واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۴۶ق.ظ)
بهبود خدمات آنتن دهي اپراتورهاي تلفن همراه در شهرهاي مرزي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: در ايام اربعين شاهد 26 ميليون دقيقه مکالمه در دو کشور ايران و عراق بوديم که اگر وزارت ارتباطات عراق همکاري بيشتري داشت اين ميزان چند برابر افزايش پيدا مي کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در جلسه بررسي مسايل و مشکلات حوزه ارتباطي استان ايلام، محمود واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: اين حجم مکالمه با توجه به زيرساخت هاي ارتباطي موجود در مرزها؛ بويژه مرز مهران به واسطه تلاش شبانه روزي مسوولان و دستگاه هاي مرتبط انجام شد.
واعظي ضمن مطلوب دانستن خدمات آنتن دهي تلفن همراه با زوار در مرزها و داخل خاک عراق از خطوط ديگر کشورها افزود: اين اقدام براي ما مهم بود تا بتوانيم امکان برقراري ارتباط مردم را فراهم کنيم و اين يک اتفاق فوق العاده بود.
وزير دولت يازدهم در ادامه افزود: با وجود تعداد بسيار زياد زائران در مرز مهران، کمترين مشکلات را در حوزه ارتباطي داشتيم. البته معتقديم کاري که در اربعين امسال انجام شد کاري معنوي و اعتقادي و يک حماسه غير قابل پيش بيني بود.
به گفته وي، يک کميته براي ساماندهي و تامين نيازمندي هاي حوزه ارتباطي زوار در تهران براي اين منظور تشکيل و به صورت شبانه روزي همه مسايل مربوط به آنتن دهي تلفن هاي همراه را رصد و هر لحظه کنترل مي کرد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با آماده نبودن دولت عراق در سرويس دهي کامل به زائران گفت: تمام امکانات و تجهيزات حوزه ارتباطي ما براي سرويس دهي و خدمات رساني داخل کشور است، ولي؛ اگر بخواهيم در خارج از خاک کشورمان خدمات رساني کنيم اين امر مستلزم داشتن آمادگي کشور مقصد است که در اين ايام عراق آمادگي لازم براي همکاري کامل را نداشت.
وي يادآور شد: براي سال هاي آينده بايد برنامه ريزي کنيم و ضمن تشکيل زودتر کميته مذکور، شرايطي را بوجود بياوريم تا خدمات آنتن دهي اپراتورهاي تلفن همراه در شهرهاي مرزي با عراق بويژه مهران و داخل خاک عراق به شکل بهتري انجام شود.
واعظي گفت: نمي توان امکانات و تجهيزات زيرساختي حوزه ارتباطي مورد نياز براي يک استان با يک و نيم ميليون نفر جمعيت را براي يک ايام خاص و محدود در شهري کوچک همچون مهران مستقر کرد چون هزينه بسيار زيادي نياز دارد و هيچ بنگاهي هم حاضر نيست اين سرمايه گذاري را فقط براي چند روز بهره بردن در سال انجام دهد، لذا بايد تمهيدات ديگري اتخاذ کنيم تا خدمات رساني مطلوب تري انجام شود.
وي در خصوص آخرين وضعيت مصوبات جلسه چند ماه پيش با مسوولان و نمايندگان مردم اين استان در مجلس شوراي اسلامي در حوزه زيرساخت و ارتباطي خاطرنشان کرد: 85 تا 90 درصد اين مصوبات در بخش هاي مختلف تاکنون اجرايي شده و برخي که باقي مانده نيز با تخصيص بودجه و رفع موانع بايد به سرعت اجرايي شود.
واعظي درخصوص مرکز داده استاني (ديتا سنتر) و امکان واگذاري آن به بخش خصوصي اعلام کرد: سياست ما در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اين است که آنچه بخش خصوصي متقاضي اجرا است ديگر تصدي گري نکنيم بنابراين اگر در اين استان که جز استان هاي فاز دوم است و در ديتا سنتر مشکل دارد بخش خصوصي آمادگي ايجاد ديتا سنتر دارد، ما مجوز صادر مي کنيم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات سپس با بيان اينکه توسعه زيرساخت ها و توجه به مناطق مرزي از اولويت هاي کاري اين وزارتخانه است، گفت: طرح رومينگ ملي آغاز شده و تا پايان دي ماه جاري به اتمام مي رسد تا مشکل عدم پوشش شبکه تلفن همراه در کشور برطرف شود.
به گفته وي، در حوزه سرقت تجهيزات مخابراتي بايد برنامه ريزي بهتري داشته باشيم هر چند موضوع سرقت هميشه وجود داشته است ولي بايد براي برخورد با اين پديده تدابيري اتخاذ کنيم.
وي اضافه کرد: همواره بودجه ما ملي بوده ولي امسال با اختصاص بودجه استاني (ويژه بندي) که انجام شد 500 تا 600 ميليارد تومان اعتبار براي استان ها و 300 ميليارد تومان نيز براي USO گذاشتيم که به نوعي مشکلات استان هاي مختلف را بر طرف مي کند.
وي با بيان اينکه شرکت مخابرات سرمايه عظيمي در اختيار دارد که اگر خوب از آن استفاده کند به مراتب وضع شان بهتر مي شود، اظهار کرد: به آينده اين شرکت و بهبود وضعيت شان خوشبين هستيم.
واعظي در خصوص تعويض سيم مسي خط ارتباطي پل زائر تا پايان مرزي مهران با فيبر نوري افزود: اين موضوع را دنبال مي کنيم و با تخصيص اعتبار مورد نياز، انجام مي دهيم تا کمکي به رفع مشکلات ارتباطي در اين مرز باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]