تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860382984




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحصن مقابل دفتر رئیس دانشگاه امیرکبیر برای برخورد با حامیان فتنه -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
تحصن مقابل دفتر رئیس دانشگاه امیرکبیر برای برخورد با حامیان فتنه

تحصن دانشجویان


شناسهٔ خبر: 2439260 سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵
حوزه و دانشگاه > دانشجویی

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بیش از صد نفر از دانشجویان به دفتر ریاست دانشگاه رفته و در آنجا تحصن کرده خواستار برخورد با حامیان فتنه در دانشگاه شدند. به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین یوسفی با ارسال نمابری به خبرگزاری مهر گفت: همزمان با روز 16 آذر برنامه مناظره ای در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، در این برنامه که مسئولیت برگزاری آن با مدیریت دانشگاه بود عباس سلیمی نمین و عباس عبدی به عنوان اساتید مدعو حضور داشتند.وی ادامه داد: با توجه به انتخاب منطقی طرفین مناظره از سوی دانشگاه، برنامه به صورت آرام در جریان بود. اما عده ای معدود رادیکال که مشاهده کردند مهمان های برنامه حرف های دلخواه آنان را نمی زنند و علنا فتنه را محکوم کردند؛ با شعارهای هنجار شکنانه به ایجاد تشنج و حمایت از فتنه پرداختند و با حرکاتی به دور از فضای منطقی و دانشجویی، جو آرام حاکم بر برنامه را به هم ریختند.حمایت علنی عده ای رادیکال از فتنه گران در برنامه تحت مدیریت دانشگاهمسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: سوال اینجاست که چرا مسئولین دانشگاه با حامیان فتنه که برهم زدن برنامه های متعدد دانشگاه، مثل مناظره دانشجویی روز شنبه، جشن هسته ای (با حضور دکتر سعید جلیلی) و معارفه ریاست جدید و همچنین اغتشاش در دانشگاه را در کارنامه خود دارند و حتی در مناظره رسمی دانشگاه هم علنا به مقدسات توهین کردند، برخورد نمی کند؟تحصن دانشجویان انقلابی در مقابل دفتر ریاست دانشگاهیوسفی افزود: دانشجویان انقلابی بارها پیش بینی چنین اتفاقات ناگواری را به گوش مسئولین گوشزد کرده بودند و در برنامه هم با مسئولین دانشگاه اتمام حجت کرده بودند. بعد از مشاهده این تحرکات ضد آزاداندیشی بیش از صد نفر از دانشجویان به دفتر ریاست دانشگاه رفته و در آنجا تحصن کردند. خواسته آنها برخورد با حامیان فتنه در دانشگاه بود. همچنین از مسئولین دانشگاه خواستند تا مماشات و بی توجهی را در برابر این اتفاقات کنار بگذارند.مطهری به جای شریعتمداری در دانشگاه صنعتی امیرکبیروی افزود: از طرفی مطلع گشتیم که هیات نظارت دانشگاه در روز دوشنبه برای برنامه ای در روز سه شنبه مورخ 18 آذرماه باحضور علی مطهری مجوز صادر کرده است. با توجه به آن که مدیریت دانشگاه به برنامه سخنرانی آقای شریعتمداری به بهانه ایجاد تشنج در دانشگاه مجوز نداده است ، این سوال در اذهان دانشجویان ایجاد گشته است که آیا حضور آقای مطهری که حامی سران فتنه است در دانشگاه ایجاد التهاب و تنش نمی کند؟یوسفی افزود: این نگرانی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به جاست که اگر این وضعیت ادامه یابد و مدیریت دانشگاه با حامیان فتنه برخورد نکند و فضای به وجود آمده را به حال خود رها کند،  قطعا پای فتنه گران به دانشگاه باز و فضا برای جولان آنها در دانشگاه مهیا خواهد شد که در این صورت عواقب آن به عهده مسئولین دانشگاه است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن