محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832293491
تبدیل یک محصول به صنعت فرهنگی نیازمند عزم ملی و حمایت دولتی است -
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش مهر از صنایع فرهنگی و تاثیر آن :
تبدیل یک محصول به صنعت فرهنگی نیازمند عزم ملی و حمایت دولتی است
شناسهٔ خبر: 2451102 سهشنبه ۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۱
فرهنگ > صنایع فرهنگی
صنایع فرهنگی، نشاندهنده پیشینه تاریخی ما هستند اما متاسفانه ایران، جایگاه چندان قابل قبولی در آمار یونسکو در حوزه صنایع فرهنگی ندارد و ضروری است که متولیان فرهنگی به توسعه اینگونه صنایع بیندیشند. خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ: صنعت فرهنگی، گونهای از صنعت است که به خلق ایده، تولید و توزیع محصولاتی میپردازد که ماهیت فرهنگی دارند. سینما، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، موسیقی، بازیهای رایانهها، صنایع دستی و مد و لباس درشمار صنایع فرهنگی به شمار میروند. صنایع فرهنگی در ایران از پیشینهای طولانی برخوردارند. از فرش کاشان و اردکان و کرمان و تبریز گرفته تا سفالینههای میبد و همدان. بیگمان این صنایع، نشاندهنده هویت فرهنگی و آداب و رسوم و پیشینه تاریخی ما هستند و باید مورد توجه قرار گیرند.متاسفانه ایران، جایگاه چندان قابل قبولی در آمار سالانه یونسکو در حوزه صنایع فرهنگی ندارد به همین خاطر ضروری است که متولیان فرهنگی تدابیر لازم برای توسعه این گونه از صنایع را در نظر بگیرند و از آنچه صنایع فرهنگی نامیده میشود پشتیبانی کنند وگرنه طرح فرش کاشان و خاتم اصفهان را چینیها کپی میکنند و آب از آب تکان نمیخورد.رضا مهدوی، استاد دانشگاه و نوازنده سنتور صنعت فرهنگی را اینگونه تعریف میکند: کالایی که هم نشان دهنده فرهنگ و هنر یک سرزمین است و هم بازده اقتصادی دارد. به عبارتی زمانی میتوان یک کالای فرهنگی را صنعت دانست که سودآور باشد البته منظور از این سودآوری، تجارت نیست. اینجا چک رد و بدل نمیشود. سودآوری کلان، مطرح نیست هرچه هست نفع منصفانهای است که راه هنر و هنرمند را هموار میکند و به آنها که نگران سرمایهگذاری در زمینه فرهنگ و هنر هستند، اطمینان میدهد که بیایید و بخشی از پول و سرمایه خود را در راه تولید هنر هزینه کنید.مدیر موسسه فرهنگی راوی آذر کیمیا معتقد است که در عرصه فرهنگ باید تولیدکننده باشیم؛ نمیتوان فرهنگ را وارد کرد. با آمدن یانی و کیتارو وضعیت موسیقی ما بهبود پیدا نمیکند. اول اینکه افرادی چون کیتارو و یانی، بهروز نیستند دوم اینکه تبادل فرهنگیای صورت نمیگیرد مگر موسیقیدانها و نوازندگان ما هم به کشور کیتارو و یانی میروند؟
ما صنعت موسیقی نداریمبه گفته رضا مهدوی، موسیقی یک صنعت فرهنگی است اما موسیقی ما به یک صنعت تبدیل نشده است. تا آنجا که گردش مالی سیدیهای غیرمجازی که گوشه خیابان فروخته میشود 80 میلیارد تومان و بودجه موسیقایی سه نهاد حاکمیتی یعنی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد و صدا و سیما و حوزه هنری، تنها 7 میلیارد تومان یعنی برابر با هزینه تنخواه وزارت نفت در شش ماه است. دولت به اصل 44 قانون اساسی پایبند نیستمدیر پیشین مرکز موسیقی حوزه هنری در پاسخ به اینکه چطور موسیقی ایرانی میتواند به یک صنعت تبدیل شود، میگوید: دولت نباید تصدیگری کند. دولت و وازرت فرهنگ و ارشاد برخلاف ادعای خود به اصل 44 قانون اساسی مبنی بر خصوصیسازی پایبند نیستند. حتی سیاست واحدی در ارتباط با موسیقی وجود ندارد. به این معنی که خود حاکمیت، در زمینه موسیقی هماهنگ و یکپارچه رفتار نمیکند به همین خاطر است که در تهران مجوز می دهند در فلان شهرستان، کنسرت برگزار شود اما در شهر مورد نظر برنامهای به اجرا درنمیآید.
