واضح آرشیو وب فارسی:فارس: 66 درصد جوانان معتقدند
مشارکت سیاسی جوانان بر جریانهای سیاسی کشور تاثیرگذار است
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی گفت: 66.7 درصد از جوانان بر این باورند که مشارکت سیاسی جوانان بر جریانهای سیاسی کشور تاثیرگذار است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، شروین اسبقیان ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان اظهار داشت: مشارکت در برگیرنده انواع کنشهای فردی و گروهی به منظور دخالت در تعیین سرنوشت خود و جامعه و تاثیر نهادن بر فرآیندهای تصمیمگیری درباره امور عمومی بوده و به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام مردمسالاری محسوب میشود.
وی افزود: ارزیابی وضعیت موجود دیدگاهها و اعتقادات جوانان نشان میدهد 42.2 درصد از جوانان ترجیح میدهند به جای توجه به امور سیاسی از زندگی شخصیشان لذت برند، 65 درصد معتقدند به جوانان برای واگذاری مسئولیت اعتماد نمیشود و 66.7 درصد از جوانان نیز بر این باورند که مشارکت سیاسی جوانان بر جریانهای سیاسی کشور تاثیرگذار است.
اسبقیان ادامه داد: 41.9 درصد از جوانان از چگونگی ورود به مسائل سیاسی و ایفای نقش در این زمینه آگاهی ندارند و 46.2 درصد هم معتقدند مسئولان اهمیتی به نظرات و منافع مردم نمیدهند.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی نهادینه شدن مشارکت جوانان در عرصههای دانشآموزی و دانشجویی را به عنوان زیرساخت اصلی مشارکت همه جانبه و پایدار و همچنین افزایش تصمیمگیری مشارکتی در خانوادههای ایرانی را نقاط قوت وضع موجود جامعه جوان کشور خواند.
وی از شکلگیری نامناسب روحیه جمعگرایی در جوانان و غلبه روحیه فردگرایی در آنها، شکلگیری نامناسب فرهنگ مشارکتی در بین جوانان از دوران مدرسه و استفاده نامناسب از بسترهای قانونی برای واگذاری فعالیتهای دولت به سازمانهای مردم نهاد با هدف افزایش مشارکت جوانان به عنوان نقاط ضعف وضع موجود یاد کرد.
این مسئول متذکر شد: نگاه توام با تردید نهادهای تصمیمساز کشور نسبت به مشارکت جوانان، تصور جوانان در خصوص کم اهمیت بودن مشارکت آنان و پایین بودن توان اقتصادی خانوادههای ایرانی در ارتباط با پرداخت هزینه فعالیتهای فرهنگی خانوار از جمله مواردی هستند که جامعه جوان را با تهدید مواجه میکنند.
اسبقیان خاطرنشان کرد: نیازها و انتظارات نسل جوان به صورت چشمگیر در همه ابعاد وسعت یافته و دیگر نمیتوان بدون مشارکت و حضور آنان امور حیاتی مربوط به جوانان را رقم زد.
وی گفت: مسائلی چون جهانی شدن، چندین برابر شدن وسعت و عمق دانش بشری، رشد برقآسای علوم و تولید ارتباطات جدید، گسترش حیرتانگیز فناوری پیشرفته توزیع اطلاعات و روشهای نوین توسعه مشارکتهای اجتماعی ضرورت توجه به نسل جوان را به اثبات میرساند.
انتهای پیام/60002/ع30
93/10/08 - 15:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]