تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842133629




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت سرمايه گذاري در دو حوزه بهداشت و درمان/ کمبود 15 هزار تکنسين در پايگاه هاي اورژانس کشور


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ دي ۱۳۹۳ (۹:۴۴ق.ظ)
ضرورت سرمايه گذاري در دو حوزه بهداشت و درمان/ کمبود 15 هزار تکنسين در پايگاه هاي اورژانس کشور معاون درمان وزارت بهداشت در تشريح طرح تحول سلامت گفت: بزودي شاهد گسترش خدمات بهداشتي اوليه به حاشيه شهرها و شهرها خواهيم بود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمد آقاجاني پيشگيري و بهداشت را يکي از مهم‌ترين اولويت‌هاي وزارت بهداشت بيان کرد و گفت: در طرح تحول سلامت برنامه‌هاي گسترده‌اي براي بهداشت طراحي‌شده که برخي از آن‌ها به نتيجه رسيده و برخي از آن‌ها آغازشده و در آينده نتيجه آن ملموس خواهد بود.
معاون درمان بابيان اين‌که در حال حاضر 2000 خانه بهداشت در دستور کار است و به‌زودي به بهره‌برداري خواهد رسيد، افزود: اين کار در جهت تکميل شبکه خدمات بهداشتي اوليه در سطح روستاها مي‌باشد.
وي در ادامه افزود: خوشبختانه با اقداماتي که حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت با کمک دولت و مجلس انجام داد، موفق شديم بخش قابل‌توجهي از مشکلات موجود در خانه‌هاي بهداشت را برطرف کنيم و بتوانيم دارو و مکمل‌ها را در شبکه‌هاي بهداشتي در دسترس قرار دهيم.
دکتر آقاجاني با اشاره به اين‌که واکسن پنتاوالان براي اولين بار به زنجيره واکسيناسيون کشور اضافه‌شده است، گفت: ما در چند سال اخير در زمينهٔ واکسيناسيون عقب‌مانده بوديم درحالي‌که درگذشته يکي از کشورهاي پيشرو در اين زمينه بوديم، اما؛ بعد از اجراي طرح تحول نظام سلامت، واکسن پنتاوالان وارد شد و به‌زودي در کشور توليد خواهد شد.
وي همچنين، يکي ديگر از برنامه‌هاي حوزه بهداشت در طرح تحول نظام سلامت را توجه ويژه به حاشيه شهرها عنوان کرد و گفت: متأسفانه در حاشيه شهرها جمعيت متراکمي را داريم که اکثراً مهاجر هستند و گاهي اوقات از خدمات اوليه بهداشتي محروم‌اند و شاخص‌هاي بهداشتي را در کشور به حد قابل‌توجهي پايين مي‌آورد، بنابراين ضرورت داشت که به اين موضوع توجه شود که اين اتفاق افتاد و برنامه گسترده‌اي براي پوشش خدمات بهداشتي در حاشيه شهرها طراحي شد و مقدمات آن فراهم شد.
دکتر آقاجاني ادامه داد: به‌زودي شاهد گسترش خدمات بهداشتي اوليه به حاشيه شهرها و شهرها خواهيم بود.
وي همچنين، يکي از اقداماتت خوب‌صورت گرفته درزمينهٔ سلامت عمومي را توجه به روغن پالم مصرفي در سبد غذايي مردم بيان کرد و افزود: خوشبختانه با اقدامات به‌موقع وزير بهداشت، توانستيم بخش زيادي از اين روغن را از سبد غذايي مردم حذف کنيم.
معاون درمان در ادامه با تأکيد بر اينکه مفهوم گسترش بهداشت که منجر به کاهش ورود بيماري‌ها شده و تا حدودي بروز بيماري‌ها را به تعويق مي‌اندازد، سرمايه‌گذاري در حوزه درمان است گفت: مثلاً کشور ژاپن که از نظام‌هاي سلامت موفق در دنياست در حوزه خدمات درماني سرمايه‌گذاري فوق‌العاده گسترده‌اي دارد و 13 طرح به ازاي هر هزار نفر دارد و اين در حالي است که در کشور 1.5 طرح به ازاي هر هزار نفر جمعيت داريم.
دکتر آقاجاني با اشاره به اين‌که گسترش بهداشت، افزايش طول عمر را به دنبال دارد، افزود: در دوران کهن‌سالي ما با بيماري‌هاي متفاوت، مزمن و پرهزينه مواجهيم و هزينه کردن در بهداشت و افزايش اميد به زندگي حتي مي‌تواند هزينه‌ها را در دوره کهن‌سالي به خدمات درماني افزايش دهد، اما؛ تأثير فوق‌العاده‌اي در بهبود نيروي کار، شادابي جامعه، افزايش توليد و رفاه جامعه و توسعه همه‌جانبه اجتماع دارد.
