تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815699693




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در قانون انتخابات جایگاهی برای احزاب درنظر گرفته نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: در قانون انتخابات جایگاهی برای احزاب درنظر گرفته نشده است
ترقی درباره عدم توانایی انتخابات حزبی در کشور گفت: در درجه اول در این‌باره خلاء قانونی وجود دارد، چون تا به حال در قانون انتخابات جایگاهی برای احزاب درنظر گرفته نشده است. حتی نظارت احزاب بر انتخابات را بعضی از دولت‌ها به صورت سلیقه‌ای اعمال کرده‌اند.
 آفتاب- سرویس سیاسی: عضو حزب موتلفه اسلامی درباره ضرورت به‌وجود آمدن احزاب قوی در کشور می‌گوید: باید با اصلاح قانون احزاب زمینه‌ای به‌وجود بیاید که احزاب نقش موثرتری هم در قدرت و هم در نظارت منسجم تشکیلاتی بر عملکرد دولت داشته باشند.
 
حمیدرضا ترقی با اشاره به ضرورت وجود احزاب قوی در کشور به خبرنگار «آفتاب» می‌گوید: نیاز به احزاب روزبه‌روز بیشتر در کشور احساس می‌شود. دلیل آن هم این است که دولتمردانی که مسئول اداره کشور می‌شوند اگر از یک پشتوانه انسانی متخصص، شناخته‌شده و از پشتوانه فکری و مشورتی قوی در عرصه‌های گوناگون برخوردار نباشند، توان اداره کشور را نخواهند داشت.


این فعال سیاسی اصولگرا ادامه می‌دهد: اگر احزابی رای بیاورند که فاقد چنین توانایی‌ها و ظرفیت‌هایی هستند، مجبور به کمک گرفتن از دیگر احزاب سیاسی یا ناشناخته می‌شوند تا بتوانند کشور را اداره کنند و این موجب ناهماهنگی در شاکله دولت‌ها خواهد شد.


عضو حزب موتلفه اسلامی می‌گوید: کادرسازی برای اداره کشور متناسب با شرایط روز لازمه تدوام انقلاب اسلامی است. این کاری است که احزاب باید بتوانند انجام دهند منتها نه با کارکرد کنونی احزاب؛ زیرا این کارکرد که قوانین آن به دهه 60 بازمی‌گردد، نمی‌تواند جوابگوی نیاز امروز کشور به تحزب باشد.


وی خاطرنشان کرد: باید با اصلاح قانون احزاب زمینه‌ای به‌وجود بیاید که احزاب نقش موثرتری هم در قدرت و هم در نظارت منسجم تشکیلاتی بر عملکرد دولت داشته باشند. همچنین وقتی مسئولیت اداره کشور به عهده می‌گیرند، بتوانند با کادر آموزش‌دیده، مجرب و متخصص به نحو مطلوب آن را عهده‌دار باشند و البته در قبال آن پاسخگو هم باشند.


ترقی درباره عدم توانایی انتخابات حزبی در کشور گفت: در درجه اول در این‌باره خلاء قانونی وجود دارد، چون تا به حال در قانون انتخابات جایگاهی برای احزاب درنظر گرفته نشده است. حتی نظارت احزاب بر انتخابات را بعضی از دولت‌ها به صورت سلیقه‌ای اعمال کرده‌اند.


او ادامه می‌دهد: در اصلاحیه جدیدی که بخش‌هایی از آن را مجلس تابه‌حال بررسی کرده جایگاهی برای احزاب به عنوان معرف در نظر گرفته شده است. به نظر می‌آید این گام اولی است که مجلس در این رابطه درنظر گرفته و رفع این خلاء قانونی می‌تواند این جایگاه را به سمت انتخابات حزبی تقویت کند.


عضو حزب موتلفه می‌افزاید: موضوع دوم عملکرد احزاب گذشته است. چون احزاب عمدتا در کشور برخواسته از متن مردم نبوده و مطالبات مردم را دنبال نمی‌کرده‌اند؛ بلکه صرفا به دنبال مطالبات جناحی خود بوده‌اند، خیلی به عنوان گروه مرجع مردم شناخته نشده‌اند. اگر در حال حاضر به عنوان گروه‌های مرجع مردم بخواهیم لیستی تهیه کنیم جایی برای احزاب وجود ندارد. علما، پزشکان، اساتید و ... هستند، اما جایی برای احزاب نیست.


این فعال سیاسی عنوان می‌کند: ممکن است 5 تا 10 درصد مردم ملاک انتخاب در انتخابات را وابستگی حزبی در نظر بگیرند، اما بقیه مردم چنین گرایشی ندارند. طبیعتا از لحاظ فرهنگی در درون جامعه هم باید کاری کرد که احزاب به عنوان گروه مرجع در میان مردم شناخته شود. به وجود آمدن این جایگاه در گروه‌های مرجع می‌تواند به حزبی‌شدن انتخابات هم کمک کند.




تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن