محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826229191
درخواست دانشجو از سه وزیر روحانی |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: درخواست دانشجو از سه وزیر روحانی
کد خبر: ۴۶۱۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۲ - 26 December 2014
رئیس ستاد انتخابات سال 88 گفت: اینکه نخواستند صندوقها بازشماری شود یعنی تصمیم خود را گرفته بودند و تصمیم هم بازشماری صندوقها نبود بلکه این بود که انتخابات را در دور باطل بیندازند زیرا بر فرض اگر دوباره انتخابات برگزار شود باز هم بازنده اعتراض میکرد و باز هم باید انتخابات مجدد تکرار میشد.
بخشهایی از سخنان کامران دانشجو با خبرگزاری فارس:
-از قبل انتخابات زمانی که مسئله کمیته صیانت از آرا را مطرح کردند احساس کردم که مجموعه به سمت دیگری میرود و همان زمان اعلام موضع کردم و گفتم هر تشکلی برای رصد رایگیری میتواند کمیته داشته باشد ولی صیانت از آرا بر اساس قانون به عهده شورای نگهبان است.
-در فتنه سال 88 شعار اللهاکبر را از زمان انقلاب کپی میکردند ولی این اللهاکبر چه میخواست و آن اللهاکبر چه میخواست و تشخیص این موارد برای برخی افراد دشوار است و نمیتوانند متوجه شوند که این اللهاکبر میخواهد ریشه نظام را بزند و آن اللهاکبر ریشه طاغوت را.
-اینکه آیا موسوی به طور مستقیم به عنوان فردی که میدانسته دشمن در حال برپایی فتنه است به این مسئله ورود کرده یا غفلت کرده است هنوز جای سوال است. به این دلیل میگویم جای سوال است که ساعت 11 شب که هنوز رایگیری در حال انجام بود و هیچ آرایی شمارش نشده بود موسوی اعلام پیروزی کرد و این مسئله با این سوال همراه میشود که آیا از جایی به وی گفتهاند که این کار را انجام بدهد؟
-پس از اعلام پیروزی موسوی، من به عنوان رئیس ستاد انتخابات به این جمعبندی رسیدم که قصد فضاسازی دارند. البته فکر نمیکردم به این صورت بشود. به سراغ مسئول رایانه رفتم و پرسیدم که نتیجهای از شمارش آرا آمده است یا خیر که دیدم چیزی نیامده است.
-پس از اینکه نتیجه سه میلیون آرا از چند صندوق سیار و یک سری صندوق کوچک آمد به رئیس صدا و سیما زنگ زدم و خواستم اجازه بدهد نتایج را اعلام کنم که گفت باید ساعت 6 صبح به بعد این کار صورت گیرد یعنی به طور کلی هر ساله همینطور بوده است.
-اما چون احساس کردم تا آن زمان فضاسازی انجام میشود در وزارت کشور مصاحبه مطبوعاتی ترتیب دادم و تعداد آرا را اعلام کردم که در آن زمان 74 درصد به نفع احمدینژاد بود.
-یکی از خبرنگاران در آن نشست مطبوعاتی گفت موسوی اعلام کرده با اختلاف فاحش برنده است. گفتم نمیدانم این اطلاعات را از کجا آورده است ولی آنچه شمارش شده به این صورت بوده است.
-پس از این نشست مطبوعاتی، رئیس سازمان صدا و سیما تماس گرفت و گفت که میتوانم آرا را ارائه دهم، که از آن زمان یک ساعت به یک ساعت تعداد آرا را اعلام کردم.
-دو شبانه روز نخوابیده بودم و شب انتخابات نیز تا صبح یک ساعت به یک ساعت نتایج آرا را اعلام میکردم. 9 صبح فردای روز رایگیری رفتم که استراحت کنم و خواستم کمی مانده به ساعت 10 بیدارم کنند تا نتایج را اعلام کنم که در آن زمان گفتند فقط 600 یا 700 هزار نتیجه رای شمارش شده اضافه شده است که گفتم تعداد زیاد نیست و ارزش اعلام ندارد بنابراین به استراحت ادامه دادم و ساعت 11 نتایج را اعلام کردم و از همان ساعت تا ساعت 3 دوباره یک ساعت به یک ساعت نتایج را اعلام کردم.
-من در این دوره حتی برای اولین بار نتیجه تمام صندوقها را یک به یک بر روی سایت گذاشتیم. حدود 42 هزار صندوق بود که همه را با اطلاعات کامل اعلام کردم.