به گفته وي، لازم است در هر دو حوزه بهداشت و درمان سرمايه‌گذاري شود و ضمن اولويت دادن بهداشت، درمان مردم نيز مدنظر قرار داده شود.
معاون درمان در ادامه، بابيان اين‌که سرمايه‌گذاري در حوزه سلامت سال‌هاست که در کشور به‌صورت محدود صورت گرفته است، افزود: اين عقب‌ماندگي‌هايي تاريخي، زخم‌هاي عميقي را در اين حوزه ايجاد کرده است که طرح تحول سلامت يک التيام بر اين زخم‌ها بود.
دکتر آقاجاني در ادامه با اشاره به اين‌که در حوزه بيمارستان در سيستم دولتي به ازاي هر 1000 نفر يک‌تخت داريم و در کل نظام سلامت کشور اعم از دولتي، خصوصي، عمومي و غيره 1.5 تخت به ازاي هر هزار نفر داريم، گفت: اين از پايين‌ترين استانداردها هم پايين‌تر است.
وي کمترين تخت در کشورهاي هم‌جوار را 2.5 تخت به ازاي هر هزار نفر بيان کرد و گفت: اگر بخواهيم به حداقل استاندارد برسيم بايد يک‌تخت به ازاي هر هزار نفر اضافه شود که به سرمايه‌گذاري زيادي نياز دارد و البته لزوماً نبايد همه اين‌ها به‌صورت دولتي انجام شود، اما؛ مسئله اين است که بايد اين اتفاقات بي افتد.
دکتر آقاجاني در ادامه، متوسط عمر بيمارستان‌هاي کشور را 35 سال عنوان کرد و گفت: يکي ديگر از مشکلات ما اين است که بيمارستان‌هاي ما فرسوده‌اند و درعين‌حال به‌درستي هم نگهداري نشده‌اند.
وي در ادامه افزود: اين بيمارستان‌هاي کهنه و درست نگهداري نشده با تجهيزات فرسوده هم اداره مي‌شوند زيرا تجهيزات پزشکي ما از رده خارج‌شده‌اند و نياز به جايگزيني آن‌ها و آوردن دستگاه‌هاي جديد و بروز است.
معاون درمان همچنين، با اشاره به اين‌که در نيروي انساني بيمارستان در حال حاضر کمتر از يک پرستار به ازاي هر تخت خدمت‌رساني مي‌کند، افزود: با اجراي طرح تحول استقبال مردم از بيمارستان‌ها زياد شده و اين کمبود بيشتر حس مي‌شود.
دکتر آقاجاني بابيان اين‌که در جهت رسيدن به استانداردهاي قابل‌قبول، بايد تعداد پرستار دو برابر شود، گفت: متأسفانه اين دور از دسترس است و البته يک هدف‌گذاري با 50 درصد رشد در تعداد گروه پرستاري مدنظر وزارت بهداشت داشته‌ايم که اين امر نياز به منابع مختلف و هم نياز به مجوزهاي استخدام دارد بنابراين با چالش‌هاي عظيمي که در اين حوزه وجود دارد به سرمايه‌گذاري عظيم هم نياز داريم تا به حداقل استانداردها برسيم.
معاون درمان همچنين، با اشاره به اين‌که در اورژانس پيش بيمارستاني حدود 800 پايگاه اورژانس جاده‌اي و شهري از برنامه چهارم و پنجم توسعه عقب هستيم، افزود: حدود 15 هزار تکنسين در پايگاه‌هاي فعال موجود و در پايگاه‌هايي که بايد ساخته شود کمبود داريم.
وي در ادامه افزود: بنابراين نبايد با بودجه سال گذشته انتظار معجزه داشت، تحول در حوزه سلامت حدود يک دهه نياز به زمان دارد که با سرمايه‌گذاري گسترده کار بيش‌ازپيش، همت بالا و صبوري مردم نياز داريم تا بتوانيم در طول يک دهه به دستاوردهاي مورد انتظار برسيم.
وي در پايان ضمن تشکر از همراهي دولت و مجلس اظهار کرد: ما در وزارت بهداشت نگران بودجه هستيم، رشدي که در اين حوزه ذکر مي‌شود از درآمد اختصاصي است نه در منابع عمومي، دستاوردهاي اين طرح زماني محقق خواهد شد که بودجه بيمه‌ها رشد کند، اگر رشد بودجه بيمه‌ها که 15 درصد است اصلاح نشود، درآمدها محقق نخواهد شد. بنابراين بايد بودجه بيمه‌ها رشد کند و راه اصلاح درآمدها رشد بودجه بيمه‌ها است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن