تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860317621
![نمایش مجدد: عملكرد مديران عامل اصلي مهاجرت هنرمندان كردستاني است refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
عملكرد مديران عامل اصلي مهاجرت هنرمندان كردستاني است
واضح آرشیو وب فارسی:کورد نیوز: تاریخ انتشار : 08:11:11 , 1393/10/05
يك فيلمساز سنندجي:
عملكرد مديران عامل اصلي مهاجرت هنرمندان كردستاني است
عثمان محمدي فييلمساز سنندجي گفت: مدیران متهمین درجه اول مهاجرت هنرمندان كردستاني هستند. من فقط یک مسئله را بیان می کنم با بودجه این استان با امکانات این استان و... فیلمساز تربیت می شود اما ديگران سودش را مي برند.
کردستان، يکي از مناطق کهن ايران و سرزميني با تمدن و فرهنگي غني و آداب و رسومي ارزشمند و ويژه بوده و داراي مردمي تلاشگر و مهمانواز و اهل معاشرت و هنر و فرهنگ بوده و مي باشد که در دامان خود و با استفاده از اين ظرفيت ها هنرمندان توانمند و خوبي را پرورش داده است.
گفتگو و بحث اين هفته ما درباره سينماست و در اين عرصه نيز هنرمندان بزرگي از اين ديار، توانستهاند، هنر و فرهنگ و ارزش هاي اين سرزمين را به خوبي به مردمان خارج از اين منطقه نشان بدهند و در کنار اين مهم نيز تصاوير ماندگاري از اين ديار را به مردم ديگر مناطق نشان بدهند و در مجموع سينماي ايران را بيشتر و بهتر به جهانيان معرفي کنند و سفيراني صلحطلب، دلسوز و مهربان باشند.
فيلم و سينما در کردستان سابقه اي بيش از چند دهه ندارد اما در يکي دو دهه اخير اين هنر چنان در کردستان مورد استقبال قرار گرفت که هنرمندان توانمند و صاحب نامي از خود بر جاي گذاشته و نام سينما در خيلي از کشورها به ويژه کشورمان با هنرمندان کُرد گره خورده است و حضور در صدها جشنواره و فستيوال جهاني و بين المللي توسط فيلمسازان کردستاني و کسب ده ها جايزه ملي و بين المللي جشنواره هاي مختلف توسط اين هنرمندان جايگاه ارزشمند و ويژه اي به اين هنر در استان و کشور داده است.
پتانسيلها، ظرفيت ها و لوکيشن هاي مناسب کردستان و عشق و علاقه هنرمندان به موضوع مهمي تبديل شده است اما کمبوده ها و عدم حمايت ها نيز سبب شده از اين ظرفيت ها به نحو احسن استفاده نشود و مشکلات و معضلات و عدم همکاري مسؤلان در اين عرصه در کردستان نسبت به نقاط و استانهاي ديگر بيشتر است و حتي وقتي اثري با هزار زحمت و مشقت توسط هنرمندان توليد مي شود آنها مجبورند آثار خود را به تلويزيونهاي خارج از استان بفروشند و حتي به خارج از کشور مانند اقليم کردستان عراق بفروشند که اين موضوع جاي تاسف دارد و ضروريست مسئولان استان و به ويژه مسؤلان مرتبط به صورت کارشناسي و جدي به رفع اين مشکل و ديگر مشکلات اين حوزه و ديگر حوزه هاي هنر و هنرمندان اين ديار بپردازند.
يکي از هنرمندان جوان حوزه فيلمسازي در کردستان «عثمان محمدي» است که در مجالي که پيش آمد در گفتگوي کوتاه و خودماني با وي از هنر سينما و مشکلات و ديگر مباحث اين حوزه صحبت کرديم که اميد است مورد پسند مخاطبان و علاقمندان قرار بگيرد.
عثمان محمدي متولد سال 1362 يکي از روستاهاي منطقه زيباي ژاورود سنندج مي باشد وي هر چند داراي مدرک ديپلم رياضي فيزيک بوده اما دوره هاي فيلمسازي و مرتبط را از انجمن سينماي جوانان ايران طي کرده و تاکنون دو فيلم کوتاه و پنج فيلم مستند ساخته و چندين فيلمنامه (کوتاه، بلند و مستند) را نيز نوشته است و دستيار و مشاور کارگردان چندين فيلم نيز بوده است.
*- در ابتداء کمي از خودتان بگوييد کي و چگونه وارد دنياي فيلم و فيلمسازي شديد و اولين اثري که در آن حضور داشتيد چه فيلمي بود و چه مسئوليتي برعهده داشتند؟
-من بزرگ شده فضاي پاک و آرام روستا هستم، دوران کودکي من با بازي با بادها و شاخه هاي درختان و کنجکاوي درباره ي زندگي پرندگان سپري شده است، روزها را نظاره گر حرکت سايه در ميان دره ها و دشت ها بوده ام، آواز پرندگان تلألو چشمه ها و جويبارها و مردماني صاف، پاک و صادق و زحمتکش منطقه، همه و همه مرا براي يک نوع ديگر بودن آماده کردند. شعر اولين جرقه ي ورود من به دنياي هنر بود، من عاشق شعرهاي مولوي کُرد، بيساراني و صيدي هورامي و نالي و وفايي بودم و هستم و اين سرنخ درنهايت مرا به دنياي تصوير و سينما رساند علي الخصوص شعرهاي مولوي کُرد که پر از تصاوير جادويي و رويايي هستند.
اما اولين فيلمي که من در آن حضور داشتم فيلمي بود به نام (مرغ پر) به کارگرداني کيوان مجيدي ( کسي که بسيار به من انرژي مثبت مي داد) و در آن فيلم با سمت دستيار تصوير (دستيار آقاي سرويس مرادويسي) مشغول به کار شدم.
*- تاکنون در چند فيلم حضور داشته ايد، چه سمت هاي داشته اي و خودت چند فيلم ساخته اي؟
-تعداد حضور در فيلم ها را دقيقاً در خاطر ندارم، اما سمت من در فيلمها بيشتر مدير توليد، برنامه ريز و دستيار کارگردان بوده ام (چه در فيلمهاي کوتاه، چه در فيلمهاي سينمايي و چه در سريال ها) و آثاري همچون: 1- از کنار هم مي گذريم انگار 2- لحظه ي سکوت سايه ها 3- تقويم توت فرنگي (مستند) 4- مجموعه ي چهار قسمتي مستند (گهل) يا تعاون گروهي تعدادي از آثار ساخته خودم هستند.
*- در چند جشنواره و فستيوال حضور پيدا کرده اي و چه جوايزي و در کجاها به شما تعلق گرفته است؟
-تعداد حضور جشنواره ها زياد است اما من فقط چند مورد را بيان مي کنم:
1- حضور در جشنواره فيلم 100 و دريافت جايزه ي ويژه هيئت داروان
2- حضور در جشنواره فيلم سليمانيه اقليم کردستان عراق و دريافت جايزه ويژه ي هيئت داوران
3- حضور در سومين هفته فيلم و عکس کردستان و دريافت جايزه بهترين فيلم تجربي
4- حضور در بخش اصلي مسابقه ي جشنواره سائوپائولوي برزيل
5- حضور در بخش اصلي مسابقه (مذهب امروز) ايتاليا
6- حضور در بخش بازار فيلم کن – فرانسه 2014
7- ديپلم افتخار بهترين مستند از هشتمين جشنواره فيلم و عکس ژيار
8- دريافت لوح تقدير و تنديس فيروزه اي از پنجمين جشنواره بين المللي فيلم مستند ايران – سينما حقيقت
اما جشنواره اصلاً براي من مهم نيست بلکه برانگيختن حسي زيبا براي چند ثانيه هم که شده در مخاطب بزرگترين جايزه براي من است.
*- خوشبختانه تعداد جوانان و علاقمندان به فيلمسازي و سينما در کردستان رو به افزايش است اما با وجود عدم اسپانسر و کمبود امکانات دليل اين حضور چه مي تواند باشد؟
-من به تولد نسلي نو و خلاق و با پشتکار قوي در سينماي کردستان خيلي خوشبين هستم. ما اصلاً چيزي به نام اسپانسر در کردستان نداريم.... صدا و سيما مي تواند نيروهاي خلاق را جذب کند و اين انگيزه را ارتقاء دهد. باز هم دليل اصلي گرايش به سينما به نظر من پول طلبي نيست. رؤياها و حرفهاي نهفته ي درون جوانان کردستان است که آنها را به اين سمت سوق مي دهد روحيه ي متفاوت بودن و تلاش در رگ و خون جوانان کُرد نهفته است که حاضرند براي رؤياهايشان سختي تحمل کنند.
*- جنابعالي به حضور در جشنواره ها اشاره کرديد مي خواهم بپرسم خيلي ها معتقد هستند لوکيشن هاي زيبا و تصاوير بکر مناطق مختلف کردستان جشنواره پسند است و تعداد زيادي از فيلم سازان به اين بخش روي آورده اند آيا اين مقوله درست است و چه عواقب مثبت و منفي دارد؟
-در همه جا لوکيشن زيبا وجود دارد ... حتي در کوير هم نوعي زيبايي خاص موجود است که در کردستان نمي توان آنرا ديد. وقتي حرف از بکر بودن زده مي شود اين مسئله به نظر من بستگي ندارد ، يعني به نسبت تهران لوکيشن هاي منطقه ژاورود هستند. به نظر من تنها يک مسئله يک فيلم کُردي را منحصر به فرد مي کند. ذات انسان کُرد (پوشاک، نوع زندگي کردنش، ديدگاهش به آئين و طبيعت و...) و اين براي بيننده هاي خارج از محدوده ي کردستان جذاب و کشف شهودي تازه است. اما خود فيلمساز کُرد در کجاي اين معادله قرار دارد من مي گويم که اگر فيلمساز کُرد سواد و تکنيک حرفه ايي به روز سينماي دنيا را نداشته باشد به زودي از اين معادله حذف خواهد شد.
*- از سينماي کُردي نام بردي دوست دارم در مورد آنچه که امروز به نام سينماي کُردي شکل گرفته نظر شما را بدانم و اين مهم از کي و توسط چه کسي شکل گرفته است؟
-به نظر من سينماي کُردي هنوز شکل نگرفته است بلکه در راه شکل گيريست و اين پروسه چقدر طول مي کشد تا به انجام برسد شرايط زيادي را مي طلبد، براي نمونه شما در آمريکا اگر به يک ويدئو کلوپ مراجعه کني و از آن فيلم فرانسه ايي درخواست کني صدها فيلم فرانسه ايي به شما پيشنهاد مي شود اما اگر يک فيلم کُردي بخواهيد چطور؟ پس هنوز اتفاق آنچناني نيافتاده است، سينماي کُردي به دليل نبود صنعت، پايه و پشتوانه ي اقتصادي پايدار، سالن سينمايي مرغوب و استاندارد و نبود لابراتور و... شکل نگرفته است و جرياني که اکنون ما با آن روبرو هستيم جريان فيلم کُردي مي باشد و جريان فيلم کُردي را يلماز گوناي شروع کرد و بهمن قبادي آن را تکميل و گسترده تر نمود.
*- آيا مي شود در آينده در دنيا، سينمايي مختص به کُردي يا همان سينماي کُردي مانند سينماي باليوود داشته باشيم؟ دليل شدن يا نشدن اين موضوع به نظر شما چيست؟
-به نظر من اين اتفاق خواهد افتاد به چند دليل 1- وضعيت تغييرات سياسي در خاورميانه 2 وضعيت ويژه زندگي و تاريخي مردم کردستان 3- اظهار علاقه، خستگي ناپذيري و تمايل روز به روز بيشتر جوانان کُرد به سينما و جدايي از همه، کردستان پر از داستانها و رازهايي است که بازگو کردن اين داستانها به زبان سينما شايد بتوان براي يک قرن مردم دنيا را با آن سرگرم کرد و اين شرايط براي تولد سينماي کُردي شرايط مطلوبيست.
*- هر چند سينما هم صنعت است و هم هنر، اما از ديدگاه اصولي آن و همچنين ديدگاه شما کدامشان بيشتر بايد مدنظر باشد؟
-به نظر من هر دو مکمل همديگرند و بايد موازي پيش بروند چون در غير اين صورت پس از مدتي بايد شاهد مرگ يکي از آنها باشيم و مرگ هر کدام از آنها يعني مرگ همه ي سينما.
*- امروز سينماها در کشور و همچنين کردستان با کاهش تماشاچي مواجهه شده اند دليل آن به نظر جنابعالي چيست؟
-دو دليل دارد يکي سطح شعور حرفه ايي فيلمساز ايراني (کردستاني) و دوم سطح شعور هنري مخاطب ايراني (کردستاني) اما دوست دارم و ترجيح مي دهم در مجموع قضاوتي انجام ندهم...
*- تا به حال به فکر ساخت فيلم بلند افتاده اي و دوست داري چه سوژه اي را انتخاب کني و چه نوع و سبکي را در آن به کار ببري؟
قطعاً هر کارگرداني که فيلم کوتاه مي سازد قصد ساخت فيلم بلند را دارد و به نوعي برايش يک رؤيا و آرزو مي باشد، من هم از اين قاعده مستثني نيستم و اکنون فقط به سوژه اش فکر کرده ام که (انسان هايي که در جنگ هيچ دخالتي نداشته اند و قربانيان درجه اول جنگ هستند) بخشي از اين سوژه است.
*- اگر سوژه و يا ايده يک فيلمساز را بدزدند چه حالتي دارد آيا براي شما پيش آمده است پيشنهاد شما براي رفع اين حرکت ناپسند چيست؟
-تصور کنيد که شما نهالي نوپا در باغتان داريد و سالها با آن رنج مي کشيد و آن را پرورش مي دهيد تا به ثمر برسد، قبل از به ثمر رسيدن يک نفر آن را از ريشه مي کند و در باغ خودش مي کارد و از محصولش استفاده مي برد... به نظر من اين گونه راهزنها بايد نظر خودشان را صادقانه در مورد خودشان به خودشان اعلام کنند... در کردستان هيچ نهاد و ارگاني به اين مسئله اهميت نمي دهد تازه کساني را که طرح سرقت مي کنند بيشتر تحويل مي گيرند... پيام من به اين دوستان هنرمند و متعهد اين است که (دوست عزيز برو فيلم بعديت را بساز!)
*- چرا بيشتر فيلمسازان کردستاني از استان خارج مي شوند، تعدادي به خارج استان مانند تهران و تعدادي هم به خارج از کشور، دليل آن عدم حمايت مالي است يا برخوردهاي سليقه اي و گزينشي مسئولان با هنرمندان، نظر شما در اين باره چيست؟
-مديران متهمين درجه اول اين مهاجرت هستند. من فقط يک مسئله را بيان مي کنم با بودجه اين استان با امکانات اين استان و... فيلمساز تربيت مي شود اما چه کساني سودش را مي برند... پروژه هاي سينمايي تهران و اربيل و شبکه هاي ماهواره ايي کردستان عراق و يک سوال پيش مي آيد: چه کسي سرمايه هاي استان را بر باد مي دهد؟
*ـ بهترين فيلمساز کردستاني، ايراني و جهان از نظر شما چه کسي است و يک فيلمساز کردستاني به نظر شما بايد چه فيلمي بسازد که براي مردمش نيز سودآور و مفيد باشد.
-به نظر من بهمن قبادي در رأس بهترين فيلمسازان کُرد قرار دارد و استيون اسپلبرگ در رأس بهترين هاي جهان و باز به نظر من يک فيلمساز کُرد قبل از اينکه فيلم بسازد باشد اولاً شعور هنري و حرفه ايي خودش را پيدا کند و دوماً مخاطبش را ساده لوح نپندارد همين...!
*- کلام آخرتان براي فيلمسازان کردستان، علاقمندان به اين هنر و به ويژه مسئولان چيست؟
براي مسئولين من فقط يک موضوع را عنوان مي کنم: سالهاي سال است شهرداري در سنندج بودجه مي گيرد. ماليات مي گيرد عوارض مي گيرد و کار مي کند و شهرداري يک شهر بدون امکانات اروپايي هم همين طور. يک سوال؟ آيا وضعيت خيابان و آسفالت و... شيک ترين محله ي سنندج با بي امکانات ترين محله ي همان شهر اروپايي قابل رقابت مي باشد؟ مقطه نه .. چرا؟
از سويي ديگر سالهاست فيلمساز کُرد فيلم مي سازد... به او هيچ توجهي نمي شود.. امکانات در اختيارش قرار نمي گيرد ... کرامتش شکسته مي شود و.... اما فيلمش با فيلم فيلمسازان خوب اروپايي رقابت مي کند و جايزه هم مي گيرد؟
من يک پيام براي مسؤلان کردستان به ويژه استاندار کردستان دارم، آن هم اينکه تنها چيزي که در اين استان مي توان به آن اميدوار بود هنر به ويژه سينماست! شما مي توانيد استان کردستان را تبديل به (استان سينماي خاورميانه) بکنيد! پس بکوشيد...
پيام من به دوستان فيلمسازم اين است که ما مي توانيم دوستهاي خوبي براي هم باشيم فقط به شرطي که گول سينما را نخوريم!
.......
يحيي صمدي، كردپرس
08:11:11 , 1393/10/05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کورد نیوز]
[مشاهده در: www.kurdnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش می دهد انتخاب مدیران جدید شبکه ها از نگاه هنرمندان/ به پورمحمدی اعتماد کنیم
فارس گزارش می دهدانتخاب مدیران جدید شبکه ها از نگاه هنرمندان به پورمحمدی اعتماد کنیممعاون جدید سیما با تغییر مدیران شبکه های مختلف و حذف و تلفیق برخی شبکه ها تغییرات جدی را آغاز کرد تغییراتی که امیدواریم به جذب مخاطب بیشتر بیانجامد خبرگزاری فارس- گروه رادیو و تلویزیون در اینکسرايي: نتايج عملکرد باشگاه ها در ليگ قهرمانان آسيا اصلي ترين عامل است
۲۶ آذر ۱۳۹۳ ۲۰ ۳۹ب ظ جهت تعيين سهيمه سالهاي 2017 و 2018 کسرايي نتايج عملکرد باشگاه ها در ليگ قهرمانان آسيا اصلي ترين عامل است محمد رضا کسرايي رئيس روابط بين الملل سازمان ليگ فوتبال ايران در خصوص سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا در سالهاي آينده توضيحات کاملي ارائه داد به گزانتخاب مدیران جدید شبکهها از نگاه هنرمندان
به پورمحمدی اعتماد کنیم انتخاب مدیران جدید شبکهها از نگاه هنرمندان تاریخ انتشار جمعه 28 آذر 1393 ساعت 14 33 | شماره خبر 1762534062194590688 تعداد بازدید 0 پ پ معاون جدید سیما با تغییر مدیران شبکههای مختلف و حذف و تلفیق برخی شبکهها تغییرات جدی را آغاز کرد تغییراتی که امیفرماندار سمیرم: بیکاری عامل اصلی افزایش مهاجرت از شهرستان سمیرم است
فرماندار سمیرم بیکاری عامل اصلی افزایش مهاجرت از شهرستان سمیرم استفرماندار سمیرم گفت با وجود ظرفیتهای مناسب گردشگری فراوان در شهرستان سمیرم متاسفانه بیکاری عامل اصلی مهاجرت از این شهرستان شده است به گزارش خبرگزاری فارس از سمیرم محمدحسین نصرتی صبح امروز طی نشستی با حضور رئیسرئیس دفتر هنرهای تجسمی ارشاد: ضعف هنر درسالهای اخیر به دلیل ضعف مدیران بوده نه هنرمندان
رئیس دفتر هنرهای تجسمی ارشاد ضعف هنر درسالهای اخیر به دلیل ضعف مدیران بوده نه هنرمندان فرهنگ > تجسمی - تسنیم نوشت رئیس دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میگوید اگر در طول سالهای پس از انقلاب در بخش هنر اقدامات بزرگی انجام نشده به دلیل ضعف عکسرایی: نتایج عملکرد باشگاهها در لیگ قهرمانان آسیا اصلیترین عامل جهت تعیین سهمیه است
کسرایی نتایج عملکرد باشگاهها در لیگ قهرمانان آسیا اصلیترین عامل جهت تعیین سهمیه استرئیس روابط بین الملل سازمان لیگ فوتبال ایران گفت نتایج عملکرد باشگاهها در لیگ قهرمانان آسیا اصلیترین عامل جهت تعیین سهمیه سالهای 2017 و 2018 است به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت سازمنماینده مردم بیرجند در مجلس مطرح کرد لزوم تعامل مدیران دستگاههای اجرایی در راستای توسعه استان
نماینده مردم بیرجند در مجلس مطرح کردلزوم تعامل مدیران دستگاههای اجرایی در راستای توسعه استاننماینده مردم بیرجند خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی گفت مدیران باید اصلاحاتی که به نفع استان است برای لایحه بودجه پیشنهاد دهند و در راستای توسعه استان تعامل کنند للبه گزارش خبرگزاریمدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز: ریشه اصلی بیکاری در البرز مهاجرتهای گسترده است
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز ریشه اصلی بیکاری در البرز مهاجرتهای گسترده استمدیر کل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی البرز ریشه اصلی بیکاری در این استان را مهاجرتهای گسترده توصیف کرد علی ایمانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت مشکل بیکاری به وسرپرست دفتر مدیریت عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفهای: ارتقاء فرهنگ کسب و کار از اهداف اصلی نظام مهارت است
سرپرست دفتر مدیریت عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفهای ارتقاء فرهنگ کسب و کار از اهداف اصلی نظام مهارت استسرپرست دفتر مدیریت عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت صیانت از نیروی کار و ارتقاء سطح فرهنگ کسب و کار از اهداف نظام مهارتی است به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه رحمتاللهفارس گزارش میدهد تشکیل پرونده قضایی برای دو تن از مدیران عامل سابق تاسیسات دریایی
فارس گزارش میدهدتشکیل پرونده قضایی برای دو تن از مدیران عامل سابق تاسیسات دریاییپس از کلید خوردن تحقیق و تفحص مجلس از شرکت نفتی تاسیسات دریایی در ابتدای پاییز سال جاری نمایندگان امضا کننده این تحقیق و تفحص از پیشرفت تحقیقات در این شرکت خبر میدهند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزارعی در نطق میان دستور: زیادهخواهی آمریکا در مذاکرات عامل اصلی عدم حصول توافق نهایی بود
زارعی در نطق میان دستور زیادهخواهی آمریکا در مذاکرات عامل اصلی عدم حصول توافق نهایی بودنماینده مردم بویراحمد در مجلس گفت عامل عدم حصول نتیجه در مذاکرات وین زیادهخواهی آمریکا و کشورهای غربی بوده که تحت فشار صهیونیستها به دنبال نادیده گرفتن حقوق مسلم ملت ایران بود به گزارش خببیثباتی دولت - ملت؛ عامل اصلی بروز رادیکالیسم
سفیر ایران در فدراسیون روسیه بیثباتی دولت - ملت عامل اصلی بروز رادیکالیسم سفیر ایران در همایش نقش دولت ها در جهان معاصر در دانشگاه دولتی مسکو موسوم به ام گ او با اشاره به بحران های متعد جهانی در دو دهه اخیر و قدرت گرفتن گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه طی سال های اخیر عمدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان: مانع اصلی ایجاد منطقه اقتصادی بانه وجود معارضان محلی است
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان مانع اصلی ایجاد منطقه اقتصادی بانه وجود معارضان محلی استمدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان معضل اساسی در ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه را در اختیار گرفتن زمین دارای معارض محلی عنوان کرد به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج محمود قادرمرزی ظهر اممدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب:راهبرد اصلی این شرکت تولید پایدار و صیانتی متکی بر ساخت داخل است
مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب راهبرد اصلی این شرکت تولید پایدار و صیانتی متکی بر ساخت داخل است اهواز- ایرنا- مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت راهبرد اصلی و کلیدی این شرکت تولید پایدار و صیانتی نفت متکی بر ساخت تجهیزات بومی و توانمندی ها و ظرفیت های داخلی است به گزارشجلسه ویژه جهانگیری با مدیران عامل بانکها -
جلسه ویژه جهانگیری با مدیران عامل بانکها شناسهٔ خبر 2443065 یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۷ اقتصاد > اقتصاد ایران معاون اول رئیس جمهور عصر سه شنبه جلسه ای ویژه با مدیران عامل بانكهای دولتی خصوصی و موسسات مالی و اعتباری خواهد داشت به گزارش خبرگزاری مهر جلسه شورای اقتصاد روز دوحمایت مدیرعامل استقلال از مدیران وزارت ورزش؛ منتقدان گودرزی و خادم زمانی مشکل فوتبال بودند
حمایت مدیرعامل استقلال از مدیران وزارت ورزش منتقدان گودرزی و خادم زمانی مشکل فوتبال بودند مدیرعامل استقلال به حمایت از مسئولان وزارت ورزش پرداخت به گزارش نامه نیوز بهرام افشارزاده درباره مسائل مختلفی با سایت باشگاه استقلال صحبت کرد که مشروح این گفتوگو را در زیر می خوانید &nbمدیرعامل بانک سپه در گفتوگو با فارس: نرخ سود۱۰ تا ۲۲درصدی سپردهها فقط ۲ماه اجرا شد/ برنامه نظارت ضربدری بانک
مدیرعامل بانک سپه در گفتوگو با فارس نرخ سود۱۰ تا ۲۲درصدی سپردهها فقط ۲ماه اجرا شد برنامه نظارت ضربدری بانکها بر عملکرد یکدیگرمدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه مصوبه قبلی نرخ سود سپردهها تنها در دو ماه اول اجرایی شد از برنامه جدید بانک مرکزی برای نظارت بر بانکها خبر داد سید-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها