و تعاملی با سایر سازمانها و بر اساس ظرفیتهای سیستان و بلوچستان ایجاد کنیم و بر اساس یک سند راهبردی همهجانبه در حوزههای مختلف محیط زیست با برنامهریزی خاص آن عمل کنیم. وی افزود: در این سند راهبردی تمام بخشها و ادارات و همه کارشناسان حضوری گسترده و آزاد دارند که پس از تجمیع نظرات و ایدههای مطرح شده در اتاق فکر اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، اهداف تعیینشده بر مبنای راهکارهای به دستآمده به صورت برنامهای مدون و گام به گام در دستور کار تمام بخشهای ستادی و اجرایی استان قرار میگیرد و در بازههای زمانی تعیینشده گزارش عملکرد و موانع آن و سایر برنامههای احتمالی و پیوستی مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد. این مسئول ادامه داد: سرعت توسعه جوامع بشری و پیوستگی مسائل محیط زیست در همه جای دنیا، دیگر به ما اجازه کارهای غیرضروری و بدون برنامه و اقدامات موازی و اجرا با تاخیر زمانی را نمیدهد، از اینرو با توجه به اهمیت مسائل زیستمحیطی که به طور مستقیم با طبیعت و محیط زیست و حیات وحش و جوامع انسانی سر و کار دارد باید برنامهای همهجانبه و دستور کاری مشخص و اجرایی گام به گام و روشن همراه با اطلاعرسانی و آموزش مناسب در اولویت کاری باشد تا بتوانیم همگام با این توسعه و رشد، محیط زیستی سالم و پویا داشته باشیم و با برنامهای زمانبندی شده به نجات تالابهای سیستان و بلوچستان، حفظ و حراست از حیات وحش بپردازیم و میزبان مناسبی برای پرندگان مهاجر و همچنین همه ما انسانها دوست خوب طبیعت باشیم.
وی گفت: این جلسه سومین نشست بررسی سند راهبردی و ارائه گزارش عملکرد ادارات و بخشهای محیط زیست سیستان و بلوچستان در طی دو ماه گذشته است که به صورت گزارشهای عملکرد شامل بخشهای زیر ارائه شد. محمودی بیان کرد: بررسی معضلات و موانع در زمینه عملکرد و نقاط ضعف و قوت در برنامهریزی و اجرا، ارائه راهکارهای مناسب برای رفع موانع احتمالی و بهبود عملکرد و ارائه پیشنهادات برای سند چشمانداز سالانه به منظور تعیین هدف و پیشبینی آینده از جمله اقداماتی است که تاکنون اجرایی شده است. وی گفت: امیدواریم با برنامهای مناسب و همهجانبه و مورد تایید همه کارشناسان محیط زیست و با اقدامات و اجرای هماهنگ و منسجم به صورت بازههای زمانی یک ماه که در برخی موارد مانند تالاب هامون، موضوع شکار و صید و صنایع اسناد زمانبندی متفاوتی دارند، در یک گزارش عملکرد سالانه اخبار خوبی به اطلاع مردم استان برسانیم. انتهای پیام/75009/ر
93/10/09 - 14:46
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]