-حتی در آن زمان آقای محصولی(وزیر کشور وقت) مخالفت کرد که آرای تمام صندوقها را یک به یک بر روی سایت بگذاریم زیرا تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده بود ولی بنده به عنوان رئیس ستاد انتخابات با استفاده از اختیارات قانونی خودم این کار را انجام دادم.
-نامزدها گفتند ما ناظر میخواهیم که قبول کردیم و برای موسوی 24 هزار ناظر و 18 هزار ناظر برای کروبی در نظر گرفته شد.
-بیشترین ناظر به ترتیب برای موسوی، کروبی، رضایی و احمدینژاد بود که هیچ کدام تخلفی را ارائه نکردند.
-در جلسهای که با مقام معظم رهبری داشتیم ایشان فرمودند هر کس نسبت به هر کدام از صندوقها که اعتراض دارد اعلام کند که 10 درصد آرا بازشماری شود و اگر اختلاف فاحشی وجود داشت تمام صندوق بازشماری شود ولی هیچ کدام از کاندیداها جز محسن رضایی درخواست بازشماری نکردند.
-در شرایطی که مقام معظم رهبری اعلام کردند در صورت درخواست کاندیداها 10 درصد از هر صندوق مورد اعتراض بررسی شود ولی بجز محسن رضایی کسی درخواست نکرد.
-من نمیخواهم قضاوت کنم چون کار من نیست ولی تحلیلم این است که ساعت 11 شب موسوی چطور اعلام کرد که برنده شده است؟ یا از قبل برنامهای داشته است یا از جایی اطلاعات غلط گرفته است.
-وقتی متوجه شد که اشتباه کرده است چرا از کانال قانونی پیگیری نکرد؟ چرا نخواست که صندوقها بازشماری شوند؟ مثلا میگفت صندوقهای لرستان را بازشماری کنیم، این را هم نخواستند.
-اینکه نخواستند صندوقها بازشماری شود یعنی تصمیم خود را گرفته بودند و تصمیم هم بازشماری صندوقها نبود بلکه این بود که انتخابات را در دور باطل بیندازند زیرا بر فرض اگر دوباره انتخابات برگزار شود باز هم بازنده اعتراض میکرد و باز هم باید انتخابات مجدد تکرار میشد.
-پس از گذشت 5 سال شک و شبههای نیست که فتنه از آن طرف آب حمایت میشد و به دنبال براندازی نظام بودند.
-برخی هرجایی که به نفعشان باشد انتخابات را به رسمیت میشناسند، انتخاباتی که به عنوان دموکراتترین انتخابات کشور اعلام کردند 216 هزار رای اضافه بر 50 درصد قانونی داشت. در حالی که احمدینژاد در آن انتخابات 14 درصد رأی بیشتر داشت. چطور آن انتخابات دموکراتیک نیست؟
-من قائل به این هستم که ملت و نامزدهای انتخاباتی در سال 92 به بلوغ سیاسی رسیدند، آنهایی که در سال 88 قبول نکردند یا بلوغ سیاسی نداشتند یا در فتنه بازی میکردند.
-مردم به بلوغ سیاسی رسیدهاند و شورای نگهبان نیز سلامت خود را نشان داد. نامزدها هم به بلوغ سیاسی رسیدهاند به طوری که حتی با 216 هزار رای بالاتر از 50 درصد قانونی نیز رایها را قبول کردند.
-در جلسهای که در آن سال اعضای ستادهای کاندیداها با مقام معظم رهبری داشتند عباس آخوندی (وزیر مسکن فعلی)، زنگنه( وزیر نفت فعلی) و علیرضا بهشتی( مشاور عالی موسوی) به عنوان نمایندگان موسوی در جلسه شرکت کردند که در آن زمان آخوندی صحبتی را مطرح کرد، حتی اگر صحبت آخوندی را ملاک بگذاریم میتوان گفت در انتخابات سال 92 امکان اشتباه است و بازشماری شود زیرا آخوندی گفت اشتباه 500 هزارتایی در یک انتخابات ملی قابل قبول است. ولی در سال 92 هم مردم هم کاندیداهای رقیب به بلوغ فکری رسیدند.
-مردم در 9 دی گفتند که چه میخواهند ولی باز آنها مدعی مردم میشوند. ولی من قائل به این هستم که فتنه نباید از یاد برود، انگار بگوییم نفاق و منافق را از یاد ببریم. منافقان که دهه 60 بودند را از یاد ببریم. فرض کنیم از یاد بروند آیا این مسئله به نفع کشور است؟ اگر فتنه را فراموش کنیم آیا فکر میکنند به نفع کشور است؟
-من قائل به این هستم که در نماز جمعهها و شعارهای انقلابی به جای «مرگ بر منافقان و کفار» باید بگوییم «مرگ بر منافق و فتنهگر»، زیرا کفار که تکلیفشان مشخص است، فتنه گران و منافقان هستند که عملکردشان همیشه باید در یادها بماند.
-در انتخابات سال 88 از مدتها قبل برنامهریزی کرده بودند به طوری که از سال 84 گفتند احمدینژاد رئیسجمهور یک دورهای است و برنامهریزی کردند تا یک دورهای باشد، اذهان را آماده کردند و بحث کمیته صیانت از آرا و تقلب را مطرح کردند.
-در وزارت کشور جلسهای بود که حتی ما با انتخاب رنگ برای نامزدها مخالفت کردیم چون پیشبینی میشد.
-حالا اینکه دشمن چرا برای براندازی نظام در دولت احمدینژاد برنامهریزی بیشتری داشت این بود که مقام معظم رهبری فرمودند دولت نهم و دهم شعارهای انقلاب را سر دست گرفته است و دشمنان ما با این کار سر سازش ندارند و به همین دلیل با دولت نهم و دهم مخالف بودند.
-با این شرایط اگر ما سه هزار دانشگاه دیگر هم راهاندازی کنیم دشمن مخالفت نمیکند زیرا فرهنگ آنها را با پول خودمان ترویج می کنیم و آنها با این مسئله مخالفتی ندارند اما اگر یک دانشگاه اسلامی راهاندازی کنیم صدایشان درمیآید.
-زمانی که مقام معظم رهبری به عنوان فصلالخطاب فرمودند 10 درصد صندوقها را میتوانیم به خواست معترضان باز کنیم کسی که غافل است باید برگردد یا وقتی 9 دی را دیدند باید برگردند، چرا برنمیگردند؟ چرا به بازی ادامه میدهند و مسیر غلط را طی میکنند؟ یعنی خواص ما یا خود موسوی و کروبی قائل به این نیستند که دشمنان، فتنه را برنامهریزی کردند و به دنبال براندازی نظام بودند؟ چرا نسبت به این مساله موضع نمیگیرند؟
-نقدی که به دولت یازدهم است نیز این است که چرا دولت یازدهم در این یک سال و نیم حتی یک بار هم فتنه را تحلیل نکرده است، یک نفر از دولتمردان تحلیل کنند تا مردم ببینند، چرا دولتمردان کلمه فتنه را به کار نمیبرند. فقط فرهادی وزیر علوم یک بار در زمان رایگیری مجلس برای وزارت علوم گفت فتنه خط قرمز ما است، همین!
-ملت در 9 دی علیه چه مسئلهای به میدان آمدند؟ با چه انگیزهای؟ چرا 9 دی از سوی دولتمردان تحلیل نمیشود؟ آیا این انتظار زیادی است که ملت از دولت و دولتمردان بخواهد که فتنه را تحلیل کنند؟ چرا دولتمردانی که برای تقویت نظام کار میکنند علیه فتنهای که برای براندازی نظام برنامهریزی کرد روشنگری نمیکنند؟
-چرا نمیگویند فتنه محکوم است؟ چرا موضع نمیگیرند؟ یا حداقل نامی از فتنه نمیبرند؟ اینکه در هر سخنرانی از مقام معظم رهبری و بیانات ایشان میگویند خوب است ولی کافی نیست، مقام معظم رهبری چند بار فتنه را به کار بردهاند و چند بار ابعاد فتنه و خطر فتنه را مطرح کردهاند؟
-در انتخابات 88 به دنبال براندازی نظام بودند و این مساله بر کسی پوشیده نیست، آیا این مسئله حادثه است؟ حتی اگر حادثه است دولتمردان این حادثه را تحلیل کنند. آیا مردم حق دارند حداقل از دولت خود بپرسند که فتنه را تحلیل کند؟ به خصوص پس از اینکه رئیس قوای مقننه و قضائیه، نمایندگان مردم و ائمه جماعت در رابطه با فتنه اعلام موضع و تحلیل کردند، معنای این سکوت دولتمردان چیست؟ خود مردم هم در 9 دی اعلام موضع کردند. آیا میشود در مورد فتنه خنثی بود؟ حتی اگر خنثی هستند هم بگویند، زیرا عدم اعلام موضع از طرف خواص میتواند دشمن را به طمع بیندازد تا به بازسازی فتنه بیندیشند.
-آقای آخوندی! آیا شما در خدمت مقام معظم رهبری نگفتید که مکانیزم انتخابات به گونهای است که در این حجم تقلب نمیتواند انجام شود؟ همین جمله خودتان را چرا به مردم نگفتید؟ مردم حق دارند این را سوال کنند. آن زمان نگفتید حالا که دولتمرد هستید بگویید. از فتنه هم اسم نبرید ولی این جمله خودتان را بگویید تا حداقل نظام را از تهمتهای bbc و voa مبرا کنید.
- زنگنه، آخوندی و ربیعی سه وزیر کنونی دولت در سال 88 در ستاد موسوی بودند، این افراد که میتوانند اعلام کنند که آن زمان به این جمعبندی رسیدند که تقلبی رخ نداده است و به همین دلیل درخواست بازشماری نداشتند.
-برخی عوامل فتنه مدعی مناصب حساس هستند، زمانی که از سوی دولت اعلام موضع نمیشود مدعی میشوند، همین اعلام موضع نکردن یا خنثی بودن مسئولان دشمن را به طمع می اندازد که دوباره به دانشگاه ما چشم داشته باشند، من در زمان مسئولیتم شفاف موضعم را میگفتم و برای همین دشمن جرات نمیکرد به دانشگاه چشم داشته باشد حتی در مورد مسائل اشتباه دولت دهم هم موضع میگرفتم. زیرا نظام مهم است نه اینکه ما سر قدرت باشیم یا خیر.
-9 دی 88 برای راهپیمایی به خیابان کارگر آمدم شعارهای بسیار تند علیه دو نفر بود. یعنی حتی به سمت اعدام میرفت و کسی هم دیکته نکرده بود. در میدان انقلاب سعی میشد تندی شعارها کنترل شود، مردم نشان دادند که چه میخواهند و اعلام موضع کردند برای همین میگویم چرا دولت اعلام موضع نمیکند.
-در دولت احمدینژاد افرادی بودند که به موسوی رای دادند ولی بچههای مومن و درستی بودند. اینطور نبود که هر کس به موسوی رای دهد فتنهگر باشد. برخی از رایدهندگان به موسوی در روز 9 دی شعار سر دادند.
-در مورد هدایت آرا مگر ستاد انتخابات برای چه کاری تشکیل میشود؟ اگر نزدیک انتخابات رئیسجمهور یا هر کاندیدای دیگری از معیشت مردم بگوید تخلف است؟ اگر برای انتخابات بعدی قولهایی داده شود یا الان کاری از سوی دولت انجام شود با این هدف که در انتخابات بعد رای بیاورد خلاف است؟ اینکه وی مدعی شده که ما از رکود خارج شدیم برای چه چیزی است؟ یکی از انگیزههای کار دولت این است که در انتخابات برنده شود. این مسئله هدایت است؟ اگر حقوق را 20 درصد اضافه کنند باید بگوییم هدایت کردهاند؟ اینها بیشتر بهانه است.
-آقای الویری! شما در دیدار مقام معظم رهبری به اجرای طرح سهام عدالت از سوی احمدینژاد اعتراض داشتید و این مساله را هدایت رای مردم میدانستید ولی به مکانیزم انتخابات اعتراضی نداشتید. همین مساله را در میان مردم هم بگویید. چرا در میان مردم این موضوع را مطرح نمیکنید؟
-من مسئول رایگیری بودم یعنی رای مردم را بگیرم و اعلام کنم در این مساله تقلبی رخ نداده است. آنها هم بگویند ما برای اینکه میدانستیم رای جا به جا نشده درخواست بازشماری نداشتیم.
-البته برخی از آنها اکنون فهمیدند که تقلبی وجود نداشته است و میخواهند به نحوی بگویند تقلب نبوده که میگویند هدایت بوده است. برخی که میگویند تقلب نبوده بلکه تخلف از سوی احمدینژاد بوده است این مسائل را در میان مردم مطرح کنند و بگویند که تقلبی رخ نداده است. مگر کروبی نگفت هر کس رای دهد 50 هزار تومان میدهم پس چرا ایراد نمیگیرند که هدایت کرده است؟
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
درخواست روحانی از دانشجویان |اخبار ایران و جهان
درخواست روحانی از دانشجویان روحانی در ادامه با بیان اینکه دولت از نقد استقبال میکند و دانشجو نیز باید علاوه بر دانشپژوهی نسبت به جامعه حساس باشد گفت مگر میشود دانشجو نسبت به وضعیت آب انرژی محیط زیست فرهنگ آسیبهای اجتماعی و نرمافزاری حساس نباشد دانشجو در کلیات خود دنبدرخواست از وزیر برای افشای نام مدیران متخلف |اخبار ایران و جهان
درخواست از وزیر برای افشای نام مدیران متخلف سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت امروز نماینده مردم ارومیه از وزیر راه و شهرسازی درباره چرایی در اختیار قرار گرفتن غیرقانونی زمین و مسکن از سوی برخی از مدیران دولت قبل سوال کرد که در نهایت از پاسخهای وزیر قانع نشد کد خبر ۴۵۶۸۷۶ تاریخ ادیدار وزیر خارجه سوریه با روحانی |اخبار ایران و جهان
دیدار وزیر خارجه سوریه با روحانی رییسجمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت و دولت سوریه در مبارزه علیه تروریسم بوده و خواهد بود اظهار امیدواری کرد که مسیر پیروزی ملت سوریه ادامه پیدا کند و صلح و آرامش به طور کامل در این کشور مستقر شود کد خبر ۴۵۶۸۰۲ تادیدار وزیرخارجه عراق با روحانی |اخبار ایران و جهان
دیدار وزیرخارجه عراق با روحانی دکتر روحانی در دیدار وزیر امور خارجه عراق گفت اجتماع بزرگ اربعین پیام وحدت اتحاد و عشق به خاندان رسالت است کد خبر ۴۵۶۷۲۷ تاریخ انتشار ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۴ - 09 December 2014 دکتر روحانی در دیدار وزیر امور خارجه عراق گفت اجتماع بزرگ اربعین پیام وحواکنش رسایی به سخنان روحانی در روز دانشجو |اخبار ایران و جهان
واکنش رسایی به سخنان روحانی در روز دانشجو یک نماینده اصولگرای مجلس نسبت به چگونگی برگزاری روز دانشجو از سوی دولت و اظهارات رئیسجمهور در دانشگاه واکنش نشان داد کد خبر ۴۵۶۰۰۴ تاریخ انتشار ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۴ - 07 December 2014 یک نماینده اصولگرای مجلس نسبت به چگونگی برگزاری روزدرخواست تحقیقات درباره قتل وزیر فلسطینی |اخبار ایران و جهان
درخواست تحقیقات درباره قتل وزیر فلسطینی فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار انجام تحقیقات فوری درباره قتل وزیر فلسطینی شد کد خبر ۴۵۷۲۵۶ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۴۰ - 10 December 2014 فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار انجام تحقیقاتپاپ درخواست ملاقات دالایی لاما را رد کرد |اخبار ایران و جهان
پاپ درخواست ملاقات دالایی لاما را رد کرد بنا به اعلام واتیکان پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک با دالایی لاما که به رم سفر کرده دیدار نخواهد کرد کد خبر ۴۵۷۶۸۲ تاریخ انتشار ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲ ۰۱ - 13 December 2014 بنا به اعلام واتیکان پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک با دالاییاجرای طرح شایستگی حرفهای دانشجویان |اخبار ایران و جهان
اجرای طرح شایستگی حرفهای دانشجویان رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت اجرای طرح ارتقای شایستگیهای حرفهای دانشجویان با رویکرد رفع نیاز بازار کار کشور از سوی این سازمان پیگیری میشود کد خبر ۴۶۰۴۷۲ تاریخ انتشار ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۰ - 23 December 2014 رئیس سازمان آموزش فنیدرخواست عجیب حاکم بحرین از همتای اردنی |اخبار ایران و جهان
درخواست عجیب حاکم بحرین از همتای اردنی پادشاه بحرین از همتای اردنی خود خواست که با یکی از نمایندگان پارلمان اردن به شدت برخورد کند کد خبر ۴۶۰۴۷۱ تاریخ انتشار ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۷ ۴۸ - 23 December 2014 پادشاه بحرین از همتای اردنی خود خواست که با یکی از نمایندگان پارلمان اردن به شدتقدردانی وزیر دولت کانادا از مرتضی پاشایی |اخبار ایران و جهان
قدردانی وزیر دولت کانادا از مرتضی پاشایی کد خبر ۴۵۸۳۷۴ تاریخ انتشار ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۱ - 15 December 2014 کریس الکساندر وزیر شهروندی و مهاجرت کشور کانادا لوح سپاس این کشور را به نمایندگی از زنده یاد مرتضی پاشایی به مصطفی پاشایی برادر این هنرمند تقدیم کرد به گزارش خبرآنلاخسارت انصراف از تحصیل دانشجویان پزشکی |اخبار ایران و جهان
خسارت انصراف از تحصیل دانشجویان پزشکی دکتر اکبری گفت میتوان خسارت از انصراف از تحصیل دانشجویان رشتههای پزشکی براساس نرخ روز طبق مصوبه جدید تغییر پیدا کرد کد خبر ۴۵۷۵۴۴ تاریخ انتشار ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۳ - 12 December 2014 دکتر اکبری گفت میتوان خسارت از انصراف از تحصیل دانشجپلیس ترکیه 167 دانشجو را بازداشت کرد |اخبار ایران و جهان
پلیس ترکیه 167 دانشجو را بازداشت کرد در پی وقوع درگیریهایی میان گروههای دانشجویی پلیس این کشور از بازداشت 167 دانشجو خبر داد در همین حال راهپیمایی دانشجویان برای بزرگداشت سالگرد حملات هوایی اولودره که در جریان آن 38 تن در جنوب شرق ترکیه کشته شدند به خشونت کشیده شد کد خبرابراهیم یزدی: از روحانی انتظار معجزه نداشتیم |اخبار ایران و جهان
ابراهیم یزدی از روحانی انتظار معجزه نداشتیم در عالم سیاست نه دوست دائم و نه دشمن دائم داریم٬ قهر نیز تا روز قیامت معنی ندارد اگر با کسی اختلافی داریم٬ بهتر است با آن فرد صحبت کرد که این کار در حال انجام است کد خبر ۴۵۸۰۰۷ تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۱ - 14 December 2014 یکتصویر حمله به نخست وزیر با سُس و سیب زمینی |اخبار ایران و جهان
تصویر حمله به نخست وزیر با سُس و سیب زمینی شارل میشل نخست وزیر بلژیک روز دوشنبه با سیب زمینی سرخ کرده و مایونز مورد حمله چهار تن قرار گرفت خبرگزاری فرانسه نوشت هنگامی که نخستوزیر ۳۸ ساله خود را برای سخنرانی در یکی از شهرهای جنوبی کشور آماده میکرد ۴ نفر از معترضان به ستوصیه وزیر بهداشت به رسانه ها |اخبار ایران و جهان
توصیه وزیر بهداشت به رسانه ها وزیر بهداشت گفت برای حفظ سلامت روان مردم از رسانه های داخلی می خواهیم مردم را با شایعات نگران نکنند کد خبر ۴۵۹۸۳۹ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۸ - 20 December 2014 وزیر بهداشت گفت برای حفظ سلامت روان مردم از رسانه های داخلی می خواهیم مردم را باوباما درخواست افدام نظامی علیه ایران را رد کرد |اخبار ایران و جهان
اوباما درخواست افدام نظامی علیه ایران را رد کرد یک سناتور آمریکایی میگوید رئیسجمهور آمریکا در پاسخ به اظهاراتش مبنی بر اینکه عدم اقدام نظامی علیه ایران به دستیابی به تهران به بمب منجر میشود گفته است که این امر به این سادگی هم نیست کد خبر ۴۵۷۶۸۶ تاریخ انتشار ۲۲ آذر ۱۳۹۳ -سرقت توسط دو دانشجوی قلابی |اخبار ایران و جهان
سرقت توسط دو دانشجوی قلابی کد خبر ۴۵۹۷۵۹ تاریخ انتشار ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۳ - 20 December 2014 دو پسر جوان که با جعل کارت دانشجویی و همچنین نصب پلاکهای جعلی بر روی خودروهای سواری در مشهد مرتکب جرم میشدند شناسایی و دستگیر شدند به گزارش آرمان سرهنگ حجت نیکمرام فرمانده انتظامی-
سیاسی
پربازدیدترینها