به گفته این استاد دانشگاه و پژوهشگر موسیقی، اقتصاد در شرایط صلح و ثبات بهوجود میآید و وضعیت اقتصادی ما نابسامان است. از اینرو شرکتهای بزرگ اقتصادی چون ذوب آهن و مس سرچشمه از فوتبال یا از فیلم حمایت میکنند اما اسپانسر گروههای مختلف موسیقی نمیشوند. از سوی دیگر حمایت از موسیقی و تبدیل آن به صنعت، اولویت دولت نیست. خود وزارت ارشاد هم با ممیزی، جلوی پیشرفت موسیقی را میگیرد.مهدوی، هنر را ارجح بر فرهنگ میداند و میگوید: جامعهای که تئاتر ندارد، کنسرت ندارد و در سبد خانوارش کتاب و فیلم و سیدی ارشمند جایی ندارد چگونه میتواند فرهنگ داشته باشد؟! همه چیز بچههای ما در تبلت و بازی رایانهای خلاصه شده، بچهای که نقاشی نمیکشد و موسیقی خوب نمیشنود چکونه میتواند به یک انسان فرهنگی تبدیل شود؟!باید نگاه باشگاهی به موسیقی وجود داشته باشدمهدوی معتقد است شاید اگر یک نگاه باشگاهی به هنر و موسیقی ما وجود داشته باشد، زمینهها برای رسیدن به صنعتی با عنوان صنعت موسیقی هموارتر شود. به گفته او، باشگاه، دایره گستردهتری به نسبت انجمن صنفی را شامل میشود. چه اشکالی دارد اگر فضایی شکل بگیرد که همه علاقهمندان به موسیقی در آن عضو شوند و از موسیقی سرزمین خود حمایت کنند؟ به گفته او خانه موسیقی قرار بود مانند یک باشگاه رفتار کند اما نتوانست چتر حمایتی خود را بر سر هنرمندان باز کند و به جای پشتیبانی از هنرمندان، پیرو خواستههای وزارت فرهنگ و ارشاد و شهرداری شد. صنایع فرهنگی باید سودآور باشندحسین یاوری، کارشناس صنایع دستی نیز با ارائه تعریف خود از صنایع فرهنگی میگوید: در صنعت، یکسری مواد اولیه در اختیار داریم که به آن «نهاد» میگویند. این موارد در یک پروسه تولیدی به محصولی به نام «ستاده» تبدیل میشوند. برای مثال در خاتم سازی همین مراحل طی میشود ما موادی چون چوب و نوعی از فلزات را ترکیب و طی 41 مرحله به خاتم تبدیل میکنیم پس خاتم هم هنر است هم صنعت. یا قالی که مهمترین صنعت فرهنگی کشور ماست.نویسنده کتاب «شناخت صنایع دستی ایران» در پاسخ به اینکه کالاهای فرهنگی در صورتی به صنعت تبدیل میشوند که به لحاظ مالی سودآور باشند میگوید: قرنهاست که زنان و مردان ما قالی میبافند و قلمزنی میکنند و خاتم میسازند اما از کمترین حمایتهای دولتی هم برخوردار نیستند. از سوی دیگر تا تقاضایی وجود نداشته باشد عرضه معنا پیدا نمیکند و در این شرایط طبیعی است که هنرمندان، بر خلاف میل باطنی خود، هنر را رها میکنند و به کار دیگری میاندیشند؛ کاری که سودآور است.دانش و تجربه، دو بال یک پرندهیاوری در ادامه بیان میکند چه اشکالی دارد دولت نمایشگاههایی را به طور مرتب برگزار کند یا بخشی از تولیدات هنرمندان را بخرد، هرچند همه چیز در حمایتهای مالی خلاصه نمیشود. چه اشکالی دارد وزارت فرهنگ و ارشاد یا سازمان میراث فرهنگی از هنر و تجربه هنرمندان با اعطای نشان، قدردانی کنند؟! خود من 35 سال است که درس میدهم و نشان درجه یک هنری دارم اما هستند استادانی که من به گرد پایشان هم نمیرسم چه اشکالی دارد این افراد شناسایی و تجلیل شوند؟!
به گفته این استاد هنرهای سنتی، نظام آموزشی ما نیازمند تغییر است و دانشگاههای ما باید از وجود هر دو بهره ببرند یعنی هم کسانی که دانش این کار را دارند و هم تجربهاش را. چراکه اگر دانش و تجربه با هم یکی شوند، محصول بهتر و با کیفیتتری در اختیار مخاطب قرار میگیرد.کپیرایت مشکل اساسی هنرمندان سنتییاوری معتقد است صنایع دستی و هنرهای سنتی ما هنوز نتوانستهاند به صنایعی سودآور تبدیل شوند. چون ما هنوز به کار هنرمندان خود، شناسنامه هنری نمیدهیم؛ قانون کپیرایت را به رسمیت نشناختهایم؛ بازار و مخاطب خود را به خوبی نمیشناسیم و متولیان فرهنگی دلسوز و پیگیری نداریم که هنرمندان را از پرداخت مالیات، معاف کنند و درپی احقاق حقوق هنرمندان باشند.به گفته این پژوهشگر و استاد دانشگاه، خاتم هنر منحصر به فرد ایرانیهاست. حتی اگر هند به تولید خاتم میپردازد به این خاطر است که هنرمندان از ایران به هند رفتهاند و اصلیت آنها ایرانی است. گرچه امروز سالها از مهاجرت ایرانیها به آن سرزمین گذشته و امروز هم هند و هم چین، خاتم تولید میکنند و مسئولان فرهنگی ما زمانی به خود میآیند که خاتم به نام کشور دیگری جز ایران ثبت شده است. فرشبافی جهانی شد؛ هنرمندان قدرت خرید مواد اولیه ندارند یاوری به تلاشهای خود برای ثبت روشهای سنتی بافت فرش در استان فارس اشاره میکند و میگوید: این پرونده به همت من و همکارانم تکمیل و در فهرست یونسکو به ثبت رسید اما هیچکدام از مسئولان سازمان میراث فرهنگی از ما تشکر نکردند. بگذریم از اینکه بافندگان فرش در این منطقه، آنقدر فقیرند که توان خرید مواد اولیه را ندارند حالا این هنر چه جهانی بشود چه نشود دردی را درمان نمیکند؛ چه رسد به تبدیل شدن این هنر به صنعت.
به گفته این کارشناس صنایع دستی، مدیر یک سازمان فرهنگی باید دغدغه فرهنگی داشته باشد نه اینکه در درجه نخست یک شخصیت سیاسی باشد. محتوای بازیهای ایرانی قابل رقابت با نمونههای خارجی حسین کریمی قدوسی، قائم مقام بنیاد بازیهای رایانهای معتقد است زمانی هنر به صنعت تبدیل میشود که درآمدزا باشد و چرخه خود را کامل کند. لازمه رسیدن به چنین مرحلهای این است که یارانههای دولتی حذف شود و بخش خصوصی جان بگیرد. در ارتباط با بازیهای رایانهای این امکان وجود ندارد چون ما صنعتی با عنوان صنعت گیم نداریم. او بازیهای رایانهای را درشمار مهمترین و بزرگترین صنایع فرهنگی به شمار میآورد و میگوید: بزرگترین صنعت سرگرمی در جهان، بازی رایانهای است. سال 2013 گردش مالی در این بخش به 70 میلیارد دلار رسید اما در ایران چنین چیزی معنی ندارد.کریمی قدوسی معتقد است ما نمیتوانیم بازی های رایانه ای ایران را به لحاظ کیفی با بازیهای خارجی مقایسه کنیم چون پیشینه بازیهای رایانهای در کشورهای دیگر به بیش از 40 سال و در کشور ما به 7 سال میرسد اما به لحاظ محتوا میتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم چون خارجیها دنبال حرف و نگاه تازه هستند.
به گفته قائم مقام بنیاد بازیهای رایانهای، هیچ شخص و سازمانی نمیتواند منکر تاثیر بازیهای رایانهای باشد. پس بهتر است کمیسیون فرهنگی مجلس بازی را به رسمیت بشناسد و بودجه مستقلی را به آن اختصاص دهد.وگرنه بازیهای ایرانی نمیتوانند به صنعت فرهنگی تبدیل شوند و با نمونههای خارجی رقابت کنند.امانالله قرائی مقدم، استاد جامعهشناسی است. از دیدگاه او به هر ساختهای که براساس معیارها و ارزشهای فرهنگی یک جامعه یا یک قوم باشد، صنعت فرهنگی اطلاق میشود. بنابراین قالی اصفهان، متفاوت با قالی تبریز یا کاشان است؛ گرچه مواد اولیه یکی است اما قالی اصفهان، نشاندهنده فرهنگ و آداب و رسوم و شرایط جغرافیایی مردم آن منطقه است و با آنچه در تبریز ساخته میشود تفاوت دارد.به گفته این جامعهشناس ما با دو فرهنگ مادی و معنوی روبهرو هستیم. این دو در ارتباط با یکدیگر هستند برای مثال مسجدی که ساخته میشود یک فرهنگ مادی است اما مسجدی که در ایران ساخته شده با مسجد عربستان متفاوت است و این تفاوتها، فرهنگ معنوی را میسازد و شکل میدهد.قرائی مقدم به تئوری«تکنوکراسی» اشاره و بیان میکند: در این تئوری، انسانها و جوامع، بنده تکنولوژی هستند مهم نیست که ما در ظاهر میگوییم مرگ برآمریکا آنچه اهمیت دارد اینکه لباس و نوع آرایش و پوشش جوانان ما شبیه آنهاست و از آن چیزی استفاده میکنیم که آمریکاییها و اروپاییها تولید کردهاند.در دنیای امروز، هر کشوری که تولیدکننده است، فرهنگ و آداب و رسوم خود را بیشتر و بهتر منتقل میکند. مساله دیگر اینکه همیشه بین فرهنگ مادی و معنوی فاصله هست به این معنی که ما پورشه سوار میشویم اما ذهن و فکرمان هماهنگ با ماشینی زیر پایمان نیست یا قاشق و چنگال نقره میخریم اما سوپ را هورت میکشیم.این استاد دانشگاه در پاسخ به اینکه در دنیای تکنولوژیکی که ما تولیدکننده نیستیم و حرف چندانی برای گفتن نداریم چگونه میتوانیم حافظ فرهنگ و هنر خود باشیم میگوید: این برعهده حکومتمردان است و به یک عزم ملی نیاز دارد. ما باید به خویشتن خویش برگردیم. بیگمان مسئولان آموزش و پرورش در قالب کتابهای درسی میتوانند بچهها را با فرهنگ خود آشنا کنند. رسانهها بهویژه رسانه ملی نیز نقش مهمی در این زمینه دارند. وقتی رسانه ملی ساز را پنهان میکند زمانی که کمتر موسیقی فاخری از این رسانه شنیده میشود چه انتظاری میتوان داشت؟
جوانی که به جای صدای بنان و شجریان، موسیقی پاپ و راک میشنود، طبیعی است که موهایش را از پشت میبندد و به گونهای لباس میپوشد که متناسب با فرهنگ ایرانی ما نیست. وگرنه کرهایها و ژاپنیها هم تغییر کردهاند اما نه به اندازه ایرانیها. گزارش از زهره نیلی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
حمایت از تولیدات داخل نیازمند عزم ملی
پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۲ مدیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان غربی گفت کارگران دائما از دلهره و اضطراب ناشی از نداشتن امنیت شغلی رنج می برند اسلام صادقی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان غربی با بیان اینکه متاسفانه وضعیت واحد های تولیداحیای صنعت لنجسازی نیازمند حمایت مسئولان است
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۱ نماینده مردم چابهار در مجلس گفت صنعت لنج سازی از صنایع مهم کشور است که ارتقاء این صنعت میتواند به توسعه صادرات و واردات کشور و همچنین پیشرفت در زمینه اشتغال و تولید ملی نیز کمک کند یعقوب جدگال در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - مدبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا استان البرز: مبارزه با قاچاق کالا نیازمند عزم ملی و همکاری عمومی است
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا استان البرز مبارزه با قاچاق کالا نیازمند عزم ملی و همکاری عمومی استدبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا استان البرز گفت اجرای طرحها و برنامههای دولت و نهادهای قضایی و نظارتی برای مقابله با قاچاق کالا نیازمند عزم ملی و همکاری عمومی است محمد صفریرئیس مرکز تحقیقات و ارتباط با صنعت آب و فاضلاب کشور: کالای غیراستاندارد در صنعت آبفا نداریم/ تجاریسازی دستاور
رئیس مرکز تحقیقات و ارتباط با صنعت آب و فاضلاب کشور کالای غیراستاندارد در صنعت آبفا نداریم تجاریسازی دستاوردها نیازمند حمایت استنمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری آب و فاضلاب امروز امروز با حضور ۵۰ شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی آغاز به کار کرد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاصنعت گیلان نیازمند حمایت جدی است
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۰ استاندار گیلان گفت حل مشکلات صنعت استان حمایت بیشتر وزارت صنعت معدن و تجارت را میخواهد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه گیلان به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان دکتر نجفی در نشست با مجتبی خسرو تاج قائم مقام و محسن صالح نیا معاون امدیرکل اوقاف و امورخیریه استان زنجان: احیای وقف گروهی نیازمند عزم ملی است
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان زنجان احیای وقف گروهی نیازمند عزم ملی استمدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان بر ضرورت توجه به وقف جمعی گروهی و خانوادگی تاکید کرد و گفت احیای وقف گروهی نیازمند عزم ملی است حجتالاسلام علی باقری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار دااجراي سند تحول بنيادين نيازمند عزم ملي است
۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۷ ۳۷ب ظ اجراي سند تحول بنيادين نيازمند عزم ملي است مدير کل آموزش و پرورش استان زنجان با بيان اينکه اجراي سند تحول بنيادين نيازمند عزم ملي است گفت همه اعضاي خانواده فرهنگيان بايد در زمينه اجرايي شدن اين سند ياريگر آموزش و پرورش باشند به گزارش خبرگزاري موج مرتضيمدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان: اجرای سند تحول بنیادین نیازمند عزم ملی است
مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان اجرای سند تحول بنیادین نیازمند عزم ملی استمدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین نیازمند عزم ملی است گفت همه اعضای خانواده فرهنگیان باید در زمینه اجرایی شدن این سند یاریگر آموزش و پرورش باشند به گزارش خبرگزاریحل مشكل آب صنایع نیازمند عزم ملی است
مدیر عامل سازمان صنایع كوچك وشهركهای صنعتی ایران حل مشكل آب صنایع نیازمند عزم ملی است خبرگزاری پانا معاون وزیر صنعت معدن وتجارت حل مشكل آب صنایع را نیازمند عزم ملی برشمرد و گفت در حال حاضر تنها 8 1 درصد آب به بخش صنعت اختصاص می یابد این درحالی است كه آب تخصیص یافته پاسخگوی نیفرماندار شهرستان سلطانیه: انسداد بیسوادی نیازمند عزم ملی است
فرماندار شهرستان سلطانیه انسداد بیسوادی نیازمند عزم ملی استفرماندار سلطانیه گفت انسداد بیسوادی نیازمند عزم ملی است به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان پرویز خالقی امشب در جلسه شورای آموزش و پرورش سلطانیه اظهار کرد وجود آمار دقیق از تعداد بیسوادان منطقه و ظرفیتهای موجود برای اسفر دولت یازدهم به خراسان جنوبی بزرگترین واحد صنعتی خراسانجنوبی نیازمند حمایت دولت است
سفر دولت یازدهم به خراسان جنوبیبزرگترین واحد صنعتی خراسانجنوبی نیازمند حمایت دولت استتحقق طرح توسعه بزرگترین واحد صنعتی خراسان جنوبی نیازمند مساعدت و پیگیری جدی مسئولان عالیرتبه استان از رئیس جمهور و وزیر صنعت است به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند کویرتایر نماد و بخشی از هویایران اسلامی با عزم ملی به قدرت اقتصادی منطقه تبدیل خواهد شد -
آقامحمدی ایران اسلامی با عزم ملی به قدرت اقتصادی منطقه تبدیل خواهد شد شناسهٔ خبر 2445974 پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۶ استانها > قزوین قزوین- رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت حفظ استقلال سیاسی و اقتصادی و دستیابی به قدرت اول منطقه از سیاست های نظام است که با عزم و امدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در گفتوگو با فارس خبر داد 7 دکل حفاری تولید داخل در میادین نفتی کار می کنند/ تو
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در گفتوگو با فارس خبر داد7 دکل حفاری تولید داخل در میادین نفتی کار می کنند تولید دکل نیازمند حمایتمدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از توان ساخت دکل حفاری در داخل کشور خبر داد و گفت تاکنون 7 دکل حفاری در داخل کشور تولید و در میادین نفتی به کار گرفته شمخبر دزفولی مطرح کرد لزوم استفاده از تجربه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین اسناد ملی/ ارائه پیشنهادهای مدون
مخبر دزفولی مطرح کردلزوم استفاده از تجربه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین اسناد ملی ارائه پیشنهادهای مدون برای حمایت از تولیدات فناورانه داخلیدبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت در موضوع حمایت از تولیدات فناورانه داخلی باید یک ستاد و مرکز با محوریت جهاد دانشگاهی تشکیل شود به گزلزوم راه اندازی صنایع تبدیلی /حل مشکلات فرهنگی نیازمندآسیب شناسی -
رضایی تاکید کرد لزوم راه اندازی صنایع تبدیلی حل مشکلات فرهنگی نیازمندآسیب شناسی شناسهٔ خبر 2448834 چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۸ ۵۳ استانها > خراسان جنوبی بیرجند-با بیان اینکه حل مشکلات فرهنگی مردم در جامعه باید آسیب شناسی شود افزود بهترین راه حل این موضوع فعال کردن شورای فرهنگصنعت فرش استان گیلان نیازمند حمایت ویژه است -
غلامعلی جعفرزاده صنعت فرش استان گیلان نیازمند حمایت ویژه است شناسهٔ خبر 2445837 پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۰ استانها > گیلان رشت – نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی بر ضرورت حمایت ویژه از صنعت فرش استان تاکید کرد به گزارش خبرنگار مهر غمدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان: احیای فرهنگ وقف نیازمند عزم ملی و همگانی است
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان احیای فرهنگ وقف نیازمند عزم ملی و همگانی استمدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت احیای فرهنگ وقف نیازمند عزم ملی و همگانی است به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان حجتالاسلام علی باقری ظهر امروز در جشن گلریزان موقوفه مرحوم یوسف هوشمند تاری-
گوناگون
پربازدیدترینها