تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802494940




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باهنر: «۹ دی» به هیچ گروه سیاسی تعلق ندارد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: باهنر: «۹ دی» به هیچ گروه سیاسی تعلق ندارد
رهبری هر زمان از انتخابات سال 88 یاد کردند، از 40 میلیون رأی دهنده نام بردند. بنابراین واقعه «9 دی» مربوط به همه مردم است و هیچ گروه و جریان سیاسی نمی‌تواند خود را میراث‌خوار یا میراث‌دار «9 دی» بداند.
کد خبر: ۴۶۲۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۳ - 30 December 2014


«محمدرضا باهنر»، نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی و دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری بعد از ظهر روز گذشته ضمن حضور در مؤسسه فرهنگی-مطبوعاتی ایران، از تحریریه روزنامه ایران بازدید کرد و در گفت‌وگویی به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.


وی در ابتدای گفت‌وگوی خود با اشاره به سالروز «9 دی»، صیانت از این روز و دستاوردهای آن را در راستای پیشگیری از رویدادهای مشابه سال 88 عنوان کرد.


دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین همچنین تأکید کرد هیچ گروه و جریان سیاسی حق ندارد خود را میراث‌دار و میراث‌خوار «9 دی» بداند؛ چرا که به گفته وی، «این حماسه متعلق به امت و امام بود.»


وی با اشاره به تأکید رهبرمعظم انقلاب بر حضور 40 میلیونی مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 گفت: در آن انتخابات 40 میلیون نفر شرکت کردند. 13 میلیون نفر به مهندس موسوی و 24 میلیون نفر به آقای احمدی‌نژاد رأی دادند. برخی تندروی کردند که ببینند آن 13 میلیون چه کسانی هستند که این ظلم به انقلاب و نظام است. رهبری هم هر زمان از انتخابات سال 88 یاد کردند، از 40 میلیون رأی دهنده نام بردند. بنابراین واقعه «9 دی» مربوط به همه مردم است و هیچ  گروه و جریان سیاسی نمی‌تواند خود را میراث‌خوار یا میراث‌دار «9 دی» بداند.


نماینده مردم تهران در مجلس به وجود دو تفکر درباره حوادث سال 88 اشاره کرد و گفت: حماسه 9 دی سرمایه‌ای اجتماعی، ملی و سیاسی است و این سرمایه باید حفظ شود. برخی می‌گویند فتنه و سال 88 تمام شده است. در مقابل عده‌ای می‌گویند اگر رویدادهای سال  78 را جدی گرفته بودیم، رویدادهای سال 88 اتفاق نمی‌افتاد. ما نمی‌خواهیم با این هزینه‌های سنگینی که تحمیل شد، (مثلاً) سال 98 یک اتفاق دیگر داشته باشیم. به اعتقاد من حماسه 9 دی باید زنده بماند.


وی ادامه داد:  برخی می‌پرسند «اگر قرار بود داستان 9 دی اتفاق افتاده را ختم کند، چرا مثلاً همان خردادماه و یک هفته بعد از انتخابات انجام نشد؟ در همان ایام مثلاً 29 خرداد یک راهپیمایی انجام شده و مسأله تمام می‌شد.» در پاسخ به این پرسش باید توجه داشت 9دی بعد از 13 آبان، روز قدس و در نهایت حوادث روز عاشورا رخ داد. بعد از این بود که بعضی شهرها هفتم دی  و برخی استان‌ها هشتم دی راهپیمایی کردند. اما برای این که حرکت واحدی انجام شود، راهپیمایی روز 9 دی اعلام شد و مردم در یک حرکت منسجم عمق بصیرت خود را در «دشمن‌شناسی»، «وظیفه‌شناسی» و «زمان‌شناسی» نشان دادند..»  


دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: تصور بعضی‌ها این است که این مسأله حادثه‌ای سیاسی و امنیتی بود که تمام شد و باید بگذریم، اما ما این تحلیل را نداریم زیرا مسائل 88 فارغ از ریشه‌ها و انگیزه‌ها به مردم، جامعه و انسجام ملی خسارت سنگینی زد و آگاهانه  یا ناآگاهانه به «جمهوریت» و «اسلامیت» نظام همزمان هجمه برد.


افتخار و ادعای ما این است که نظام جمهوری اسلامی یا به تعبیر رهبرمعظم انقلاب «مردمسالاری دینی» بزرگ‌ترین و اصلی‌ترین هدیه‌ای است که امام(ره)، انقلاب و شهدا به نسل معاصر و آینده عرضه کرد. اگر قرار باشد به «جمهوریت» یا «اسلامیت» هجمه وارد شود، دیگر چیزی از جمهوری اسلامی باقی نمی‌ماند. در گذشته برخی‌ می‌خواستند «جمهوریت» و «اسلامیت» نظام را در مقابل یا رقیب هم معرفی کنند.  رهبرمعظم انقلاب این تعبیر را داشتند که «جمهوری اسلامی» یک کلمه بسیط است، مرکب نیست که بشود جدا کرد و «اسلامیت» را یک طرف و «جمهوریت» را طرف دیگر قرار داد.


نایب رئیس مجلس افزود: نمی‌خواهم تعبیر مشابه داشته باشم اما حماسه 9 دی می‌تواند به نوعی «عاشورای انقلاب» باشد. برخی می‌گویند عاشورا متعلق به هزار و 400 سال پیش بود و تمام شده اما ما می‌گوییم عاشورا باید زنده بماند. حماسه 9 دی هم باید زنده بماند. برای این که جامعه را واکسینه کند تا این مسأله تکرار نشود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن