تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870722615




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

المیادین از علنی شدن چندین پرونده فساد مالی در اسرائیل خبر داد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: المیادین از علنی شدن چندین پرونده فساد مالی در اسرائیل خبر داد خبرگزاری پانا : علنی شدن رسوایی های مالی مسوولان اسرائیلی این رژیم را به لرزه انداخته است.
۱۳۹۳ جمعه ۵ دي ساعت 03:16

به گزارش خبرگزاری پانا، حسن یوسف گزارشگر شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد چند روز پیش در اسرائیل یک پرونده فساد مالی علنی شد که در آن نام بیش از سی مسوول کنونی و سابق اسرائیلی به چشم می خورد. پلیس اعلام کرد جرم این افراد شامل کلاهبرداری، خیانت در امانت و پولشویی می شود.
افراد بازداشت شده با حزب «اسرائیل بیتنا» در ارتباط بوده اند این حزب که آویگدور لیبرمن وزیر خارجه اسرائیل ریاست آن را به عهده دارد یکی از احزاب حاضر در ائتلاف حاکم است.
حزب اسرائیل بیتنا این مساله را تکذیب کرده است اما لیبرمن در این راستا دارای سوابقی است. در سال 2009 لیبرمن با اتهام های فسا، پولشویی و ایجاد اختلال در جریان رسیدگی قضائی به پرونده مواجه شد.
یکی از کسانی که مظنون این پرونده است فاینا گرشن بائوم معاون وزیر کشور است. این فرد عضو فعال حزب اسرائیل بیتنا است و متهم به کلاهبرداری و پولشویی است. استاتس مزجینیکوف وزیر گردشگری سابق اسرائیل و یکی دیگر از اعضای حزب اسرائیل بیتنا متهم به دریافت رشوه است اتهام دیگر وی این است که بودجه بیشتری در اختیار شهرداری هایی که ریاست آن ها به عهده اعضای اسرائیل بیتنا بود قرار داده است.
پرونده دیگر فساد اسرائیل مربوط به شرکت نوبل انرژی و گروه دلک است که در زمینه سرمایه گذاری در استخراج گاز دریایی مدیترانه فعالیت می کنند. هیئت مبارزه با انحصار اسرائیل می گوید این دو شرکت بر تمامی ذخیره راهبردی گاز سیطره پیدا کرده اند.
یکی از بزرگترین بانک های اسرائیل نیز در دایره فساد قرار گرفته است. بانک لئومی به این مساله اذعان کرد به شهروندان آمریکایی برای پنهان کردن دارایی های شان و فرار از مالیات کمک کرده است. این شرکت برای حل و فصل کردن مساله خود حاضر به پرداخت چهارصد میلیون دلار شد.
سلسله ای از رسوایی های مالی طی تنها یک هفته اسرائیل را به لرزه در آورد. طبقه سیاسی و امنیتی اسرائیل همچنان در صدد سرپوش گذاشتن به این رسوایی های مالی است تا واقعیت آنچه در این رژیم در جریان است مخفی کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن