تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803176899




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس دانشگاه آزاد بابل‌ در نخستین همایش امیر پازواری: امیر پازواری دریایی از علم بود/عمق مفهوم ‌‌اشعار وی به خوبی مشخص نشده است‌


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس دانشگاه آزاد بابل‌ در نخستین همایش امیر پازواری:
امیر پازواری دریایی از علم بود/عمق مفهوم ‌‌اشعار وی به خوبی مشخص نشده است‌
رئیس دانشگاه آزاد بابل گفت: بعضی می‌گویند امیر پازواری سواد نداشت و فرد امی بود اما شعر او نشان می‌دهد نه تنها او باسواد بود بلکه دریایی از علم بود که هنوز عمق مفهوم تعدادی از اشعار وی به خوبی مشخص نشده است.

خبرگزاری فارس: امیر پازواری دریایی از علم بود/عمق مفهوم ‌‌اشعار وی به خوبی مشخص نشده است‌



به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام حسن قلی‌پور امشب در نخستین همایش امیر پازواری با موضوع امیرشناسی و امیری‌خوانی در سالن همایش دانشگاه آزاد بابل اظهار کرد: امیر پازواری مرد علم و هنر بود اما کسی از زندگی این دانشمند بزرگ اطلاعی نداشته و گمنام مانده است.
وی افزود: بعضی می‌گویند امیر پازواری سواد نداشت و فرد امی بود اما شعر او نشان می‌دهد نه تنها او باسواد بود بلکه دریایی از علم بود که هنوز عمق مفهوم تعدادی از اشعار وی به خوبی مشخص نشده است. 
رئیس دانشگاه آزاد بابل بیان کرد: آنچه در مورد آن کمتر گفته شد این است که او مرد با معنا، زاهد، عاشق به ولایت، مومن و دانشمند بود.
قلی‌پور با اشاره به اینکه امیرپازواری شخصیت فرهیخته در روستای پازوار امیرکلای بابل بود، تصریح کرد: او دانشمندی بود که نه تنها در اشعار خود به وقایع عصر خود اشاره کرد بلکه به وقایع اعصار دیگری نیز پرداخته است.
این مسئول خاطرنشان کرد: با برگزاری چنین همایشی باید از خدمات این بزرگان تقدیر کرد تا نام آن‌ها برای همیشه در جهان زنده بماند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه مرکز اقدامات فرهنگی است، افزود: دانشگاه مرکز آموزش، پژوهش، تحقیق و شناساندن شخصیت‌های علمی و معنوی است.
رئیس دانشگاه آزاد واحد بابل گفت: از جمله برنامه‌های این همایش ارایه مقالات پژوهشی دانشگاهیان، اجرای زنده موسیقی محلی نامداران موسیقی مازندران در بخش عرفانی، ادبیات و جامعه‌شناختی جهت  شناخت بهتر امیر پازواری و معرفی این شاعر مازندرانی به نسل حاضر و آینده از جمله اهداف این همایش بزرگ بود.
صاحب مقاله برتر امیر شناسی نیز در این همایش با اشاره به اینکه امیرپازواری شاعر مردمی مازندران است، افزود:  درباره امیر پازواری چندین همایش و صدها مقاله نوشته‎اند اما زندگی وی با سرزمین پر رمز و راز جغرافیای تاریخی مازندران گره خورده است.
شهرام قلی‎پور بیان کرد: با اینکه اشعار امیر در سراسر این سامان حضور دارد اما خود امیر غریب است، بعضی امیر را چوپان، امیرعلی طبرستانی، تیمور قاجار، ملک الشعرا می‎نامند و حتی بعضی او را منکر شده اند.
وی تصریح کرد: نخستین و قدیمی‌ترین تذکره‌ای که از امیر پازواری مانده ریاض العارفین رضا قلی‌خان هدایت است که تالیف 1260 هجری قمری است.
استاد دانشگاه آزاد بابل اضافه کرد: نخستین بار الکساندر شود زکو، ایرانشناس لهستانی در 1842 میلادی چند سروده منسوب به امیر را به چاپ رساند و از وی به نام شیخ العجم امیرپازواری یاد کرد.
این مسئول با اشاره به اینکه کتاب الکساندر شودزکو با نام ترانه‌های مشهور ساکنان کرانه‌های جنوبی دریای خزر در 1842 تالیف و در 1878 در پاریس منتشر شد، گفت: این اثر در 1381 شمسی توسط جعفر خمامی‌زاده ترجمه و توسط انتشارات سروش در 162 صفحه به چاپ رسید.
وی با بیان اینکه در این اثر 14 دو بیتی و دو شعر بلند محلی از امیر پازواری آمده است، خاطرنشان کرد: پس از آن برنهار دورن خاورشناس آلمانی‌تبار روسی به دستیاری میرزا محمدشفیع بارفروشی از اعضای سفارت ایران در پترزبورگ به سال 1277 هجری قمری دیوان منسوب به امیر را به نام کنزالاسرار مازندرانی به چاپ رساند.
دیگر کارشناس حوزه امیر شناسی نیز اظهار داشت: امیرپازواری بلندپایه‎ترین سراینده ادبیات بومی  مازندران است.
یوسف الهی تصریح کرد: نیاز است در حوزه پژوهش‌ها نگاه ویژه‌ای حاکم شود، راه‌های رفته بی‌نتیجه، تکرار نشود و برای همایش‌های آینده زاویه جدید باز شود.
انتهای پیام/86009/ش40

93/10/07 - 20:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن